PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

ci nowi niezniszczalni to jakaś porażka,kompletnie nijacy,nawet ta laska nie ratuje sytuacji,wręcz przeciwnie momentami strasznie irytująca.

Błaznujący Banderas,lepiej pasowałby do roli czarnego charakteru niż takie nie wiadomo co...

finałowa walka czyli niezniszczalni vs armia-no sorry ale to juz podchodzi pod fantastykę

brak Jeta LI,te parę minut na końcu zdecydowanie za mało,aktor świetnie walczy i liczyłem że chociaż w tej części dostanie coś więcej niż kilkuminutowy ochłap.

5/10

ocenił(a) film na 4
Wielki_Krytyk_

Widzę, że nie tylko mi nie podobała się rola, jaką przydzielili Banderasowi - irytujący błazen - w głowie się nie mieści...
Jet Li, to w ogóle powinien ich kopnąć w cztery litery i dać sobie spokój z "Niezniszczalnymi", bo tylko obniża się jego potencjał do zera absolutnego, a to jest skandal!
Pomysł wprowadzenia młodych tzw. świeżej krwi był od samego początku strzałem w kolano - pazerność? Liczyli na większą forsę z biletów. Ale na szczęście bogowie czuwali nad tą produkcją i dopuścili do przecieku. Alleluja!
[Nie, to nie jest hejt z mojej strony. Wyrażam tylko swoje zdanie - negatywne, bo tylko na takie zasługuje trzecia część, która miała potencjał, którego niestety nie wykorzystano.]

karoman4

Mi również średnio sie podoba rola Banderasa. Nudne było to jego błaznowanie. Teraz to nie pamiętam żeby w EX3 było coś wartego zapamiętania...

karoman4

Bardzo nieładnie. :)

ocenił(a) film na 4
Wielki_Krytyk_

Jet Li jest chory i pewnie dlatego nie nakręcili z nim żadnej sceny walki. Od czasów małego występu w Niezniszczalnych 3 nie zagrał w żadnym filmie. Ma ponoć wystąpić w chińskiej produkcji "Wild City", ale poza chińskim trailerem, nic nie wiem o tym filmie:

http://www.youtube.com/results?search_query=wild+city+trailer

ocenił(a) film na 5
Dentarg

Chory?,na co?,bo pierwsze słyszę...