To, że na Filmwebie w obsadzie, na tyle przed premierą, jest podana jakaś anonimowa osoba o niczym nie świadczy. Szczególnie, że do tej pory nie widziałem, żadnego newsa o tej tematyce. Wnioskuję więc, że to fake.
Osobiście bardzo bym chciał, by ta postać ukazała się, w nadchodzących odsłonach. Najchętniej w tej roli widziałbym Anne Hathaway.
Tylko nie Hathaway nie zagrała żle w Mrocznym Rycerzu,ale jej po prostu nie lubie.
Też nie jest to aktorka, którą specjalnie lubię, lecz w The Dark Knight Rises była świetna (w moim odczuciu). Tak więc, jak dla mnie to samo zachowanie, gra aktorska, kostium, tylko włosy na biało i byłbym usatysfakcjonowany.
Nadmienię, że w ciekawostkach, na filmewbie, dotyczących pierwszej odsłony jest napisane: "Anne Hathaway miała zagrać Felicię Hardy (Black Cat)". Nie wiem, na ile jest to zgodne z prawdą,
co do Black Cat to chciałbym, żeby była to dokładnie podobna aktorka jaka była w bajce. Felicia była urodziwą blondynką... Kate Hudson pasuje mi do wyglądu, ale na ten film to już trochę za stara jest ;pp ale ktoś bardzo podobny do niej mógłby ją zagrać.
Jakoś nie bardzo ją widzę w tej roli... Bardziej by mi pasowała Hayden Panettiere.
no ładna :) tylko co będzie z włosami na noc będzie farbować na biało a na dzień bedzie miała na blond ?????
no jeśli patrzymy takimi kategoriami to każda będzie musiała farbować...
ale równie dobrze, może być cały czas blondynką tylko przy przemianie w Black Cat np.będzie miała dłuższe włosy + pasemka w innym kolorze, a za "dnia" w normalnej postaci krótsze włosy całe w blondzie :) nie zapominajmy, że Black Cat nosi maskę, więc to też można pokombinować... np. dodać soczewki w kształcie i kolorze kocich oczu :)
Zawsze w całej serii Spider Mana czekałem na Black Cat, jest to moja ulubiona postać z bajki (komiksów nie czytałem to nie wiem jak ona wygląda i czy w bajce była wiernie odwzorowana) i nie wyobrażam sobie jakiejś niezbyt urokliwej aktorki w tej roli... jak dla mnie ta rola powinna przypaść jakiejś extra lasce jak np. Hayden ;) chociaż nie powiem, bardzo bym chciał Kate Hudson zobaczyć w tej roli, ale jak wspominałem... trochę za stara jest ;PP