skończyłam oglądać film i stwierdzam , że bardzo , ale to bardzo dobry . Trzyma w napięciu i przez cały czas nie jest do końca wiadomo kto tak naprawdę jest winny . Końcówka bardzo zaskakująca , osobiście układało mi się to w całość i podejrzewałam trochę Annę , jednak zachowanie Rachael też było dziwne . Polecam film jak najbardziej .
Dodatkowym plusem jest także to , że krew nie leje się litrami , jak widać można zrobić fajny i ciekawy thriller bez obrzydliwych momentów . Filmowi daję mocne 10 ;) Oby więcej takich produkcji...
Zgadzam się z Tobą w 100 % ! Film naprawde świetny, trzymający w napięciu. Szczerze byłam całyczas przekonana że to Rachel jest wszystkiemu winna bo dziwnie się naprawde zachowywała a tu... bam :D SUPRISE xDD Również dałam dziesiąteczke bo naprawde film w dechę ;))
Na początku wszystko wskazuje na Rachel, ale to by było za proste, więc chwila namysłu i dochodzę do wniosku, że to pewnie Alex jest winna, no bo taka buntownicza i ciągle podjudza Annę. Właściwie to miałam rację, prawda?;P
Mi tez film podobal sie, no i te zakonczenie - jestem pozytywnie zaskoczony! Dawno nie oglądałem tak dobrego horroru. Daje 9!