PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Dla kogo takie filmy ?

użytkownik usunięty

Tak się zastanawiam i wydaje mi się , że takie filmy są kręcone wyłącznie dla nastolatków. Tylko
efekty specjalne i bezsensowna nawalanka, po co takie coś w ogóle oglądać , dno i żenada takie filmy

ocenił(a) film na 1

a te efekty to porazka .... ;(

ocenił(a) film na 7

Dla ludzi, którzy zawsze chcieli zobaczyć takich aktorów jak Stallone,Schwarzeneger,Snipes,Gibson w jednym filmie. Dla fanów kina akcji z lat 80 i 90?

użytkownik usunięty
qh4r18

Ja lubię kino akcji lat 80-90 ale tam nie było aż takich ściem i efekty nie były tak przesadzone jak teraz .

ocenił(a) film na 7

Komando, jeden człowiek rozwala całą armię, to nie była ściema Twoim zdaniem? Co do efektów zgodzę się bo w niektórych scenach były trochę niedopracowane patrz akcja z helikopterami.

użytkownik usunięty
qh4r18

W sumie źle się wyraziłem bo kina akcji typu Komando czy Rambo nie lubię. Bardziej chodziło mi o kino akcji lat 80-90 z Don The Dragon Wilsonem, Dolphem Lungrenem czy Billy Blanksem, takie kino akcji połączone ze stylami walki .

ocenił(a) film na 7

A to zmienia trochę postać rzeczy. Zapoznać w takim razie się z dwoma częściami Raid, pod względem sceny walki prowadziły na wyższy poziom i coś czuję że nieprędko powstanie film pod tym względem lepszy od nich :)

użytkownik usunięty
qh4r18

Próbowałem obejrzeć kiedyś ten Raid, ale także za duża ściema dla mnie i za dużo efektów a sceny walk wręcz śmieszne i żenujące .

użytkownik usunięty

Wracaj na inne.

ocenił(a) film na 8

Walki w "Raid" śmieszne!? To chyba oglądałeś inny film. Ale walki z pierwszej części do nic przy drugiej odsłonie "Raid'a".

użytkownik usunięty
Iron_Maiden

No dla mnie jest śmieszne jak robią niewiadomo ile salt w powietrzu jak w Matrixie .

ocenił(a) film na 8

Zrób chociaż jedno takie salto ;)

Akurat efekty specjalne w filmie są słąbe.

użytkownik usunięty
Lukasz641

Nie wiem, nie oglądałem widziałem jedynie trailer .

Więc dlaczego oceniłeś film?

Dla mnie, fana kina akcji z lat 80 i 90. A mi się film podobał, efekty w kinie robiły wrażenie, mimo że ewidentnie przesadzone.

Jeżeli nie lubisz takich filmów, to po co je oglądasz i zaniżasz ocenę???

Jak ja nie lubię jakiegoś gatunku to nie tracę na niego czasu, Tobie też to radzę, nie będziesz się stresować :P

użytkownik usunięty
madziadem

Musieliby mi zapłacić żebym takie coś obejrzał . Widziałem trailer i ocena 0 to maksimum jakie mógłbym dać a niestety takiej nie ma . Ja z kolei mam inaczej bo wszystkie filmy z gatunku, których nie lubię od razu daję jeden , nie ważne czy oglądałem czy nie . Ja jak czegoś nie lubię to muszę to zaznaczyć żeby wyładować swoją frustrację .

użytkownik usunięty

Jaki z cb jest idiota smalec.

użytkownik usunięty

To samo mogę o tobie powiedzieć . Trzeba być bardzo mało wymagającym widzem żeby lubić takie filmy akcji .

użytkownik usunięty

mało wymagającym?? kino akcji z legendami... smalec

użytkownik usunięty

Weź się nie kompromituj .Widzę, że cenisz Harrego Pottera a to trzeba mieć mózg na poziomie czterolatka :(

użytkownik usunięty

nie mogę z tb pisać... beka z cb.. każdy ma z cb beke.. nie ważne gdzie wejdziesz....
smalec

użytkownik usunięty

Beke to ma każdy na tym portalu z fanów Harrego, bo to nie są filmy a podniecają się nimi małe dzieci .

użytkownik usunięty

wypij sobie i relaX

Oceniac film po zwiastunie. Żenada. Zupę pomidorową też oceniasz jak tylko ją zobaczysz, czy musisz zjeśc cały talerz?

użytkownik usunięty
Maniek2008

Oczywiście, że widzę po wyglądzie . Zupa pomidorowa musi mieć wygląd tak jak każda inna .

ocenił(a) film na 8
Maniek2008

Takie czasy Maniek, że gimbusom dla oceny wystarczy trailer.

użytkownik usunięty
Iron_Maiden

Nie jestem żadnym gimbusem. Jak ja chodziłem do szkoły to gimnazjów nie było !

ocenił(a) film na 8

Ale zachowałeś się jak gimbus.

użytkownik usunięty
Iron_Maiden

To ty chyba nie wiesz co piszą gimbusy . Dla mnie właśnie ci, którzy zachwycają się filmami akcji to są gimbusy i tzw. niewymagający kinomani .

ocenił(a) film na 8

Hahahaha no teraz teraz sobie "pojechałeś". A więc, według Ciebie fani kina akcji to gimbusy... BRAWO!!! Pozwól że na tym zakończy się nasza dyskusja.

użytkownik usunięty
Iron_Maiden

Nie dośc, że gimbusy to dzieci nie wiedzące co to dobry film .

użytkownik usunięty

Nie dośc, że gimbusy to dzieci nie wiedzące co to dobry film .

omg