PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=425364}

Niewidzialny cel

Naam Yi Boon Sik
2007
7,1 635  ocen
7,1 10 1 635
Niewidzialny cel
powrót do forum filmu Niewidzialny cel

Podobał mi się pod każdym, względem, nie będę wymienał plusów bo jest ich po prostu za wiele. Gorąco polecam dla fanów akcji, sztuk walk i nie tylko.

ocenił(a) film na 9
Hirutsugi

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Jeden z najlepszych filmów akcji, jakie widziałam. Wróciłam do tego obrazu już trzy razy i za każdym razem jestem pod ogromnym wrażeniem. Jest tu wszystko, co być powinno. Wartka akcja trzymająca w napięciu przez cały film, świetna gra aktorska, szczypta humoru, dobra muzyka... Co z tego, że historia jest schematyczna, (bo ileż to razy widzieliśmy już zemstę) jeśli jest pokazana w tak wspaniały sposób, że nie można oderwać wzroku od ekranu? Emocje podczas wdrążania się w tą opowieść wychodzą z człowieka w ogromnym natężeniu... przynajmniej ja tak miałam ;)
Zdecydowanie polecam gorąco. Ja na 100% jeszcze nie raz wrócę do tego filmu

ocenił(a) film na 8
Lilith_Flame

potwierdzam , film jest kozacki!! , ja tam praktycznie samo kino azjatyckie oglądam bo te gnioty z USA się mogą od nich uczyć , Film rewelacja bez dwoch zdań

Ja tam od siebie mogę polecić równie udane pozycje z HK "Ching Yan" (2008)
"Gau ngao gau" (2006)

ocenił(a) film na 7
brof

Dałem 7 - ocena IMHO adekwatna do filmu. Miło się ogląda, nie dłuży się, mimo, że trwa ponad 120 minut. No i jest to na pewno miła odmiana od amerykańskiej sieczki. Niektóre sceny zostały zrobione pod małą refleksję i zalatują patosem - średnio to wyszło, ale i tak nie jest źle w porównaniu z USA.

ocenił(a) film na 7
Hirutsugi

Tak jak już wspomniano dobre kino akcji.
Świetne sceny walki i pościgów.
Właściwie przyczepić się można jedynie do dialogów, które w wielu momentach były słabe.

ocenił(a) film na 8
Hirutsugi

Świetny film, sporo walk, pościgów i wszystkiego co powinno być w filmie akcji.