Wiem, że nie Ty, ale mam pewne podejrzenia, co do założyciela tego tematu i raczej unikam dyskusji z nim. Powiem tylko tyle, że dziwne rzeczy się tu dzieją i to w bardzo szybkim tempie. ;-)
nie jestem trollem ani zadnym dangerisem uwielbiam tych aktorow, nie musicie mi wierzyc
Panie, nie obrażaj Pan, dobre ;-) Ja dangerisem - nigdy w życiu, Boże uchowaj. ;-p
Nie porównuj Karoman do dangerisa, ona jest taką sympatyczną, przemiłą i słodką osóbką, a on takim obleśnym, brzydkim i nieinteligentnym delikwentem :D
Nom...Tęsknię za nim...Ale wiem ,że on to czyta;D I ,że tu jest i udziela się;D Wiesz o kim mowa;D
Ahh, Karo, muszę Ci to wreszcie wyznać... jak tylko się pojawiłaś na forum, przez me ciało przeszły ciarki... czytając Twoje posty mimowolnie uśmiechałem się do monitora, a gdy Twój avatar, łysy Willis, zjawiał się pod moimi postami czułem, że mam ochotę śpiewać i tańczyć na zielonych łąkach wraz z Tobą! ;D
Ja myślałam, że rejestruje się na portalu filmowym, a tu się okazuje, że to nie tylko filmowy, ale i matrymonialny ;-P
No zobacz ilu tu masz wielbicieli: Dentarg, caleb, Ex91 i jeszcze 2óch innych których nie wymienię bo są na mnie w*******i. Jak widać zatem masz powodzenie, ciesz się tym :)
to jest prawda, nie jeden z nas jej to mówił :D, ciekawi mnie jeszcze jej gust muzyczny :)
Tobie również dziękuję ;-)
Mój gust muzyczny: lata 80-90 - italo disco (sandra, fancy, bad boys blue, modern talking, blue system, silent circle, baltimora, radiorama, i wiele wiele innych fajnych zespołów), euro disco - tu różne od dr albana do ace of bace. Nasze polskie disco polo również, zwłaszcza te do 2000 roku. Te nowe disco polówki już nie są takie jak kiedyś. A ostatnio nawet przekonałam się do rock 'n' roll'a ;-D
fajnie :) ale to raczej nie mój gust :P widzę za to że jesteś taką laską rodem z lat 80tych i to mi się podoba
1991 rocznik jestem, więc jakby nie patrzeć bliskie mi są lata 80-te zwłaszcza ich klimat. Od kołyski słuchało się tych melodii ;-)
No ale rock 'n' roll'a to chyba uznajesz, musicmovie ;-) ?
ja jestem borning in 80's to znaczy że też te lata nie są mi obce (i że jestem rówieśnikiem sześciu twardzieli VHSu :P) ja lubię rock, metal (niektóre gatunki), muzykę filmową, bluesa, jazz, soul oraz funk - jak odwiedzałaś mój profil na lastfm to się pewnie przekonałaś, jestem takim poszukiwaczem naprawdę dobrej muzyki :)
Na lastfm nie mam konta, czasem wejdę, by poczytać co nie co ;-) Ale pewnie będzie jeszcze okazja, to luknę ;-D
Ja oprócz tych, co wymieniłam powyżej, to owszem lubię wszystko to, co wpadnie mi w ucho i uznam, że jest dobre ;-D Np. ten hymn ,,Koko Euro Spoko'' ;-) Jak pierwsze dwa razy posłuchałam tego, to wydało mi się nawet fajne, przyjemnie wpadało w ucho, ale już za kolejne następne razy nużyło mnie totalnie i masakrycznie. ;-D