Ja wszystkie ogladalem, tylko te starsze po kilkaset razy,a od sezonu ósmego już tak sobie szło
ja prawie wszystkie tylko po kilka(2-3) z tych ostatnich sezonów nie widziałem.
połowę serialu mam oryginalną (niestety tylko powołowe)
Dla mnie nie ma lepszej komedii w galaktyce, humor bezkompromisowy i ponadczasowy. Nie dla dzisiejszych nażelowanych americanpiekowców
Ja też wczoraj zgasiłam tego trolla.
Widzę, że masz dziś do wyboru dwa filmy: Niepohamowana siła 2 albo Oddział delta force 2.
Nie, jeszcze nie zabierałam się za to, bo ostatnio czasu nie mam, gdyż zakuwam do egzaminów. Pewnie po Chanie, zabiorę się za kolejnych twardzieli. Z każdym po trochę się obejrzy i nadrobi się zaległości.
A szłysałeś teks Pani Komendat do Orina w Mrocznej Dzielnicy ? Zadnych akcji w stylu Strażnika Teksasu .He ,he dobre .Ciekawe czy ten tekst miał na celu trochę ośmieszenie Chucka i jego serialu czy rzeczywiśćie to był już kult na maksa !!! Jeśli chodzi o ten serial .
słyszałem. myślę, że to nie miało na celu ośmieszania. Przecież wiele było takich podobnych tekstów o innych postaciach z kina akcji np o rambo
Właśnie. W ''Tango i Cash'' sam Sylvester Stallone powiedział, że ,,Rambo, to ciota''.
No tak, Rambo tak naprawde jest cipą. Tak jak aktor odgrywający tą role, czyli. Sylwester Stallone. Chyba najgorszy aktor kina akcji.
Miej odwagę i powiedz mu to w twarz.
A tak w ogóle, to dobranocka już się dawno skończyła, więc idź już spać, bo rano do szkoły wstajesz.
To już zależy od lektora. Ja miałam takie tłumaczenie tego, jak podałam powyżej.
PO OBEJRZENIU TEGO FILMU ZASTANAWIAŁEM SIĘ JAKA OCENĘ POSTAWIĆ. NO I PO ZASTANOWIENIU SIĘ CHYBA DAM 1//10. BO TO WSZYSTKO BYŁO STUCZNE. TE CALE BIJATYKI I CI PRZEREKLAMOWANI PSEUDO AKTORZY KTÓRZY ZARABIAJĄ NA DURNYCH DZIECIACH KINA AKCJI. MĄDRZY LUDZIE JAK JA, NIE DAJĄ SIĘ OSZUKAĆ. PA !