PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Do tego film jest nudny i niemiłosiernie się wlecze. Komputerowe efekty specjalne są tak tragiczne, że aż oczy bolą od patrzenia. Sceny akcji lepsze niż w Power Rangers. Niektórzy aktorzy powinni już siedzieć w domu spokojnej starości. Podobał mi się Gibson ale ja go lubię. Schwarzenegger to już cień człowieka jakim kiedyś był. Cała jego charyzma po prostu wyparowała z niego. "M jak miłość" jest już bardziej wiarygodne jeśli chodzi o psychologie postaci niż Expendables III. Najlepszy moment filmu to początkowa akcja z pociągiem i to tyle.

ocenił(a) film na 3
STAMiNA

Poza tym dialogi są tak czerstwe, że żal dupę ściska. Aktorsko najgorzej wypadł Harrison Ford .Poprzednie części nie grzeszyły jakością ale ta odsłona jest po prostu okropna.

STAMiNA

Nie przejmuj się, nie tylko ty "nadziałeś" się na ten filmek.

ocenił(a) film na 7
STAMiNA

Zarzucasz Arnoldowi to, że... się zestarzał? Proszę powiedz mi więcej o swoim sposobie na wieczną młodość :)

ocenił(a) film na 3
Rebreg

>Zarzucasz Arnoldowi to, że... się zestarzał?
Zarzucam Schwarzeneggerowi, że w takim stanie nadal występuje na ekranie. Już dawno powinien zejść ze sceny i powiedzieć jak facet: dość! Przecież na niego teraz nie da się patrzeć. Tak jak powiedział harris: Arnold zachowuje się jakby pierwszy raz grał w filmie. I ten człowiek jeszcze chce występować w najnowszym Terminatorze. LOL

ocenił(a) film na 4
STAMiNA

Moim zdaniem Arnold jak najbardziej powinien grać w filmach, bo czemu miałby nie grać? Bo co, stary jest? W takim razie Morgan Freeman od 20 lat nie powinien w niczym grać, a Harrison Ford nie powinien grać w Grze Endera.

ocenił(a) film na 3
Dentarg

>Moim zdaniem Arnold jak najbardziej powinien grać w filmach
Łojezu. A moim zdaniem już nie. :)

>bo czemu miałby nie grać?
Bo już nie potrafi grać. On zachowuje się jakby recytował wierszyk w przedszkolu.

>Bo co, stary jest?
Bo na starość stracił charyzmę. Aktor bez charyzmy nie jest nikomu potrzebny. No chyba, że masz zerowe wymagania.

>W takim razie Morgan Freeman od 20 lat nie powinien w niczym grać, a Harrison Ford nie powinien grać w Grze Endera.
Chryste. Nie ważne czy jesteś stary czy trochę młodszy. Ważne jak grasz w danym wieku. Schwarzenegger na starość stracił parę. Chcesz to oglądaj takie aktorstwo. Twoja sprawa.

ocenił(a) film na 4
STAMiNA

to fakt Arnie gada jak by mu w d..e kołek włożyli i pierwszy raz grał w filmie. Ogólnie film akcji ale jak to na hoolyłód w każdej części więcej, mocniej itd i ta walka z całą armia, czołgami przesadzone zdecydowanie a 4 części przeżyją atak nuklearny?? Bez przesady mogli zrobić coś bardziej realnego i wg mnie lepsza droga niż pokonanie w 1 - 100 2- 250 a w 3- 3500 ludzi.

ocenił(a) film na 3
STAMiNA

Zdecydowanie najgorsza część z całej serii. Potencjał aktorów nie został wykorzystany nawet w połowie. A co do domu starości to wg mnie byłby to dość ciekawy wątek :D