Dlaczego to teraz tak wygląda? Jakieś udoskonalenia przy filmach wprowadzono. Trudno będzie
się przyzwyczaić do nowego wyglądu.
Podoba Ci się to? Mnie nie bardzo, ale może to takie pierwsze wrażenie. Choć wątpię, czy szybko się przyzwyczaję.
Za co ban? Za wyrażanie swojej opinii na wszelkie zmiany dotyczące tego portalu? W końcu, bądź, co bądź jesteśmy członkami tej familii i też mamy prawo do podzielenia się własnymi poglądami na temat spraw technicznych.
W takim razie ja blagam o zmniejszenie skali ocen, bo pozniej jest znaczek filmweb poleca a ocena jest 5,8. Troche to komicznie wyglada
Ale się tutaj zmieniło.
Też jestem za zmniejszeniem skali ocen bo czasem jest problem na ile tu ocenić dany film.
OK nie mieszajmy już im, niech na razie zajmą się tym wyglądem, bo coś czuję, że profile aktorów też pójdą pod odstrzał.
U Van Damme'a przy tematach też coś się pozmieniało. Takie małe litery, weź zobacz, bo może to tylko u mnie (w co wątpię)
http://www.filmweb.pl/person/Jean+Claude+Van+Damme-317
U Stallone'a np tak nie ma, ale to pewnie kwestia czasu. Dlatego też stronka się muli.
Widać pewnie upodobnienie tego wyglądu do portalu IMDB. Mogli by dodać przy filmie np. kategorie wiekowe, budżet filmu jakieś tagi.
A przy obsadzie filmu, w ogóle tyle miejsca zmarnowali, bo mogli to na dwa rzędy rozłożyć i dodatkowo do każdej osoby dodali zdjęcie postaci, w którą się wciela i przykładowo, przy Szklanej Pułapce 1 są tylko dwie postaci: John McClane i Alan Rickman.
Fajnie gdyby zrobili coś takiego jak tutaj: http://www.imdb.com/character/ch0001752/
Typowe dla Polski. Poprawiać cos co nie wymaga zmian. Zostawic cos, co naprawy potrzebuje
Mi się podoba nowy wygląd. Szczególnie pomysł z ułożeniem obsady: aktor (imię/nazwisko i zdjęcie) oraz postać (imię/nazwisko i zdjęcie). Wygląda czytelnie :)
Ale przy obsadzie jest dużo wolnego miejsca. Mogli bardziej rozplanować położenie poszczególnych składników strony profilowej filmu.
Trochę czasu mnie nie bylo, a tu takie zmiany, dziwnie jakoś. Zgodnie z zasadą , że lepsze jest wrogiem dobrego, hehe.
Podkreśla mi na czerwono każde słowo, co jest?