Nieproszeni goście

The Uninvited
2009
6,9 60 tys. ocen
6,9 10 1 59725
6,0 7 krytyków
Nieproszeni goście
powrót do forum filmu Nieproszeni goście

Niby końcówka filmu nieprzewidywalna, a tandetna. Ile razy był taki sam motyw? Mogliby wymyśleć coś innego

blowingbubble

w jakim filmie widziales taki sam motyw?

_Marti_

w odpowiednio dużej ilości, żeby dodac ten post:>

ocenił(a) film na 9
_Marti_

podobne zakonczenie wydaje mi się,że było w filmie"shrooms"(lęk2)
a "nieproszenie gośćie"-wciągający,zaskakujące zakończenie,bardzo mi się podobał:)

blowingbubble

Dla mnie ten film był słaby i przewidywalny. Niczym specjalnym się nie wyróżnia spośród masy kiczowatych niby horrorów. Aż dziw że dotrwałem do samego końca. Podkreślam że to tylko moje zdanie.

g_is_sander

I jeszcze w jednym pseudo horrorze, ale nie pamietam tytułu. Wiem, że na koniec okazało sie, że klijentka ubzdurała sobie ciąze czy tam samo istnienie dziecka, wieć again motyw schizofremii

ocenił(a) film na 7
blowingbubble

jak dla mnie. Film był świetny.czesto zdarza mi sie przewidziec zakończenie filmu,jednak w tym filmie kilka razy zmieniałam zdanie. Raz sadziłam ze to Rachel innym razem ze Alex. Jednak ze SPOILER zabijała Anna to wogóle na to nie wpadłam. A co do filmów o podobnej tematyce i zakonczeniu to jakos nie kojarze. Akurat TAKICH rozwiazan. choc były podobne. Niestety trudno uniknąc powtórzeń, duzo juz horrorow zrobiono. Pozdrawiam.

girl_blue

Może oglądasz za mało filmów, ja siedze w świecie horrorow/thrillerow jakiś czas i naprawde zetknelam sie z tym motywem wiecej niz dwa razy;/
rowniez pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 7
blowingbubble

jesli mało siedze w filmach to chyba filmów mało produkuja uwierz na słowo. ale tak jak mówie o gustach sie nie dyskutuje. film udany wg mnie.

girl_blue

A w której części mojej wypowiedzi wypowiadam się o Twoim guście?;p

ocenił(a) film na 7
blowingbubble

to ja mowiłam o gustach;) zreszta zeszliśmy z tematu.

girl_blue

True.
Apropo horrorów, które wg Was moga Was zaszczycić mianem najlepszych?