PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

LoL

ocenił(a) film na 7

Film jest w kinach od 2/3 dni + dni wcześniejsze premierowe i już ponad 6/7 tyś. oddali głosy na ten film ? to chyba będzie jeden z najlepszych filmów finansowych tego roku o.O

ocenił(a) film na 7
PawelKora

Skoro 2 tygodnie wczesniej wypłynęla w necie wersja DVD, to nie ma sie co dziwic takiej liczbie głosów.

ocenił(a) film na 7
Maciejo89_filmweb

No słyszałem o tym. Ja tam w kinie byłem na tym filmie i jakoś cała sala była zapełniona. Moim zdaniem to teraz mało kto ściąga filmy. Teraz to więcej do kin chodzi.

użytkownik usunięty
PawelKora

Teraz wszyscy ściągają filmy, a do kina rzadko.

ocenił(a) film na 7

o.O jakoś moi znajomi i jak w kinie jestem co tydzień to całe kino zapchane jest. A po za tym nawet jak ściągacie filmy to i tak nie za darmo na pewno musicie coś zapłacić. Ja za chom...i..ka płacę msc ok. 20/30zł, zależy jaki serial pobiorę bo filmów to wgl. nie pobieram a do seriali to mam słabość kocham takie z 90 lat :)

użytkownik usunięty
PawelKora

za free z torr_entow -.-

ocenił(a) film na 7

Ale podobno z tych torr_entow wolno idzie czy wgl. nie chcę isc.

ocenił(a) film na 5
PawelKora

nie wiem do jakich kin ty chodzisz ale jak ja ide na premiere/przedpremierowe to zadko sa pelne sale

ocenił(a) film na 6

Jakby wszyscy zaczęli ściągać z torrentów, to nie mieli by czego ściągać bo filmów nie opłacałoby się robić. Także ciesz się, że ktoś chodzi do kina bo dzięki takim uczciwym ludziom możesz sobie ściągać filmy...

ocenił(a) film na 7
mariuszdl

Wówczas pakowali by pełno reklam do tych filmów jak u nas. Jeszcze nie widziałem nowego Polskiego filmu gdzie by nie było żadnej reklamy.

użytkownik usunięty
mariuszdl

Lubie chodzic do kina, wiele osob sciaga filmy..

Trzeba chodzić do kin i kupywać filmy w sklepach, jeśli by niemalże wszyscy ściągali filmy z internetów to przemysł by padł, a aktorów byłoby co raz mniej. Trzeba ich wspierać.

Ps. Dziwne, że to piszę, bo sam nie jeden film ściągnąłem. Ale na szczęście robię to co raz rzadziej haha.

ocenił(a) film na 3
PawelKora

Heheszki. Ty to zgrywus jesteś.

Kalafiores

Ja i chodze do kina i sciagam wiec tez aktorow i producentow wspieram ;-P