PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Moja wizja Ex3

ocenił(a) film na 4

Po obejrzeniu (po raz czwarty w życiu) jedynki na Polsacie podtrzymuję swoje zdanie: Ex2 > Ex1. Dwójka naprawiła błędy jedynki, pokazała to co chciałem zobaczyć. Teraz, tak jak każdy szanujący się terrorysta, mam nowe żądania odnośnie trzeciej części.
Biorąc pod uwagę fakt, że Ex3 wyjdzie na 100% i że będzie ostatnią częścią chciałbym:

1. Ponownej akcji Schwarzeneggera i Willisa oraz jak najwięcej ich na ekranie wraz ze Stallonem.
2. Wzajemnego dogryzania sobie między wyżej wspomnianymi panami (tak jak w Ex1).
3. Crewsa z AA-12 (w Ex2 mało postrzelał, a on to robi z pasją w oczach :D)
4. Nowych nazwisk o których już mówiliśmy, a więc (minimum): Eastwood, Yen, Seagal, Gibson, Chan, Jaa, Snipes.
5. Dłuższego filmu, żeby każdy mógł się porządnie pokazać na ekranie.
6. Jeszcze lepsze i jeszcze bardziej zabawne teksty.
7. Przynajmniej odrobinę bardziej realistyczne sceny walki jak chociażby obite twarze naszych bohaterów po ciężkiej walce.
8. Pojedynku wszechczasów: Arnold Schwarzenegger jako główny zły Vs Sylwester Stallone.
9. Więcej pojedynków w filmie. Mianowicie po jednym dla: Stallone'a, Li, Stathama, Lundgrena i Couture'a.
10. Żeby zostało to co najlepsze z Ex1 i Ex2.

Ja widzę to tak: Schwarzenegger dostałby zlecenie zabicia kogoś, kogo Stallone starałby się uratować.
Arnold miałby własną ekipę najemników wśród których byłby m. in.: Donnie Yen, Steven Seagal, Wesley Snipes czy Tony Jaa.

użytkownik usunięty
Dentarg

to by było coś...

ocenił(a) film na 4
Dentarg

I więcej Lundgrena krejzola ;-)