Jak zapatrujecie się na pomysl, żeby stworzyc osobne forum tematyczne, przeznaczone dla filmów akcji, sztuk walki itp.?
Całkiem niezły pomysł! Będzie to dobry dział dla ludzi, którzy się naprawdę na tych filmach znają!
Liczyłem na wiekszy odzew podobnych zapaleńców.
Tylko jak to zrobic? Kto moze pomóc w takim przedsiewzięciu?
No sorry, że jak na razie jestem jedyny, ale licze, że ktoś się odezwie na ten temat.
Co do organizacji, to przyznam, że jestem b.słaby w tych sprawach. Też mam te konto nie cały rok(wstyd się przyznać) i sam nie do końca jeszcze z tymi blogami i forami się zorientowałem! Proponuje napisać jakiegoś temata na forum głównym, jeżeli cały czas ktoś się będzie udzielał(a w tej kwestii możesz na mnie liczyć), to Twój plan zostanie zrealizowany!
Życzę Powodzenia!
Dzięki, ale myślę, że powinnismy zebrac jak najwiecej glosów poparcia i przekazać decydentom jako wspólną inicjatywę fanów kina akcji załozenie takiego forum.
Forum o filmach akcji to naprawdę świetny pomysł!!! Dołączam się do was, Panowie, w tej kwestii. AdamBayern01, ja też mam konto niecały rok i nie uważam, żeby to był powód do wstydu. Też jeszcze nie wszystko ogarniam w 100 procentach, ale wszystko jest do zrobienia. Pozdrawiam!
Zgłaszam swoje poparcie dla tego pomysłu ;-) Musimy mieć takie swoje miejscy, byśmy mogli się zjednoczyć i podyskutować o akcyjniakach ;-D
Dzięki wszystkim za glosy poparcia, teraz wypadaloby sie zorganizowac i zacząc działac. Co proponujecie?
Ale co, że niby tutaj na Filmwebie?
Będzie ciężko, ale można spróbować. Jestem za.