...no chyba ze jest sie sentymentalna nastolatka z wiara w "odczucia". Ogolnie film dla tych ktorzy kiedy maja uczucie ze zdarzy sie cos zlego po wlaczeniu telewizora i uslyszenia wiadomosci ze gdzies znowu byl wypadek/powodz/zamach etc nabieraja przekonania ze ich przeczucia sie spelnily...slusznie rzecz jasna ;)
Ja jestem sentymentalnym nastolatkiem, ale to nie znaczy, że oglądam tylko filmy takiego typu i się nie znam czy coś. Myślałem, że wypowiesz się co konkretnie nie leży ci w tym filmie, skoro dałeś taką słabą ocenę, ale chyba się myliłem? Moim zdaniem film jest nieprzewidywalny, zaskakuje i co najważniejsze inspiruje :) Dzięki grze aktorskiej Chatwina, widzowi się udziela jego sytuacja i jest z nim przez cały film, chce by mu się udało. Główny bohater nie jest sztuczny i co najważniejsze, ma oryginalny charakter. 9/10.
ten film jest nieprzewidywalny ?
i inspiruje ?
ciekaw jestem do czego...
strasznie denna historyjka, kiepsko zrealizowana, nie ma sensu silic sie na jakas wieksza argumentacje.
Przewidziałbyś już choćby to, że bohater zakocha się w dziewczynie, która teoretycznie go zamordowała? Nie sądzę, więc co do nieprzewidywalności założę się, że miałem rację, przynajmniej w większości przypadków. Jeśli chodzi o inspiracje, jest to tylko i wyłącznie kwestia gustu, czy film się podobał, czy też nie. Historyjka przede wszystkim jest ciekawa i zrealizowana mogła być znacznie gorzej, jak wiele innych filmów tego typu.