Film jest w kinach od 2/3 dni + dni wcześniejsze premierowe i już ponad 6/7 tyś. oddali głosy na ten film ? to chyba będzie jeden z najlepszych filmów finansowych tego roku o.O
Skoro 2 tygodnie wczesniej wypłynęla w necie wersja DVD, to nie ma sie co dziwic takiej liczbie głosów.
No słyszałem o tym. Ja tam w kinie byłem na tym filmie i jakoś cała sala była zapełniona. Moim zdaniem to teraz mało kto ściąga filmy. Teraz to więcej do kin chodzi.
o.O jakoś moi znajomi i jak w kinie jestem co tydzień to całe kino zapchane jest. A po za tym nawet jak ściągacie filmy to i tak nie za darmo na pewno musicie coś zapłacić. Ja za chom...i..ka płacę msc ok. 20/30zł, zależy jaki serial pobiorę bo filmów to wgl. nie pobieram a do seriali to mam słabość kocham takie z 90 lat :)
nie wiem do jakich kin ty chodzisz ale jak ja ide na premiere/przedpremierowe to zadko sa pelne sale
Jakby wszyscy zaczęli ściągać z torrentów, to nie mieli by czego ściągać bo filmów nie opłacałoby się robić. Także ciesz się, że ktoś chodzi do kina bo dzięki takim uczciwym ludziom możesz sobie ściągać filmy...
Wówczas pakowali by pełno reklam do tych filmów jak u nas. Jeszcze nie widziałem nowego Polskiego filmu gdzie by nie było żadnej reklamy.
Trzeba chodzić do kin i kupywać filmy w sklepach, jeśli by niemalże wszyscy ściągali filmy z internetów to przemysł by padł, a aktorów byłoby co raz mniej. Trzeba ich wspierać.
Ps. Dziwne, że to piszę, bo sam nie jeden film ściągnąłem. Ale na szczęście robię to co raz rzadziej haha.