Niewidzialny

The Invisible
2007
6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 21871
4,5 2 krytyków
Niewidzialny
powrót do forum filmu Niewidzialny

A nie jest ;/ Zapowiada się całkiem ciekawie, później robi się już tylko gorzej. Mnóstwo tu nielogicznych scen, jedne wydarzenia przeczą kolejnym. Główni bohaterowie zachowują się w stosunku do siebie w tak nienaturalny sposób, że to aż śmieszy. Natomiast końcówka, która miała wzruszać, jest tak nieprawdopodobna, że aż głupia. Wielkie rozczarowanie ;/

ocenił(a) film na 7
ScarlettElvie

cóż, każdy ma swoje zdanie...ale niektórzy nie powinni się nim dzielić. Kobieto, jak brakuje Ci miłości na codzień, to zrób coś z sobą - winą facetów to nie jest, zawsze myślą o dziewczynach. A jak masz aż takie problemy, to nie bierz się za takie filmy - obejrzyj sobie coś mniej wysilającego, ja wiem, American Pie może?

ocenił(a) film na 2
Jednooki

American Pie to chyba dla Ciebie... poziom invisible jak ktoś tu wspomniał "dla głupich amerykańskich nastolatków"...

ocenił(a) film na 7
MateuszDraco

Nie no, rozumiem nie lubieć filmu, ale prześladować go i wszystkich którym się spodobał? Wiesz, to poziom amerykańskiego liceum...jeszcze ta twoja do nich nienawiść...czyżby ktoś z ameryki cię skrzywdził?

ocenił(a) film na 1
Jednooki

tak gadasz o miłości w tym filmie, a co tu za wielka miłość? szczerze?

poszkodowany ją prześladuje jako duch (czy cokolwiek to nie ma znaczenia), wzbudza w niej poczucie winy, przez co dziewczyna zostaje postrzelona, ale mimo to facet dalej ją nakłania, w irracjonalnym przekonaniu, zeby przyjechała go uratować no i dociera, kładzie się, on żyje, ona umiera. generalnie to ją wykorzystał, na co sobie dziewczyna zasłużyła (pobiła kolesia z zimną krwią, na śmierć, ukryła ciało). jeżeli to jest dla Ciebie miłość...

ocenił(a) film na 4
Jednooki

Spodziewałam się podobnego odzewu na mojego posta. Skrytykować coś na forum, to jak ukręcić na samego siebie bicz. Dlaczego uważasz, że nie powinnam się dzielić swoim zdaniem? Do tego służy chyba to miejsce, prawda? Wierz mi, że nie brakuje mi miłości na codzień. To, że nie podoba mi się jej ujęcie w tym filmie, jeszcze o niczym nie świadczy. Nie mam żadnych problemów, które próbujesz mi wmówić. "Niewidzialny" prezentuje sobą o wiele wyższy poziom niż "American Pie" - tu się z Tobą zgadzam w pełni. I tylko tu.

ocenił(a) film na 5
ScarlettElvie

popieram Scarlett - naprawde zapowiadalo sie ze bedzie bardzo dobry film,
a wyszedl gnot ... naciagany,zaklamany a ta koncowka - smiech na sali