- Steven Seagal
- Robert De Niro
- Wesley Snipes
- Clint Eastwood
- Bolo Yeung
Bolo Yeung vs. Jet Li
Steven Seagal vs. Stallone
Wesley Snipes vs. Jason Statham
Clint Eastwood vs. Chuck Norris
Ale tak na prawdę, to rajcowałoby mnie starcie
Steven Seagal vs. JCVD
żeby były takie walki :
Jet Li vs Bolo
Statham vs Snipes
Na takie walki aż miło było by popatrzeć :)
Albo nie.
Wesley Snipes vs. Dolph Lundgren
Robert De Niro vs. Stallone
Seagal vs. Statham
byle Statham dostal kogos slabego bo jak znowu dostanie kogos lepszego od siebie i wygrato wywola to u mnie znowu ironiczny usmieszek
Schwarzenegger vs Stallone
Seagal vs Statham (w sam raz, Karo)
Chan (z drabiną) vs Lundgren i Crews
Lundgren vs Yen
Li vs Jaa
Yu vs Rothrock
Eddie Murphy mógłby się pojawić tak jak Norris w Ex2. Eddie mógłby wprowadzić troszke więcej humoru i mógłby zagrać podobnie jak w Gliniarzach z Beverly Hills. A reszta ekipy, mogliby zapytać sie, ''jak było w Beverly Hills?'' [ żeby nawiazać do tego filmu]
ty stary tak patrzę na twój avek i mi uświadomiłeś że już dawno DH 3 nie oglądałem a to moja ulubiona część;) Chyba sobie obejrzę...
Chyba sobie nawet ściągnę, droga koleżanko bo takie cudo online oglądać to profanacja prosze ja ciebie...
Jak myślisz, jak oni zrobili e sceny z zawalonym metrem? Ja zawsze sie nad tym zastanawiam i nie mogę tego pojąć. Takie CGI zrobili, czy jak?
A jeśli chodzi o Seagala, to jako boss mafii, czy gangu, powinien mieć jakieś zwierzę, z którym byłby związany. Ja proponuję tresowanego szympansa ;-P
buhahahaha ty się nabijasz karo? A co to film o Tarzanie albo podtytuł "Ksiega dżungli";) Jeszcze niech małpa sie nazywa Czita i będzie gicior:D
Raczej ''Niebezpieczeństwo'', a z angielskiego: ''Dangerous'' ;-)
Ale nawet wyobraziłam sobie taką sytuację. Siedzi sobie boss Seagal na swoim fotelu za biurkiem, na palcu ma złoty sygnet. Na kolanach trzyma swoją małpkę i gładzi ją delikatnie. Po czym podnosi wzrok na swoją prawą ręką .... i wydaje jej rozporządzenia na temat przebiegu ich niecnych planów, które mająna celu przejęcie władzy nad światem albo rządem [jakimś].
To jeszcze niech dowalą Craiga, conneruego, Moorea i tego gościa co miał stalowe zęby i rozgryzał druty kolczaste pod napięciem
nie znam aktora, miał taką podła przepitą mordę i chyba w Moonraker grał - miał tytanowe zęby i rozgryzał stal
http://www.filmweb.pl/Moonraker#picture-11
http://www.filmweb.pl/person/Richard+Kiel-7287
http://www.filmweb.pl/person/Richard+Kiel-7287#picture-9
W sumie Roger Moore mógłby zagrać jakiś epizod w Ex3 i może jakiś monolog piękny wygłosić. Bądź, co bądź, ale to w końcu Bond.
Ja na ojca Christmasa to myślałam początkowo, żeby dać Eastwooda, ale w sumie Moore też mógłby nim być.
Karnacja. Barney Ross był na wakacjach i się opalił mocno na plaży w Kołobrzegu. Eastwood się nie opalał, bo realizował swoje inne plany. ;-P
A Eastwood niech zagra ojca Gunner'a - ciekawe co by z tego wyszło ;-D Eastwood - ojciec chemika ze Szwecji. A że Gunner jest Szwedem, to Eastwood niech będzie ojcem, który go opuścił, zostawił w Szwecji, a sam pojechał na Dziki Zachód.
No to jak już werbujemy ojców członków naszej ekipy, to kto będzie ojcem Jeta Li?