Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

jackie chan

ocenił(a) film na 10

http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/jackie+ chan+ponownie+m%C3%B3wi+%C5%BCe+chce+do+ex3,2081573

użytkownik usunięty
karoman4

i dlatego widzę Clinta w EX 3 oczywiście na mały epizod w stylu Chucka czyli wejdzie, coś tam powie, strzeli z Magnum 44 i odejdzie. Przecież to ostatni żyjący twardziel i dlatego bym go oczekiwał ale szkoda że jednak nie zagra mimo to rozumiem wiek.

ocenił(a) film na 10

Charles nie zagrał i nie zagra, bo nie żyje. Chuck zagrał w Ex2. Teraz pora na Clinta w Ex3.

użytkownik usunięty
karoman4

No szkoda Bronsona ale gdyby teraz żył miałby 91 lat.

ocenił(a) film na 10

Właśnie i nie wiadomo, czy zechciałby.

użytkownik usunięty
karoman4

W takim wieku pewnie by już nie grał w filmach.

ocenił(a) film na 10

Otóż to.

ocenił(a) film na 6
karoman4

vin disel jeszcze musi byc !!:d

ocenił(a) film na 10
zewral

Jak będzie podrabiał Kojaka, to nie wiadomo, czy znajdzie czas.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

No dobra uznaje. Rozejm

ocenił(a) film na 8

Nie musisz. Każdy ma prawo do własnego zdania (nawet jeśli błądzi hehe). Peace

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Jestes orędownikiem ,,czarnego'' aktora, ja również, tym bardziej peace

ocenił(a) film na 8

Czarni bracia muszą się trzymac razem hehe.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Nie wiem, czy dostałeś tego newsa http://www.filmweb.pl/news/Gwiazda+%22Mortal+Kombat%3A+Legacy%22+w+kinowej+adapt acji+gry-91670

ocenił(a) film na 8

O, proszę, zapowiada sie się ciekawa produkcja, jeszcze kilku dobrych fighterów i będzie nieźle.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Niestety nie posiadam zadnego wiersza, ale Tobie rowniez dżejłatowych świąt życzę

ocenił(a) film na 8

ok, dzięki
Ps. w necie masz wierszyków pełno, aż łeb boli od wyboru

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Dokładnie. ;-D

ocenił(a) film na 8
karoman4

Ja od lat jestem wygodny i korzystam z zasobów sieci jesli chodzi o wierszyki okolicznościowe hehe
Czasem jakąs prezentację sam odpicuję jak mi sie zachce.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Ja jak chodziłam jeszcze do gimnazjum, to zbierałam różne wierszyki na różne okazje. Do dziś mam cały zeszyt tego. Ale teraz wszystko jest w necie.

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

Nie miałas internetu, czy to taki dziewczęcy konik był?

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Miałam, ale i tak zbierałam. Takie hobby. Albo pocztówki i te karteczki do segregatora ale tylko z Kubusiem Puchatkiem. ;-D

ocenił(a) film na 8
karoman4

wow, trochę dziecinne (ten Kubuś puchatek) hehe

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

To było w podstawówce.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Aha, to trochę zmienia postać rzeczy. Ale te czasy szybko sie zmieniają, dzisiaj moja dwuletnia córeczka ogląda Kubusia Puchatka:)

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

To bardzo dobrze, że ogląda Kubusia Puchatka, a nie jakieś Montanki.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Za mała jeszcze jest, ale jak podrosnie to kto wie. Na razie na szczęscie lubi najbardziej bajki o misiach, Domisie tez się jej bardzo podobaja.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

To ja jak miałam o 3 lata więcej, niż Twoja córeczka, to oglądałam już MacGyvera i na złe mi to nie wyszło, a wręcz przeciwnie. ;-)

ocenił(a) film na 8
karoman4

Dzisiaj są rózne Dextery i tym podobne, lepiej zeby nie szla w twoje slady (piszę to bez zlosliwości).

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Ja nie oglądam żadnych seriali teraz. Ostatnio Słoneczny patrol na tv4 oglądałam, a tak z tych nowych to jakoś nie mam ochoty. Ale teraz Gliniarza i prokuratora puszczają na tv4, to jest co oglądać. Kiedyś te seriale miały coś w sobie, fajnie się je oglądało i z niecierpliwością czekało się na kolejny odcinek.

użytkownik usunięty
karoman4

A komisarza Rexa lubisz?

ocenił(a) film na 10

Tego nowego? Mówię, że nie oglądam żadnych nowych seriali. Wyjątkiem był Prison Break. Rexa oglądałam, ale tego starego.

użytkownik usunięty
karoman4

Tak ten stary jest fajny Rex.

ocenił(a) film na 10

A na filmbox nawet Bonanza leci. ;-D

ocenił(a) film na 8
karoman4

To Ty rzeczywiście wcześnie zaczełas przygode z kinem akcji hehe. I zainteresowanie tym gatunkiem pozostalo do dzis, szacun, zwłaszcza, ze jestes kobietą.
Co do seriali , nie oglądam, bo nie ma nic interesującego, kiedyś oglądałem te polskie policyjne seriale typu oficer, czy komediowe kiepscy, 13 posterunek. bardzo mi sie podobala Kompania Braci, a w necie oglądalem świetny serial Spartacus. Jako, ze nie przepadam za serialami, to nie szukam specjalnie po sieci, bo w tv to porazka, same opery mydlane. O sorry, kosci oglądam jeszcze, ale znowu klątwa polskiej telewizji daje znac o sobie i lecą powtórki starych sezonów wrrrrr.
To prawda, za małolata oglądało sie Miami vice, Na wariackich papierach, Tequila i Bonetti, Mac Gyvera.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Powiem tak. Uwielbiam wszystko z lat 80-90: od muzyki po filmy. Oglądałam i słuchałam tych rzeczy za dzieciaka i oglądam i słucham te rzeczy po dni dzisiejsze, a i w przyszłości to się nie zmieni. ;-)
13 posterunek też oglądałam. Mój ulubiony odcinek, to o tych cudzoziemcach. Jak przyjechał francuski policjant na szkolenie.

ocenił(a) film na 8
karoman4

A pamiętam, Pier Dzący hehe.
Co do muzyki, to podobnie jest u mnie, bardzo lubię, Najlepsza muza na imprezę, nie co teraz jakies łubudubu techno, po godzinie łeb mi pęka, dlatego chodzimy z zoną na dancingi, ale tam znowu króluje disco-polo:(
co do filmów, wtedy się jarałem, dzis już niekoniecznie, wole nowsze produkcje.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Disco polo nie jest takie złe. Do zabawy jest akurat, przynajmniej u nas się sprawdza. Niby prosta melodia i teksty, ale jak wiadomo, piękno, geniusz i wspaniałość tkwią w prostocie.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Mówisz o starym disco-polo, które przeksztalcilo sie z muzyki biesiadnej i chodnikowej. owszem pobawić sie mozna przy tym setnie. ale teraz miksują te piosenki i przerabiają na nowoczesne rytmy w stylu techno, to już nie jest fajne.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Ja mówię o starym disco polo, bo teraz to tak, jak piszesz. Przerabiają stare kawałki na nowe.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Dokładnie. zmienię temat, zobacz jakie filmy potrafi zrobić tak opluwany Bollywood
http://www.filmweb.no/trailere/article1082637.ece
Dlaczego my nie możemy nakręcic czegoś podobnego? Jedynie nieudolni Dublerzy i nie do konca satysfakcjonujący Weekand.

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

Chyba poszukam w sieci jedynki hehe

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

U nas to byłoby Pollywood. ;-) Z Bollywoodu nie widziałam żadnego filmu.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Już jest. Ja ostatnio cos oglądałem, niezłe efekty specjalne, mają hindusy talent, zeby jeszcze z tych tańców i spiewów zrezygnowali hehe.
a tutaj masz sceny z najdroższego filmu indyjskiego w historii. Niezłe S/F
http://www.maxior.pl/film/150727/Najlepsza_scena_akcji_w_historii_Bollywood

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Ja trzymam się Hollywood. ;-)

ocenił(a) film na 8
karoman4

Ja też, ale jestem otwarty na kino akcji pozaamerykanskie, efekty specjalne stoja u nich na wysokim poziomie, teraz sobie przypomnialem, ten oglądalem
http://www.youtube.com/watch?v=pBud7byobX0
Jeśli chodzi o stare metody kręcenia filmów akcji to tutaj najwiekszym konkurentem hollywood są Francuzi, Anglicy bardziej na komediach się znowu skupiają,

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

No i zapomniałem o hong-kongu, tez mają kilka perełek:)

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Ja też nie gardzę produkcjami z innych miejsc, niż Hollywood. Hongkong, o tak, oni znają się na filmach, zwłaszcza akcji.

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

Koreańczycy też parę fajnych filmów nakręcili, mi zapadly w pamięci te dwa
http://www.filmweb.pl/film/A-jeo-ssi-2010-582678
http://www.filmweb.pl/film/Ujrzałem+diabła-2010-570957
Japończycy cos tam próbuja, ale mi nie podchodzą.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

A oglądałeś ,,Dzieci Triady''?

ocenił(a) film na 8
karoman4

Szczerze, już nie pamietam, tyle w zyciu filmów obejrzałem, ze nie sposób wszystkiego skojarzyć.