PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Patrząc na serię Niezniszczalnych.... Dolph Lundgren zyskuje na tej serii najwięcej. Aktor osiągał
poziom morza kolejnymi swoimi filmami. Nagle po Niezniszczalnych więcej osób zaczyna się nim
interesować a ci którzy znali go pragnęli by w końcu aktor zagrał w czymś kasowym i mamy :)...

użytkownik usunięty

Ale tutaj zagral jakby z urzędu. Gdzie więcej go chcą?

użytkownik usunięty

Dokładnie myślę jak ty ale po prostu jest jako jedyny z tych znanych upadających aktorów, który trzyma się od początku :)... Gdyby nie ten film wielu nadal młodych by nie wiedziało kto to jest Dolph :)... Van Damm, Chuck i reszta grają po jednej części on jest od 1 i w Jedynce miał naprawdę dobrą rolę od Psychola po Bohatera :).. Kolejne odsłony to coraz mniejszy udział bo ilość nowych aktorów na każdą kolejną odsłonę nie pozwala na ekranowy pierwszy plan

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7

No proste, powinien robic metamfetaminę jak Mr. White.

ocenił(a) film na 8
kalamir

może aktorstwo to przykrywka tak jak bycie nauczycielem w przypadku heisenberga ;)

użytkownik usunięty
kalamir

Lundgren to Thor.

No właśnie, te filmy w których gra obrażają jego inteligencje.

użytkownik usunięty
granat5

Lundgren to ta sama liga filmowa co Seagal tylko, że po Dolphie widać, że jest spoko, a nie jakimś separatystą z białej ciężarówki.

Obecnie ta sama liga, ale kiedyś Seagal był półkę wyżej.

użytkownik usunięty
granat5

No o jedną zgadzam się.

ocenił(a) film na 6
granat5

Jak Lundgren grał w kinówkach to był ten sam poziom co Seagal , ,,Ostry Poker w Małym Tokio ,, robiła ta sama ekipa co
,,Wygrać że śmiercią ,, -widać ten sam styl ,podobieństwa ,muzyka ,sceny walk itp ,,Mroczny Anioł ,, i ,,The Punisher ,, też mogą być .Ciekawe filmy .

bradock

Według mnie scenariuszowo i pod względem wykonania lepsze były seaglowskie produkcje.

ocenił(a) film na 6
granat5

Niby tak ale znowu one były dość mocno przegadane i ciągle o tym samym a w filmach Van Damma ,Norrisa i Lundgrena wiencej akcji i ciekawa fabuła .

użytkownik usunięty
bradock

Seagal mnie śmieszy teraz, ale za te pierwsze filmy, w których przetykał gardło kijem bilardowym ma u mnie dużego plusa.

ocenił(a) film na 6

No ja też lubię jego wczesne filmy bo były dość dobre i tylko tyle .Natomiast sama postać Seagala jest mi obojetna ,jakość nigdy za nim nie szalałem .Bardziej wolę Van Damma i Norrisa .

użytkownik usunięty
bradock

Ja tez wole JCVD i to tysiac razy.

bradock

Tak u Seagala jest mniej akcji, ale dzięki temu jego filmy nie są tylko bezmyślnymi, krwawymi jatkami. :)

ocenił(a) film na 6
granat5

Zgadza się .Mi najbardziej pasował styl filmów z ,,Cannon Films ,, Klasa B ale klimat tych filmów nie do podrobienia !!!! Ostatnio nawet Caleb 83 pisał że ,,Exp3 ,, powino iść w tym stylu .Ta wytwórnia nakreciła
dużo niezapomnianych hitów kina akcji jak :
-Krwawy Sport
-Kickbokser
-Cyborg
-Zaginiony w akcji 1,2,3
-Odział Delta 1,2
-Inwazja na U.S.A
-Życzenie śmierci 3,4
-Prawo Murphe'go
-Amerykański Ninja 1&2
-Siła Pomsty
-Posłaniec śmierci
-Słoneczny Wojownik
-Bohater i Strach .

ocenił(a) film na 6

Kariera Lundgrena jako gwiazdy kina akcji poszła niestety w najgorszym kierunku ,ze wszystkim gwiazd kina akcji głównego
nurtu kinowego ( No chyba że jeszcze uznamy Dudikoffa za gwiazdę kinową ) .A zaczoł świetnie : Rocky 4 ,Władcy wszechświata ,Czerwony Skorpion itp Ale niestety kolejne filmy nie sprzedawały się dobrze w kinie ( Nie licząc ,,Uniwersalnego żołnierza )
Van Damma i Seagala filmy szły lepiej ,wiencej kasy zarabiały .Wiec Dolph wylądował na śmietniku VHS/DVD .Mnie nie dziwi to że Dolph gra w takich słabych filmach ,jest po prostu aktorem i musi zarabiać na życie ,nawet takim czymś .Widocznie bardziej mu się opłaca niż być chemikiem .Dolph jednak się zrehabilitował po latach grając właśnie w 3 cześciach ,,Exp ,,

użytkownik usunięty
bradock

Tak wiadomo, że na filmie sie wiecej zarobi, ale myślałem, że zależy mu też na opinii, bo na Seagala większość już dawno bździ.

ocenił(a) film na 6

No Dolph kiedyś mówił że załuje że nie dobierał za młodu lepiej i staranie rolę , że nie skupiał się bardziej na lepszym graniu itp
A teraz co ma zrobić ? Nie widzę jakiegość dużego pola manewru dla niego .A Seagal ? On już swoje zrobił do kina akcji i może odejść w chwale .Nie jego wina że skończyła się moda na takie kino ,że jego morda się znudziła amerykańskie widowni kinowej itp

użytkownik usunięty
bradock

Za to przykuwa rosyjską hehe.

użytkownik usunięty
bradock

Moim zdaniem na przełomie lat 80/90 trzeba było mieć farta... Gwiazd kina kopanego było naprawdę dużo... Niestety tylko nielicznym udało się świecić przez pełne 10 lat... Teraz prócz Niezniszczalnych nie widziałem żadnego filmu z dawnymi gwiazdami kina kopanego, który oceniłbym na wyżej niż 7/10 i niejednokrotnie zawyżając z sentymentu :)... Miałem jeszcze jednego aktora, który moim zdaniem wymiatał rewelacyjnie i pokazał światu nieznaną dotąd sztukę "Capoeira". Mark Dacascos to o nim mowa. Gdyby pierwsze jego filmy były hitami kasowymi teraz pewnie stał by obok Van i Segala :)

użytkownik usunięty

Tak, Dacascos powinien zagrać w Exach, ale lepiej zrobić film o homosiach i do tego w klimacie ,,Uwolnić orkę''.

użytkownik usunięty

TZN :)

użytkownik usunięty

Serial Hawaje ? :)

użytkownik usunięty

Chodzi mi o to, że Arnold i Jet wzieli ślub pod tęczą.

użytkownik usunięty

No i wiesz denerwuje mnie to, że nasycenie białymi aktorami w Niezniszczalnych jest aż nad to.... Nie jestem rasistą itp ale Byle courtney gra jak jakaś gwiazda kina akcji a w kolejce tylu innych mających styczność z takim kinem innej maści aktorów. Nawet jak Snipes Pojawia się w 3 to Terry Crews idzie na 4 plan a tamten się buja psując klimat... Taka scena w barze... Siedzi "Snipes, Stallon, Lundgren, Stathman i jak piąte koło u wozu Courtney a mógłby Dacascos, Donnie Yen, Michael jay White, Billy Blank. Takich dawnych gwiazd jest wiele więc tu jest niedbalstwo ze strony ekipy doboru aktorów. Podstawowa piątka, która ma pojawiać się w każdej odsłonie powinna być znana z kopanego kina..

użytkownik usunięty

Kim jest Courtney?

ocenił(a) film na 6

,,W klimacie Uwolnić Orkę ,, Dobre !!!

użytkownik usunięty
bradock

Ja chce już te dwa filmy z Jai White'm.

ocenił(a) film na 6

Ja też .A ten film widziałeś : Branscombe Richmond vs Carl Weathers : https://www.youtube.com/watch?v=V7a_mFcme68

użytkownik usunięty
bradock

Nie widzialem, ale Weathers powinien dostac maly angaz w EX4. Tylko nie gejowski.

ocenił(a) film na 6

,Ha ,ha .Masz racje Weathers świetnie wygląda na kozaka ,mocno wyrzeżbiona sylwetka i grożne spojrzenie .

użytkownik usunięty
bradock

Weathers moglby zagrać kogoś w biurze powiedzmy Forda. Epizodzik, ale zaznaczył, że był istotny dla kina akcji.

ocenił(a) film na 6

A tutaj Richmond dostaje w papę od Chucka : https://www.youtube.com/watch?v=OMgzdA9qNCM

użytkownik usunięty

Randy Couture gra od początku w Niezniszczalnych :)... Prywatnie był zawodnikiem KSW czy coś w ten deseń ... Carl to podstawa. Główny zły to by też wypaliło... Stall i Arni dostają zlecenie patrzą na jego zdjęcie lub filmik z jakiegoś przemytu i jeden do drugiego. Znam skądś tego Skur... Dolph dołącza i dodaje swoje pięć groszy. Podobny do mojego Sparing Partnera :)....

użytkownik usunięty

Które dwa filmy ?

użytkownik usunięty

Ad 1. Couture powinien być uśmiercony w jedynce jeśli już koniecznie musial zagrać
Ad 2. Skin trade i Falcon rising.

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/film/Android+Cop-2014-698151 To będzie pewnie Shit z nim :)

użytkownik usunięty

O matko dlaczego on to robi? Co do nawiazania to właśnie takie powinny być. Albo Banderas pakujacy broń, bierze futerał kiwa głową i odkłada.

użytkownik usunięty

Właśnie :) Tak powinno być i myślałem, że jak zaczął strzelać to wejdzie na stół i odwali scenę z "Desperado" :) ... Dlatego "Niezniszczalni" powinni ratować takie gwiazdy jak Michael :)... Wygląd, umiejętności i przebieg kina kopanego ma wystarczający... Za Terry Crewsa (choć go lubię), pasował by i strzelać z wielkich broni by potrafił...

użytkownik usunięty

Ja bym wywalil Crewsa i Couture'a. W tej ekipie mial byc Lundgren, Sly, Statham, JCVD, Chan, Li i Snipes.

użytkownik usunięty

Dokładnie Ewentualnie S. Segal, M. Dacasscos i Arnold Też pomimo kto jak go lubi to każdy zna... A resztę sztukować do epizodów jak Chucka Norrisa Wathersa itp Walczaków... Na pewno nie robić jak zrobili to w 3 odsłonie robić nową ekipę Modelów i Modelek co strasznie obniżyło w moich oczach ocenę filmu. Każdy z nich był mi obojętny w tym filmie a pojawienie ich było na siłę do zrobienia ostatniej akcji... Ważne, że Dolph był tu mało ale zawsze śmieszny... Dystans do siebie i postaci jaką gra najbardziej mi się podoba (troszkę głupkowaty) zero pikowania się...

użytkownik usunięty

Taka ekipa miala być jaką wymieniłem i w trójce na przykład Gibson śmiertelnie rani Van Damme'a i zaczyna się odwet. W budynku czeka już Mel i Jai White na przykład.

użytkownik usunięty

:) Zgadzam się wszyscy mają być znani i lubiani :)

użytkownik usunięty

Ja jestem otwarty nawet na tych, których niezbyt lubię ale zasługują na udział tutaj, o ile są tacy musiałbym poszperać.

użytkownik usunięty
bradock

Segala poznał osobiście znajomy, który był jego ochroniarzem podczas kręcenia filmów w Polsce... Okazał się totalnym bufonem... Ma tak wysokie mnie manie o sobie, że strach zapytać cokolwiek i jak spodoba mu się jakaś kobieta, staje się jak zwierze. Mojemu znajomemu gdy zobaczył jego żonę chciał mu zapłacić by ją przywiózł jak się nie zgodził kazał go zwolnić z ochrony nad Nim :(..... Ocena aktora w filmach to jedno a osobowości to drugie ale jakoś nie miło słyszeć coś o takim aktorze, który kiedyś kręcił filmy gdzie broni niewinnych i cierpiących a sam jest jak bestia, które unicestwia :(

ocenił(a) film na 6

Wiem ,wiem że on taki jest .Jedna polka kiedyś pisała też na onecie że mieszkała w ameryce i była jego sąsiadką i mówiła szkoda gadać : Ze to Cham ,Prostak ,Zero Kultury ,pełen seksizmu itp