Nieproszeni goście

The Uninvited
2009
6,9 60 tys. ocen
6,9 10 1 59725
6,0 7 krytyków
Nieproszeni goście
powrót do forum filmu Nieproszeni goście

O co chodzilo Rachel?

użytkownik usunięty

Gdy powiedziala do Anny: zawsze wyobrazalam sobie jak to jest miec corke,przez ciebie nigdy sie tego nie dowiem....

???? nie czaje. :O a film b.dobry.

użytkownik usunięty

SPOILER,SPOILER .

Rachel nie dowie sie nigdy jak to jest miec corke,poniewaz Anna nigdy jej nie polubi.
Mimo,iz bardzo sie starala. Anna zawsze bedzie przeciwko niej.

użytkownik usunięty

aha. ; d

Danke.

ocenił(a) film na 9

a mi sie wydawało, ze dlatego ,bo Anna ja zabiła i nigdy juz nie urodzi dziecka. (no bo nie zyje)

aanuss91

No tak. Ale niania to powiedziała ZANIM Anna ja zabiła.

ocenił(a) film na 9
ChocolateyPops_

w sumie nie mamy pewności kiedy Niania to powiedziała i czy w ogóle powiedziała - może to tylko mózg Anny wymyślił ten dialog. W sumie nie mogę zrozumiec, dlaczego Rachel tak sie w stosunku do Anny zachowywała, na prawde miało sie wrażenie, że chce jej zrobić krzywde, skoro tak na prawdę nie była złym człowiekiem (a na pewno nie zabiła tych dzieci, nie była tą osobą).

aanuss91

o to chodziło, żeby widz miał takie wrażenie podczas oglądania. a osoba, która ogląda film jest po stronie Anny, więc nie zastanawia się, jakby to było z drugiej strony. sądzę, że inaczej byłoby teraz, gdyby obejrzeć film drugi raz

kkkamaaa

o co wlasciwie chodzilo w tym filmie?nie zaczailam koncowki 15 minut jakis- chodzi mi o Anne i zabicie jej siostry- znaczy ze Anna byla ta opiekunka i zabila ta ruda dziewczynke i tych dwoch chlopcow? czy ona byla corka tego goscia i miala siostre Alex faktycznie i zabila w pozaze matke i siostre i potem nozem Rachel?
ehh jednak durny ten film byl i nie podobal mi sie zamotane...

ocenił(a) film na 9
malaMi

film nie był durny,a koncówka jest wyraznie ukazana, nie ma co sie zastanawiac nad zakonczeniem. Anna wyobrazała sobie Alex przez cały film, sądziła ze jej siostra żyje, że z nią rozmawia a tak na prawde to była tylko jej wyobraznia, bo Alex zgineła w pozaże ze swoja matką. I tak, to Anna zabiła Rachel sadząc, że to własnie ona spowodowała smierc matki i teraz chciała zabic siostry. Na początku jednak sadziła, ze zamordowała ją Alex, dopiero gdy wrócił ojciec i powiedział że ALEX ZGINEŁA ROK TEMU do Anny dotarło, że żadnej Alex już nie ma i że to ona zabiła swoją macochę.