Film całkiem ciekawy, niestety dla mnie dużo wcześniej domyśliłem się możliwego zakończenia co troszkę zepsuło mi frajdę z oglądania, ta cała nieobecność Alex, to, że nikt się do niej nie zwracał szybko naprowadziło mnie na możliwe zakończenie choć muszę przyznać, że nie byłem go na 100% pewien. Ogólnie film mi się podobał, fajna praca kamery, muzyka i napięcie. Co do fabuły to chyba już wiem skąd czerpali inspirację twórcy "Wyspy Tajemnic". Polecam!
Ja też już w połowie gdzieś filmu zacząłem się domyślać zakończenia , a czym bliżej końca tym bardziej się w tym utwierdzałem .
Jak się widziało sporo filmów to można się domyśleć , ale film bardzo dobrze zrobiony -Polecam.
Wow ja się nie domyśliłam. Gdyby nie końcówka pewnie w ogóle bym nie podejrzewała takiego zwrotu akacji. Mnie bardzo zaskoczył.
Nie wiem czy mi się tylko wydaje, ale film jest podobny do filmu 'Opowieść o dwóch siostrach'. Oglądał może ktoś te oba filmy i tez ma takie wrażenie?
bo ` Nieproszeni goście ` to remake filmu 'Opowieść o dwóch siostrach'. Oba filmy widziałam, wole wersje amerykańską.
Ja się domyśliłem końcówki juz po napisach poczatkowych...
Zakończenie tak idiotyczne, ze głowa mała. Widać, że ktos ostro główkował jak tu zrobić cos odjazdowego i chyba trochę przekombinował. Ogólnie śmieszy mnie przekreślanie całej fabuły filmu tłumacząc wszystko zaburzeniami psychicznymi głównego bohatera. Mozna by w sumie powiedzieć, że to jej sie przyśniło - byłoby jeszcze śmieszniej.
W przeciągu ostatnich kilku lat oglądałem moze z 2 horrory z przyzwoicie poprowadzoną intrygą. Ten sie do nich nie zalicza. Kolejna sciema.