PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114192
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Słabo

ocenił(a) film na 6

Cześć

Jestem wielkim fanem człowieka pająka i oglądam go już we wszelkich możliwych wydaniach, ale tym razem to już przesada.

Z każdym nowym filmem każdy nowy reżyser star sie by spider man był bardziej zajebistszy super fajniejsiejszy itd. Masakra za dużo otoczki a za mało spider mana.

Efekty fajne ale film zbyt stara sie być zbyt wybitny. To jest bajka i zawsze nią będzie czemu na siłe stara sie nam pokazac spider mana jako super uczuciowego normalnego kolesia który jest taki przezabawny hehehe.... Żenada.

A najbardziej mnie rozłożyło na łopatki ta awaria sieci i że samoloty mogą się zderzyć boże normalnie świeto kradztwo. I hop goblin taki dożucony od niechcenia na koniec.

No nie podobało mi sie i nie wiem skad tak wyskoka opinie.

Przepraszam za błędy ale w trakcie oglądania musiałem coś wypić :)

Pozdrawiam fanów Człowieka Pająka

ocenił(a) film na 4
Wolverine_gda

Film nie był najgorszy.Efekty świetne muzyka na całkiem wysokim poziomie a aktorstwo też nie najgorsze.Film ma parę głupich scen, ale można na nie przymknąć oko.Odnośnie aktora grającego Spider-Mana to już kwestia gustu mi osobiście bardziej podoba się kreacja Garfielda.Elektro był całkiem fajny jednak reszta złoczyńców wrzucona kompletnie na siłę.

ocenił(a) film na 7
Wolverine_gda

Jesteś wielkim fanem pająka, który na oczy nie widział komiksów z nim?

Biorąc pod uwagę liczbę i poziom popełnianych błędów zastanawiam się czy trollujesz. Wróć kiedy nauczysz się formułować myśli przynajmniej na poziomie piątoklasisty, żeby nikomu nie chciało rzucać się z wieżowców w trakcie czytania ;>

ocenił(a) film na 6
Dealric

Myślę że raczej chodzi o nadużywanie alkoholu po obejrzeniu rażącego mnie filmu. Jak chcesz to skacz tylko zmień profil na Magik :P