Uwielbiam takie filmy, że już wszystko wiesz,nic cie nie zaskoczy, a na koniec filmu krzyczysz "No way!!!!" :)
Film dobry dla takich jak ja w chwili obecnej - bezrobotnych, którzy w deszczowy wieczór w środku tygodnia nie mają co zrobić z wolnym czasem... Nie wiem, co takiego zaskakującego było w tym filmie, osobiście zaskoczyło mnie tylko to, że Alex nie żyje i też jest częścią urojeń Anny. Cała reszta do bólu przewidywalna.
Cóż, ja jednak nie jestem tak domyślna, nie wiedziałam że akcja jest wytworem chorej jaźni Anny. Właściwie liczyłam na zwykłe zakończenie z, lub bez happy endu, a zakończeniem byłam naprawdę zaskoczona(pozytywnie). Właśnie zakończenie dało mi poczucie, że obejrzałam naprawdę dobry film. Oceniam go 7/10.
No błagam... Filmów, w których bohater okazuje się kimś innym niż jest nam to pokazane na początku, że jest ściganym a nie ścigającym jest mnóstwo... Inni, Mad House, Szósty Zmysł, Wyspa Tajemnic... I nie chodzi tu o "domyślność" ale o schemat a ta historia jest schematyczna bez dwóch zdań.
no ja nie jestem taka domyślna, co mnie cieszy, bo mogę obejrzeć taki film i być mega zadowolona z seansu ;-)