Nieproszeni goście

The Uninvited
2009
6,9 60 tys. ocen
6,9 10 1 59723
6,0 7 krytyków
Nieproszeni goście
powrót do forum filmu Nieproszeni goście

Jeden z najlepszych horrorów. To nie jest thriller. W dobie, gdzie wszystkie horrory robione są na jedno kopyto - ten pokazał, że można inaczej. Do pewnego momentu to był dobry klasyczny horror - aż mówię do żony: Zaraz się zepsuje, bo wszystko już wiem :)
Na szczęście się nie zepsuł A końcówka pokazała dlaczego dałem mu 8/10.

ocenił(a) film na 8
Tassadar_Silesia_Breslau

Ja oberzałam z czystej ciekawości. Zwiastun widziałam ho ho lat temu, chyba właśnie w 2009? I byłam pewna, że to kolejny horror z wrzeszczącymi zjawami. Głupia byłam, bo przeczytałam na forum jak się skończy, ale w zeszłym miesiącu obejrzałam w końcu całość i dochodzę do wniosku, że niczego sobie nie popsułam:) Mimo, że wiedziałam jak się skończy:)
Bardzo fajny, dobra fabuła ( chociaż o ile wiem, to jest remake, nie?) muzyka mi się podobała i oczywiście zakończenie. Najlepszą frajdę miałam jak siadłam i oglądałam z mamą - przez cały film i to dwa razy musiałam ją okłamać, bo zaczęła zgadywać zakoczenie:)

ocenił(a) film na 8
Fantassia

Bardzo dobry triller, jako horror nie przesadzony

ocenił(a) film na 8
annemarie93

Wiesz, ja tam za horrorami jako takimi nie specjalnie przepadam. Ale ten film akurat przypadł mi do gustu, chociaż jak dla mnie to to był mocny thriller, a czy horror to nie wiem...:)

ocenił(a) film na 8
Fantassia

Były żywe zwłoki więc uważam to za horror, choć lekki