Niby końcówka filmu nieprzewidywalna, a tandetna. Ile razy był taki sam motyw? Mogliby wymyśleć coś innego
podobne zakonczenie wydaje mi się,że było w filmie"shrooms"(lęk2)
a "nieproszenie gośćie"-wciągający,zaskakujące zakończenie,bardzo mi się podobał:)
Dla mnie ten film był słaby i przewidywalny. Niczym specjalnym się nie wyróżnia spośród masy kiczowatych niby horrorów. Aż dziw że dotrwałem do samego końca. Podkreślam że to tylko moje zdanie.
I jeszcze w jednym pseudo horrorze, ale nie pamietam tytułu. Wiem, że na koniec okazało sie, że klijentka ubzdurała sobie ciąze czy tam samo istnienie dziecka, wieć again motyw schizofremii
jak dla mnie. Film był świetny.czesto zdarza mi sie przewidziec zakończenie filmu,jednak w tym filmie kilka razy zmieniałam zdanie. Raz sadziłam ze to Rachel innym razem ze Alex. Jednak ze SPOILER zabijała Anna to wogóle na to nie wpadłam. A co do filmów o podobnej tematyce i zakonczeniu to jakos nie kojarze. Akurat TAKICH rozwiazan. choc były podobne. Niestety trudno uniknąc powtórzeń, duzo juz horrorow zrobiono. Pozdrawiam.
Może oglądasz za mało filmów, ja siedze w świecie horrorow/thrillerow jakiś czas i naprawde zetknelam sie z tym motywem wiecej niz dwa razy;/
rowniez pozdrawiam:)
jesli mało siedze w filmach to chyba filmów mało produkuja uwierz na słowo. ale tak jak mówie o gustach sie nie dyskutuje. film udany wg mnie.