PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629764}

Niezgodna

Divergent
2014
7,0 215 tys. ocen
7,0 10 1 215188
5,0 38 krytyków
Niezgodna
powrót do forum filmu Niezgodna

Four

ocenił(a) film na 7

Pytanie dla czytajacych.
Czy czwórka na pewien sposób jest Niezgodnym ( czy chciał być Niezgodnym) ? W końcu serum na niego nie działało.

I prezentuje sie książka w przeciwieństwie do filmu ? Warto przeczytac i sięgnac po pozostałe tomy ?

ocenił(a) film na 10
Sarah_7

Cztery.. Tak jest Niezgodnym.. W pewnym sensie jest, ale w ostatniej części dowiesz się kim jest na prawdę(nie chcę spoilerować) :) Filmu jeszcze nie oglądałam, ale sądząc po trailerach to chyba ładnie zekranizowali :) O tak, przeczytaj. Warto sięgnąć po tą książkę, lekko się czyta, szybko i jak zaczniesz to trochę trudno się od niej oderwać :D Polecam :)

ocenił(a) film na 8
divergent

zgodnie ze swoim sumieniem sięgnęłam po książkę by mieć porównanie, strasznie mnie wciągnęła... ale tak szukam 3 części całej jako ebooka i nie mogę znaleźć ;/ czytałaś w wersji papierowej czy elektronicznej?

ocenił(a) film na 7
madeline_maddie_m

To zależy czy chcesz czytać w oryginale czy po polsku. Po angielsku jest dostępna praktycznie wszędzie jeśli się poszuka, natomiast jeśli chodzi o polską wersję to jeszcze nie wyszła. Premiera jest przewidziana na 29.04.14 :)

ocenił(a) film na 10
AkkarinLove

W internecie są nieoficjalne tłumaczenia :) Więc można przeczytać wcześniej lub możesz właśnie poczekać na polską wersję (oficjalne tłm.) :)

ocenił(a) film na 8
divergent

właśnie wiem, że w Polsce dopiero premiera książki 29.04 :) no to trzeba poczekać na oficjalne :)

ocenił(a) film na 7
Sarah_7

Koniecznie przeczytaj książkę, polecam :-)