PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73940
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Może będę monotematyczny ale mi tam chociaż pół dupy urwało :-D fajnie się oglądało choć na pewno pewne mankamenty były.

Na plus:
- cała EKIPA staruszków;-D
- zbilansowana ilość akcji
- Banderas! - zmiażdżył resztę
- Gibson - dalej ma ten genialny obłęd w oczach.
- kilka smaczków w formie uszczypliwych tekstów
- prosta fabuła.... i dobrze!

Na minus:
- gdzie jest ta krew? ;/ to musi być "R"
- mało Lee i Arnolda
- za brakło gwiazd po stronie Mela.... Wyobraźcie sobie Mela z Van Dammem to byłaby parka. W Czwórce musi być więcej pojedynków-smaczków między gwiazdami kina akcji
- z młokosów tylko laska mnie trochę irytowała.
- no mogli ciut efekty dopracować ale jakby dali więcej krwi to nikt by na to nie patrzył :-D

Generalnie daje 8/10 trochę z sentymentu ale jeśli tylko wyciągną przyszyli twórcy wszystko to co dobre i pozbędą się tego co złe z tych trzech części to czwarta może być na prawdę epickim podsumowaniem nie tylko serii ale i całego kina akcji lat 80, 90 i początku nowego millenium :-D

ocenił(a) film na 8
użytkownik usunięty
christopher

Ciekawe, żeby odkopywać temat z własną opinią.

ocenił(a) film na 8

problem przy edycji...... i faktycznie się nakopałem w chu@#$% temat sprzed dwóch miesięcy normalnie ;-p ledwo go odnalazłem...... ;-p

w tym miejscu pragnę podziękować wszystkim którzy ułatwili mi ten karkołomny czyn ;-D

użytkownik usunięty
christopher

No tak, ale aż tak łakniesz opinii innych na temat Twojej oceny? Zobacz ile takich tematów wisi już na EX3.

ocenił(a) film na 8

i mówi to ktoś kto nawalił wypowiedzi na filmwebie jakby walczył o złoty klawisz na festiwalu trolla ;-p

Spłyń gdzie indziej gościu please :-D

użytkownik usunięty
christopher

Ile wypowiedzi?

ocenił(a) film na 8

No i się przyczepił.....

Mangyaring tumayo mula sa dito - to po filipińsku "idź sobie" ;-p..... papa pozdrów przyjaciół i lokalnych wyznawców swej religii.
Nie chcę cię tu.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8

dziękuję