Oczywiście, że mój post o guście filmowym był komplementem ;)
Niestety, z tego co widzę to nasze gusta muzyczne są różne. Ja lubię rock, metal i muzykę filmową. Zero hip-hopu, zero dupstepów, zero rapu i zero disco. No niektóre kawałki z lat 80-90 mógłbym posłuchać, ale zdecydowanie wolę np.: Nightwisha niż dr Albana. Polskiego disco polo z takimi dziełami jak "Majteczki w kropeczki" nie cierpię :P
Ehh... tańczyć nadal możemy na zielonych łąkach, ale gorzej ze śpiewaniem ;D
Dobrze, że jest różnorodność na tym świecie ;-) Gdybyśmy wszyscy słuchali tylko tego samego, to co to by było. Nikt nie miałby własnego zdania ;-) Nie żyjemy w kraju dyktatorskim, Panowie ;-D
Oj po tym co się dzieje od paru dobrych lat przydałby się dyktator w naszym kraju, który rozprawiłby się z tymi wszystkimi darmozjadami (politycy). Nasłałby taką ekipę Expandables, która wparowałaby na ul. Wiejską.
Oj caleb, wyjąłeś mi to z ust - nie wiem jak, ale Ci się udało ;-P
Przydałaby się taka ekipa do zrobienia porządku z naszym cyrkiem, który tworzy Kaczor i Donald stojąc po przeciwnych stronach barykady.
Hm... Kaczor vs. Donald <=> Stallone vs. Van Damme, co różni obydwa starcia? Pierwsze jest żenujące, zaś drugie interesujące ;-D
No właśnie brakowało jeszcze Ciebie ;-D Niech cała filmwebowa ekipa Expendables przyłączy się do nas: Expendable91, bradock - stwórzmy przyjemną atmosferę ;-D Niech inni się od nas uczą, niech patrzą, jak darzymy się szacunkiem i miłością ;-P
Dangeris został odstrzelony podobnie jak jego komandorfoka i ich trollskie potomstwo ;-)
szympansa z nami nie ma ponieważ otrzymał pracę polegającą na napadaniu jachtów rosyjskich szprycli z wrzodami na gębie :)
Tak jest, Pan Szympans dostał specjalną misję do spełnienia, a że nikt inny się do tego nie kwapił, wybrano Dangerisa jako najodważniejszą istotę na Ziemi ;-P
Szczerze mówiąc to wątpię czy sobie poradzi bo gdyby się tak przyjrzeć zamieszczonemu na avatarze zdjęciu można by wysnuć wniosek że jego twarz został użyta jako rozrzutnik do gnoju która zwykle wyraża kontrowersyjną obojętność ,która z kolei może być skutkiem nadużywania w celach konsumpcyjnych nawozów sztucznych.
Jeśli będzie głosił takie złote myśli, jak tu na FW, to myślę, że misję zaliczy ;-) Komandorfoka będzie czuwać ;-)
Tak w ogóle chciał bym tego Pana w załodze Expendables.
Wiem, nie zasłużył się niczym wielkim po za Kickboxerem ale ma to coś...
Ten wzrok, umiejętność kopania tyłeczków...
I ten wewnętrzny niepokój...Coś ala Robert Patrick w T2
http://sashamitchell09.webs.com/92033_Per_Lui4Sasha_Mitchell6New_York0New_York_1 985_122_216lo.jpg
http://www.askactor.com/images/casts/United_States/19692/Sasha_Mitchell_19692_13 .jpg
Najbardziej aktualne foto;) Mógł by być w ekipie JCVD bo on taki osamotniony z Adkinsem
Już Ci się nie będę podobać, gdyż łysego Willisa zamieniłam na zielonego Piccolo.
Faktycznie, to już nie to samo :/ Mimo to i tak mogę kiedyś pokicać z Tobą po zielonych łąkach :D
Wiesz, że nawet nie znam Dragon Balla? Większość moich znajomych zna tę serię i wspomina jak to fajnie było po szkole oglądać DB, a mnie to jakoś ominęło zupełnie... ja po powrocie ze szkoły oglądałem Pokemony, Bundych i Maskę.