PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Jak zapatrujecie się na pomysl, żeby stworzyc osobne forum tematyczne, przeznaczone dla filmów akcji, sztuk walki itp.?

ocenił(a) film na 9
ActionMan_filmaniak

Całkiem niezły pomysł! Będzie to dobry dział dla ludzi, którzy się naprawdę na tych filmach znają!

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

Liczyłem na wiekszy odzew podobnych zapaleńców.
Tylko jak to zrobic? Kto moze pomóc w takim przedsiewzięciu?

ocenił(a) film na 9
ActionMan_filmaniak

No sorry, że jak na razie jestem jedyny, ale licze, że ktoś się odezwie na ten temat.
Co do organizacji, to przyznam, że jestem b.słaby w tych sprawach. Też mam te konto nie cały rok(wstyd się przyznać) i sam nie do końca jeszcze z tymi blogami i forami się zorientowałem! Proponuje napisać jakiegoś temata na forum głównym, jeżeli cały czas ktoś się będzie udzielał(a w tej kwestii możesz na mnie liczyć), to Twój plan zostanie zrealizowany!
Życzę Powodzenia!

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

Dzięki, ale myślę, że powinnismy zebrac jak najwiecej glosów poparcia i przekazać decydentom jako wspólną inicjatywę fanów kina akcji załozenie takiego forum.

ocenił(a) film na 9
ActionMan_filmaniak

Poparacie u mnie masz stuprocentowe ;)

ocenił(a) film na 5
ActionMan_filmaniak

Forum o filmach akcji to naprawdę świetny pomysł!!! Dołączam się do was, Panowie, w tej kwestii. AdamBayern01, ja też mam konto niecały rok i nie uważam, żeby to był powód do wstydu. Też jeszcze nie wszystko ogarniam w 100 procentach, ale wszystko jest do zrobienia. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 6
Vegeta88

Nie znam Cię, ale dzięki, kazdy głos poparcia się liczy.

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Zgłaszam swoje poparcie dla tego pomysłu ;-) Musimy mieć takie swoje miejscy, byśmy mogli się zjednoczyć i podyskutować o akcyjniakach ;-D

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dzięki :) Trzeba zebrac więcej głosów i uderzyć do góry.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Też popieram pomysł .

użytkownik usunięty
bradock

Mój poparcie także macie. :)

ocenił(a) film na 6

Ok, dzięki.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

nie mam nic przeciwko

ocenił(a) film na 6

To super.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

Popieram Twój pomysł.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Dzięki wszystkim za glosy poparcia, teraz wypadaloby sie zorganizowac i zacząc działac. Co proponujecie?

ocenił(a) film na 4
ActionMan_filmaniak

Ale co, że niby tutaj na Filmwebie?
Będzie ciężko, ale można spróbować. Jestem za.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Myslisz? Widziałem, ze wielbiciele filmów grozy doczekali się swojego działu, to dlaczego nam ma się nie udac? Ja jestem optymistycznie nastawiony do tego planu, uwazam że się powiedzie.