Nieproszeni goście

The Uninvited
2009
6,9 60 tys. ocen
6,9 10 1 59723
6,0 7 krytyków
Nieproszeni goście
powrót do forum filmu Nieproszeni goście

8/10

ocenił(a) film na 7

Uwielbiam takie filmy, że już wszystko wiesz,nic cie nie zaskoczy, a na koniec filmu krzyczysz "No way!!!!" :)

ocenił(a) film na 5
CrazyAndBeautiful

Film dobry dla takich jak ja w chwili obecnej - bezrobotnych, którzy w deszczowy wieczór w środku tygodnia nie mają co zrobić z wolnym czasem... Nie wiem, co takiego zaskakującego było w tym filmie, osobiście zaskoczyło mnie tylko to, że Alex nie żyje i też jest częścią urojeń Anny. Cała reszta do bólu przewidywalna.

ocenił(a) film na 8
Nakomi

Cóż, ja jednak nie jestem tak domyślna, nie wiedziałam że akcja jest wytworem chorej jaźni Anny. Właściwie liczyłam na zwykłe zakończenie z, lub bez happy endu, a zakończeniem byłam naprawdę zaskoczona(pozytywnie). Właśnie zakończenie dało mi poczucie, że obejrzałam naprawdę dobry film. Oceniam go 7/10.

ocenił(a) film na 5
Natalia_98

No błagam... Filmów, w których bohater okazuje się kimś innym niż jest nam to pokazane na początku, że jest ściganym a nie ścigającym jest mnóstwo... Inni, Mad House, Szósty Zmysł, Wyspa Tajemnic... I nie chodzi tu o "domyślność" ale o schemat a ta historia jest schematyczna bez dwóch zdań.

ocenił(a) film na 8
Nakomi

no ja nie jestem taka domyślna, co mnie cieszy, bo mogę obejrzeć taki film i być mega zadowolona z seansu ;-)

ocenił(a) film na 8
mon_r

i polecam 'Dom Snów', świetny zwrot akcji