Cześć
Jestem wielkim fanem człowieka pająka i oglądam go już we wszelkich możliwych wydaniach, ale tym razem to już przesada.
Z każdym nowym filmem każdy nowy reżyser star sie by spider man był bardziej zajebistszy super fajniejsiejszy itd. Masakra za dużo otoczki a za mało spider mana.
Efekty fajne ale film zbyt stara sie być zbyt wybitny. To jest bajka i zawsze nią będzie czemu na siłe stara sie nam pokazac spider mana jako super uczuciowego normalnego kolesia który jest taki przezabawny hehehe.... Żenada.
A najbardziej mnie rozłożyło na łopatki ta awaria sieci i że samoloty mogą się zderzyć boże normalnie świeto kradztwo. I hop goblin taki dożucony od niechcenia na koniec.
No nie podobało mi sie i nie wiem skad tak wyskoka opinie.
Przepraszam za błędy ale w trakcie oglądania musiałem coś wypić :)
Pozdrawiam fanów Człowieka Pająka
Film nie był najgorszy.Efekty świetne muzyka na całkiem wysokim poziomie a aktorstwo też nie najgorsze.Film ma parę głupich scen, ale można na nie przymknąć oko.Odnośnie aktora grającego Spider-Mana to już kwestia gustu mi osobiście bardziej podoba się kreacja Garfielda.Elektro był całkiem fajny jednak reszta złoczyńców wrzucona kompletnie na siłę.
Jesteś wielkim fanem pająka, który na oczy nie widział komiksów z nim?
Biorąc pod uwagę liczbę i poziom popełnianych błędów zastanawiam się czy trollujesz. Wróć kiedy nauczysz się formułować myśli przynajmniej na poziomie piątoklasisty, żeby nikomu nie chciało rzucać się z wieżowców w trakcie czytania ;>