http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/jackie+ chan+ponownie+m%C3%B3wi+%C5%BCe+chce+do+ex3,2081573
Jeżeli nie widziałeś bądź nie pamiętasz czy widziałeś, czy nie, to polecam obejrzeć ten film.
Postaram się, na razie ogladałem najnowsze produkcje, i co tam mialem na dysku, głównie horrory, jeszcze mi sporo zostal filmów do obejrzenia, ale to glównie komedie, wiec raczej z kobitką razem się posmiejemy.
wczoraj Dredda ogladałem i jak dla mnie rozczarowanie kompletne.
W ogóle takie informacje, to powinny być podane już tu fwebie. Portal filmowy i żeby nie było takich podstawowych i ważnych informacji.
Nie bój się ostatnio nawet Jackie występował w dwóch filmach z R.
Xinhai geming (2011)
Incydent (2009)
Na koncie z R ma jeszcze:
Nowa Policyjna Opowieść (2004)
Mit (2005)
Gliny (1999)
Szybszy od błyskawicy (1995)
Draka w Bronksie (1995)
Legenda Pijanego Mistrza (1994)
Przestępcza Opowieść (1993)
i jeszcze kilka wiele starszych których nie chce mi się wymieniać.
Policyjna opowiesc III: Superglina (1992)
z R-ką ma jeszcze
Wiezień (1990)
Zbroja Boga (1986)
Serce Smoka (1985)
Protektor (1985)
Wielka Rozróba (1980)
Mistrz Jang (1980)
Ciekawe jaką kategorię będzie mieć ta jego nowa Zbroja Boga 3 ale przypuszczam że PG-13.
Dla mnie to jest świetna wiadomość bo jak wiadomo to bardzo lubię Jackiego i z tej starej gwardii jego brakowało bardzo. Pewnie wniesie trochę humoru i kaskaderki a może i podniesie poziom walk. Skoro Jet Li mógł zagrać to czemu nie on. :)
:) I za to uwielbiam Niezniszczalnych. Robią dokładnie to co chcę zobaczyć. Chciałem wszystkich tych aktorów - wyszło Ex1. Chciałem więcej humoru, lepszy montaż i Arniego z kałachem - wyszło Ex2. Teraz chcę Jackiego Chana i proszę będzie Jackie Chan :D
więcej humoru+ więcej walk+ więcej kaskaderki = Jackie Chan. Sly wie co robi. :)
no to mam nadzieje że też chcesz eastwooda ;)
mój pomysł na chana:
dolph siedzi w garażu albo w barze i pije. wpada jackie. dolph na niego patrzy wypity i tekst: widze yang że się postarzałeś :D
po tym tekście wbija zirytowany yang zaraz za chanem: nie tak jak ty wielkoludzie
jackie jest wyższy więc:
widze że urosłeś krasnalu (łyk alko) no i się postarzałeś
Właśnie o tym samym pomyślałam. Albo tekst w stylu: ,,widzę, że makaron dobrze ci służy''.
albo dolph siedzi i pije, nagle pojawia się jackie z jetem a dolph patrzy na flaszke: o ku*wa, za dużo chyba wypiłem bo widze podwójnie :D
Fajnie macie pomysły, ciekawe jak z tym będzie. Moje marzenie jest takie by Niezniszczalni III trwało z 2 godziny chociaż.
Chan mógłby zabrać Dolphowi alkohol... mogłoby między nimi nawet dojść do bójki z tego powodu.
:D
dolph pije i wychodzi do łazienki. wbija jackie szukając sly i widzi flaszke dolpha więc sie pije no i dolph wbija, dalej można się domyśleć ;p
jeśli mnie pamięć nie myli do pan gibson jest bardzo, ale to bardzo zajęty. musimy się kolegi spytać od spraw gibsona
p.s. szanowny kolega (wiem, wiem ale musiałem ;p) zapomniał o sheenie
Nie, ja myślę, że on tam poleciał, by się dowiedzieć czegoś więcej na temat Mela, podszkolić w trollingu i aby wymyślić nowe nazwy swoich alterkont. ;-D
Dlaczego? Gunner, czyli Dolph to Szwed. A w Ex2 widać było, że lubi sobie dziabnąć.