Już to widzę, że przystojny, bogaty chłop i do tego geniusz, bierze sobie za kobietę brzydką i grubą Grażynę, co nie grzeszy inteligencją. To chyba tylko w głowach takich ludzi jak Kaja K (która uznaje Ptaki Nocy za super film 9/10). Już bardziej realne, jest stworzenie tego kombinezonu, niż takie pierd... Oczywiście dobry, murzyn pomaga dla zmaltretowanej białej kobiety, którą męczą biali źli faceci.
Moja pierwsza myśl (jako prawdziwego - czyli stęchłego hedonistycznego - faceta) - po co temu gościowi taka laska??
Bo to sci-fi, produkowany w 2020, takie fatasmagorie mogą się odpierd... Oczywiście recenzenci trzepią się, bo patriarchat i przemoc białych na kobietach (komedia jak w rasistowskiej reklamie gillet )
Tak to jest jak się za dużo sterydów żre. Na mózg pada i potem się pier... głupy w internecie
O cześć Łukasz, zabrakło tabletek, od lekarza i znów majonez w lodówce się odzywa. Mówiłem ci tyle razy, że nie możemy być razem, faceci mnie nie kręcą ! Nie pisz do mnie więcej i nie wysyłaj mi zaproszeń na Facebooka i filmweb.
A ni to zabawne ani dowcipne. Cóż jak widać sterydy powodują nie tylko brak mózgu ale jeszcze do tego urojenia. A zresztą co to za różnica czy kręcą cię kobiety czy faceci po sterydach i tak już Ci nic nie staje