PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114192
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Aktorka w wywiadzie powiedziała, że było, by cudownie zagrać Felicje Hardy . http://screencrave.com/2013-06-18/the-amazing-spiderman-2-finally-black-cat/

ocenił(a) film na 6
buterfly

W Amazing jej rola może niestety sprowadzać się do robiącej jaja nastolatki w skórzanym stroju rodem z BDSM

katedra

Sama aktora przecież nie potwierdziła, że zagra Felicie Hardy czy chociażby jej alter ego, ale że było, by wspaniale się w nią wcielić, a to różnica .

buterfly

oby tak jednak było black cat jest zaje... dla mnie może być :)

użytkownik usunięty
wort801

Felicity Jones to ostatni powód dla jakiego obejrzę ten film, po tym jak prawdopodobnie Woodley pożegnała się z rolą M.J.

ocenił(a) film na 10
buterfly

Ja tam mam nadzieję, że to prawda, bo skoro jest i Felicja to później była by Black Cat no i pojawił by się MORBIUS!!!!!! (tak myśle) chciałbym go ujrzeć na wielkim ekranie :D

ocenił(a) film na 7
mateusi91

Ciekawostka: postać Felicji Hardy, już w formacie Black Cat pojawia się w grze komputerowej Amazing Spider-Man i jest pod koniec aresztowana. Chyba, że scenarzyści uznają, że gra komputerowa nie miała w ogóle miejsca.

ocenił(a) film na 9
buterfly

Lol. Jak Felicia to i Kingpin. W końcu on jej dał moce, więc ostatecznie w przeciągu trzech nadchodzących części mógłby się pojawić chociaż epizodycznie. Powiedzmy wynająłby kogoś do zabicia Petera. Coś w stylu "Nienawidzę tego przebierańca. Psuje mi interesy. Ktoś musi wreszcie zrobić z nim porządek. Mam nadzieję, że się nim zajmiesz". Gdyby któraś część tak by się zaczynała...

ocenił(a) film na 10
AnOl

W sumie to nie czytałem komiksów, ale oglądałem bajkę na Fox Kids i z tego co pamiętam to tam właśnie Kingpin powołał Sinster Six, więc skoro chcą ich prowadzić to on także musi się pojawić, no i skład jak na razie nie pełny brakuje kilku złoczyńców, np Dr. Octopus czy Mysterio. Mogę się mylić bo tak jak mówiłem nie czytałem komiksów no i w serii Ultimate mogło być zupełnie inaczej.

ocenił(a) film na 6
AnOl

Niestety sprawa z Kingpinem jest dość złożona, bo Sony musiałoby wykupić tę postać od Marvela, czy sie zgodzą, nie wiem napewno nie za samą kasę, a to dość ogranicza zdolności do wykorzystania Kingpina

ocenił(a) film na 9
Mertis

No właśnie. Teraz sobie przypominam. To było tak, że Fox miał prawa do Kingpina, ale podczas kryzysu sprzedali je Marvelowi. Trochę dziwna sprawa.

ocenił(a) film na 10
AnOl

Aaaaaaaa z tego co pamiętam to Kingpin był w Daredevilu, który należał do Foxa, tak?
Dla mnie to totalna głupota gdyż Kingpin to bardziej Spider-manowy złoczyńca. Mam nadzieję, że dojdą do porozumienia.

ocenił(a) film na 9
mateusi91

Tak jest głupio urządzone z tymi prawami, że po prostu chce się tylko zdobyć dużo kasy i ich wszystkich wykupić. A w każdym razie ja. Gdybym nagle stała się mega bogata to pierwsze, co bym zrobiła, to kupiła foxa i disneya. Wiem, że kupienie foxa jest niemożliwe dla żadnego z żyjących ludzi, bo jest jedną z sześciu największych korporacji na świecie, a Disney z kolei należy do jeszcze innej, ale póki co moim największym marzeniem jest zobaczenie Spider-mana w Avengers, więc przydałby się ktoś do połączenia tych wytwórni.

użytkownik usunięty
mateusi91

Jeśli już nie Kingpina, to niech nam dadzą chociaż Rodericka Kingsley,a.