Niewidzialny

The Invisible
2007
6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 21871
4,5 2 krytyków
Niewidzialny
powrót do forum filmu Niewidzialny

Za to że nie obczaił jej pod prysznicem w szkole -2 w ocenie. Może woli chłopaków, zmęczyłem się oglądaniem, niby pomysł fajny ale generalnie film nie spełnił moich oczekiwań...

ocenił(a) film na 4
rafal256f

Dokładnie mam takie samo zdanie na temat filmu jak kolega wyżej, ale ocene dałem 4...rozbawiła mnie scena samobójstwa kolegi gł bohatera:P

KasaLFC

Hm, ja go oceniłam na 5, ale moim zdaniem strasznie przewidywalny film, on powinien mnie zaskoczyć, a tu co, niemalże całe zakończenie przewidziałam :/. Nie lubię tego w filmach.
Zgadzam się z Tobą, Rafał, NIBY POMYSŁ FAJNY, ale to jednak nie to, źle wykorzystali ów pomysł.

ocenił(a) film na 3
rafal256f

popieram, scena pod prysznicem także mnie uraziła

ocenił(a) film na 8
rafal256f

Taka mentalność mnie powala. Jak ktoś nie jest napalonym zboczeńcem to znaczy, że jest gejem. Inteligentne rozumowanie, nie ma co. Daj jeszcze -3 do oceny, bo jej nie zerżnął pod tym prysznicem.

ocenił(a) film na 3
jozinnan

nie znasz życia może, to kazdy kto chce zobaczyc gołą laske jest zboczeńcem? Nie.
P.S. Trzymaj jakiś poziom, bylejaki ale chociaż ten trzymaj.

ocenił(a) film na 8
rafal256f

I kto tu o poziomie mówi.

ocenił(a) film na 7
jozinnan

hahaha :) boski komentarz :) tym chętniej obejrzę dziś film ;p

rafal256f

Nudny i bardzo przewidywalny, a rola Annie niesamowicie irytująca i sztuczna.

ocenił(a) film na 6
Endymion

Film miał potencjał, naprawdę. Był dość przewidywalny, momentami zdawał się nudzić, ale sam pomysł był dobry i ku mojemu zdziwieniu, na końcu płakałam jak bóbr. Może nie jest to jakaś świetna produkcja, ale z pewnością nie jest też kompletną klapą. Muzyka świetna, aktorzy również nie najgorzej zagrali. Szkoda tylko, że nie zagłębili się bardziej w postać Annie, no nie wiem czuje niedosyt...ale POLECAM :) a do komentarza Rafała nawet się nie odniosę, bo szkoda mojego czasu :) -10 za głupotę. Dziękuję dobranoc ;)

ocenił(a) film na 5
Endymion

proponuje obejrzec wersje szwedzką..

ocenił(a) film na 3
rafal256f

Zgadzam się, bardzo słaby film. Przede wszystkim porażająco słaba gra aktorów.

ocenił(a) film na 4
miskend

Pomysł fajny, lecz wykonanie pozostawia dużo do życzenia. Osobiście dałem 4/10 za piękny, czarny samochód a'la mustang ;). Interesuje mnie motyw z gołebiami. Niby nic nie mógł ruszyć ani dotknąć, a jednak gołębie wystraszył i policjantka zobaczyła.. Dziwny film i gra aktorów również low level ;)

ocenił(a) film na 8
kowik4

Pies też go widział - ogólnie utarło się twierdzenie, że zwierzęta widzą zmarłych, więc nie wiem, co Cię w tym aż tak dziwi

ocenił(a) film na 3
miskend

Dokładnie to samo miałem w głowie praktycznie przez cały seans. Aktorzy się poprostu snują i są kompletnie bezpłuciowi. Po godzinie sam sobie pod nosem mamrotałem, żeby go w końcu znaleźli albo zabili, bo się postacie w tym filmie pałętają bez celu i sami nie wiedzą co ze sobą zrobić. Przykładowo: policjanci otoczyli Annie na tym okratowanym moście i co? Ano podbiegają sobie do niej leciutkim truchcikiem, że ta bez problemu zdążyła wspiąć się przez dziurę w siatce i zwiać. Potem oczywiście nie próbują jej dalej ścigać tylko główny glina rzuca jakimś tekstem i wsio. Pomysł niezły, scenariusz słaby, gra aktorska niczym z produkcji telewizyjnych klasy C. Szkoda.

ocenił(a) film na 8
rafal256f

Chłopak był tylko nastolatkiem... Niby miał jakieś problemy, niby próbował się buntować, ale to wcale nie wyklucza pewnej niewinności i nieśmiałości właśnie, zwłaszcza w kontaktach z kobietami.
Szczerze Ci współczuję, jeśli nie potrafisz sobie wyobrazić sytuacji, w której facet ma odrobinę przyzwoitości i nie stoi w takiej sytuacji Ubogie musi być Twoje życie

rafal256f

Zgadzam się, dla mnie to słaby film. Początek był obiecujący zapowiadał się ciekawie, ale potencjał został zmarnowany.