PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Dlaczego Jackie nie jest dodany do obsady tak jak Cage skoro jest już pewniakiem ? Dziwne to i
tajemnicze ....

ocenił(a) film na 6
bradock

Czyżby jeszcze nikt nie dodał? Mozesz być pierwszy
Chociaz prędzej mody nie spieszą sie z zatwierdzeniem contry.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Chodzi o to czy oficjalnie go potwierdzili ?

ocenił(a) film na 6
bradock

Tgo to nie wiem, dopuszczasz myśl, że to wszystko to ploty i pobozne życzenia fanów? kurde, mam nadzieje, że to tylko czysta złośliwość ludzka powoduje to opóźnienie hehe.

ocenił(a) film na 4
bradock

Cage, Chan to jeszcze nic. Najdziwniejsze jest dla mnie to, że jeszcze nie dali Stathama, Crewsa.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Widocznie nie jest jeszcze pewne czy zagrają .... To że byli gwiazdami 1,2 cześci nie oznacza ze muszą automatycznie zagrać w 3

ocenił(a) film na 4
bradock

Jason Statham w roli prawej ręki bossa ekipy niezniszczalnych i nagle miałby nie zagrać? Niemożliwe.

użytkownik usunięty
karoman4

On musi być obowiązkowo, przecież to jedna z najważniejszych postać tej serii. :)

ocenił(a) film na 6
karoman4

Wiem ,ale różnie to bywa

użytkownik usunięty
bradock

Sam nie wiem o tym Cagu już czy faktycznie jest pewniakiem.

ocenił(a) film na 6

Cage jest pewniakiem bo przeczytałem na angielskiej stronie że Sylwek napisał na swoim blogu że tak że Nicolas Cage zagra .Ale co z innymi typu Jackie ,Wesly ,Steven itp ? Oby tylko nie były to zwykłe plotki .Acha tam na tej stronie jeszcze napisali że Sylwek złożył innym propozycje typu Ford ,Rourke ,Wesly ale jeszcze nic nie odpowiedzieli na jego apel .Tak było napisane .

użytkownik usunięty
bradock

Skoro jest pewniakiem to się cieszę, wiedziałem że się zgodzi. Jackie pewnie zagra bo sam zainteresowany o tym wspominał. Wesley z nim ciężko, bo jak wiadomo siedzi w więzieniu i nie wiemy czy będzie chciał zagrać. Dalej Seagal, nie słyszałem by o nim coś gadali, pewnie z racji "charakteru" nie zagra w takim filmie z tyloma gwiazdami. Rourke chyba jest bardziej prawdopodobny.

ocenił(a) film na 4

Jeta Li też miało nie być w ogóle w Ex2, bo też nie chciał zagrać, ale Stallone go przekonał. Podejrzewam, że z Seagalem jest podobnie - niby nie chce zagrać. Biorąc pod uwagę, że Seagal i Stallone przyjaźnią się ze sobą to mam jednak nadzieję, że Sly przekona Stefana do udziału - nawet w epizodycznej rólce.

ocenił(a) film na 6
karoman4

A jak wam się podoba mój nowy avatarek ? Chyba nie ma lepszego widoku dla fana kina akcji niż Charles ,,Anioł Zemsty ,, Bronson z karabinem maszynowym Uzi .

ocenił(a) film na 4
bradock

Charles Bronson z uzi w dłoniach budzi respekt. ;-) Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości, to niech powie o tym jego spluwie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Tak jest Kasiu !!! Kiedy Charles Bronson wkracza do akcji to zakłady pogrzebowe mają dużo pracy !http://www.youtube.com/watch?v=6Fktgc84lxU

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=6Fktgc84lxU

ocenił(a) film na 4
bradock

To czyli, który jest groźniejszy - Charles Bronson, czy Chuck Norris?

ocenił(a) film na 6
karoman4

Zależy to od roli jaką grali i filmu .Norris w Zaginiony w akcji ,Inwazji na U.S.A czy Odział Delta był superkomandosem potrafiącym przeniknoć na teren wrogą ,dokonać inwigilacji i rozpoznania terenu ,potrafił omijać przeszkody, pułapki ,oraz sam zastawiać pułapki dla wroga .Potrafił świetnie strzelać z różnych rodzaju broni ,znał sztuki walki oraz potrafił znośić tortury .Pod tym wzgldem Norris był lepszy od Bronsona .Ale z kolei Bronson był bardziej ludzki ,jako bohater kina akcji .Bardziej realistyczny nie komiksowy .Też potrafił świetnie strzelać ,i używać pieści ale przedewszystkim nie był bohaterem jednowymiarowym .Grał różne rolę ,czasami był antybohaterem jak w Życzeniu śmierci a czasmi zwykłym bohaterem jak w Prawo Murphiego .I to mi się w nim podobało .W sumie twoje pytanie Kasiu zadane mi było by na zasadzie kto lepszy James Braddock czy John McClane .Tak to bym to ujoł .

ocenił(a) film na 6
karoman4

Jeszcze dodał bym że Chuck był bardziej wszechstroniejszy jako wojownik w walce w terenie a ale Charles bardziej przerażał czarnych charakterów bo nigdy nie grał czysto i wcale nie musiał

użytkownik usunięty
bradock

Świetny!!! Wielki nieobecny Niezniszczalny. :(

ocenił(a) film na 6

Dzięki !!! Bronson miał fajne filmy akcji w latach 80 jak choć by seria Życzenie śmierci czy Prawo Murphiego .Miał taki fajny ,image zwykłego człowieko albo normalnego gliny który musi pokażać bandzie przestepców na ulicy kto tu rządzi !!!

użytkownik usunięty

Snipes zagra, musi przecież zrewanżować się Sylvestrowi za uje@anie głowy w Demolition man

karoman4

no własnie to dobrzy kumple,seagal lubi tez chana ,takze moze sylvek go namówi.

użytkownik usunięty
karoman4

Tylko że Jet zagrał w pierwszej części to łatwiej było się zgodzić również na drugą. :)

ocenił(a) film na 4

Tak, czy siak, coś czuję, że z tym Seagalem to może być jakaś niespodzianka. Zwłaszcza, że ludzie jego chcą. Można to wywnioskować z tych wszystkich fanowskich trailerów z wymarzoną obsadą.

użytkownik usunięty
karoman4

I z wypowiedzi mariusza spoxa

ocenił(a) film na 4

To też racja.

Wesley Snipes po wyjściu z wiezienia ma zamiar po raz kolejny pracować nad jakimś filmem ze swoim przyjaciele Spike'iem Lee