PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Do prawdy nie wiem ja w ogóle można skrytykować tak doskonałe kino akcji . Był wyciek jak zresztą
wiadomo i dzięki temu mialem okazję obejrzec film przed premierą . Stwierdzam kategorycznie ,że
był genialny co zmusilo mnie do ponownego obejrzenia. Jednakowoż nie byłbym sobą gdybym nie
pojawił się na premierze kinowej ubrany w beret Barneya Rossa. Oceniłem film na 9 i goroąco
zachecam do obejrzenia bo naprawdę warto ;)

celuroger

chyba żartujesz

ocenił(a) film na 6
celuroger

Chaotyczny montaż ,PG -13

ocenił(a) film na 7
bradock

PG-13, to rzeczywiście słabe, ale co zrobić. Ale mimo to film i tak dobry :D

ocenił(a) film na 7
celuroger

To ja napisze tak - najlepiej wyreżyserowany.

ocenił(a) film na 9
celuroger

Mimo wszystko dalej pozostanę przy swoim ;)

ocenił(a) film na 6
celuroger

Według mnie dwie poprzednie części były lepsze.

użytkownik usunięty
celuroger

Dobre pojedynki?

ocenił(a) film na 5
celuroger

Chyba żart. Najlepszy to on niestety nie jest.Jak dla mnie ten film zasługuje na 7 ale jak wyjdzie na dvd w R. W tej kategorii i z tak poucinanymi scenami niestety tylko 5. Dodatkowo nie wiem po kiego grzyba film dla grupy docelowej 30+ robić w kategorii 13+, dzieciaki (młodzi aktorzy)w tym filmie też potrzebni są jak nie wiem co.

ocenił(a) film na 9
antyspam

Co do młodych aktorów nie mogę się nie zgodzić bo faktycznie nie byli potrzebni szczególnie Kellan Lutz ale co do Rondy Rousey nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Poza tym widziałem film w kinie i w dalszym ciągu twierdzę ,że jest zajebisty ! ;)

celuroger

Nie tyle kino akcji co kino sf - 70-letni najemnicy hahahaha

ocenił(a) film na 9
nocny_portier

Ci 70 letni najemnicy zrobili by sieczkę z dupy każdemu . Maja 70 lat ale to tylko stan umysłu tyle w temacie .

celuroger

Nie ma szans. Nie bez powodu w wieku 35 lat wysyła się agentów za biurko, a komandosów na emeryturę.

ocenił(a) film na 5
nocny_portier

Oczywiście że każdy wytrenowany 30 latek będzie lepszy od wytrenowanego 60 latka. Jednak nie każdy 30 latek cokolwiek trenuje oprócz jedzenia fast foodów :). Mój trener boksu ma 50 lat a każdemu nowemu który przychodzi dowali jedną ręką :)