Rewelacyjny film najlepszy jaki ogladalem ale biorac pod uwage szwecki film i ta sama fabule daje ocene 8/10 powinno sie nagrywac wiecej takich filmów nie to co transformers pff dziecinny film sztyczny bez emocji
Skoro oglądałeś szwedzką wersję,może masz tez dostęp do spolszczonej książki w e-booku? Podzielam Twoje zdanie o filmie, jeden z najlepszych jakie widziałam,dlatego chciałabym się przekonac jak wypada na tle książki,nigdzie nie mogę jej dostać i tak sobie rozpaczliwie szukam u ludzi :) Z góry dzięki za odp
Ja również byłem zachwycony filmem. Nie należę do ludzi co lubią oglądać amerykańskie życie młodzieży i ich standardowe zwyczaje (wieka bibka, same chlanie i dużo cycków...), ale muszę przyznać, że film solidnie nakręcony, świetne ujęcia jak i dobranie aktorów. Nad muzyką też nie narzekam, jakoś idealnie wkomponowała się w tło filmu i nie było jej bardziej "widać" od akcji, która się aktualnie dzieje.
Osobiście dałem 10/10
po kimś kto porównuje invisible do transformers można się spodziewać, że spodoba mu się invisible :D :D :D
invisible - film aspiruje do bycia "głębokiego, ambitnego"
transformers - film typowo rozrywkowy, s/f, zrobiony pod efekty specjalne...
jeżeli porównujesz te filmy pod względem emocji jesteś po prostu śmieszny :D