PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

PG13

ocenił(a) film na 7

Czy PG-13 zepsuło film ?

ocenił(a) film na 5
ukasz944

Niezniszczalni 2 też było PG-13.

ocenił(a) film na 5
NeuroRoberto

Druga część miała wystarczająco dużo scen przemocy aby otrzymać kategorię R. Oprócz krwi cgi miała też sceny z użyciem klasycznych worków z farbą tak jak w filmach z lat 80tych i 90tych. Gadasz teraz jak ci frajerzy ze Stallone Zone.

ocenił(a) film na 5
caleb_83

Niezniszczalni 2 byli dopuszczeni od 13 roku życia, nie jest to tajna ani wyssana z palca informacja, wystarczy trochę poczytać.

ocenił(a) film na 5
NeuroRoberto

Ale mi chodzi o kategorię wiekową pod jaką film został nakręcony trójka to PG13. Jedynka i dwójka to R. W polsce zupełnie inaczej to funkcjonuje, bo każda część dostała 15.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

2 pierwotnie była kręcona pod PG -13 ale potem to zmienili .Ale różnica pomiędzy 2 i 3 jest taka że 2 była kręcona przez fachowca ,kogość to się zna na kinie akcji a 3 przez kompletnego amatora .I to widać w scenach akcji ,np ostatnia akcja z 2 na lotnisku gdzie Arni ,Sylwek i Bruce idą i wszystkich ostrzeliwują ,też była krecona w PG -13 ,widać mniej krwi ale jest za to świetnie zmontowana ,nakręcona -Czuć ten odrzut akcji ,niestety w 3 tego nie ma .Kamera się strasznie trzęsie ,nic nie widać .

ocenił(a) film na 8
caleb_83

mam pytanie do ciebie bo jesteś obeznany: na imdb zmienili z 13 na 16 (w niemieckich kinach też tak reklamują) duża to różnica czy w ogóle? może to prawda i film w kinie naprawde będzie się troche różnił od tej wersji co wyciekła do sieci?

ocenił(a) film na 5
Expendable91

Czytałem opinie tych co oglądali, że wersja kinowa niczym się nie różni od tej co wyciekła do sieci. Pomijając lepsze kolory.

ukasz944

tak,totalnie

ocenił(a) film na 4
ukasz944

Kompletnie. Najgorsze jest jednak wprowadzenie młodych wilczków. Exów nie oglądam dla Kellanów Ludsów, tylko dla legend kina akcji. Straszny zawód...

ocenił(a) film na 5
Mr.Pink

Młoda ekipa to najgorszy punkt filmu. Idąc na Expendables oczekuję starych wyjadaczy, rockowej muzyki z lat 70-80, zapachu benzyny, hałasu, wybuchów i pasieki. Trochę to za lekkie było jak na to czego oczekiwałem, ale i tak 6/10 za to, że dziadki trzymają fason. Szkoda, ze cały film nie miał tempa i poziomu finałowej rozwałki, była świetna. Ale zastanawia mnie jedna rzecz. Film w PL niby od 15 roku życia prawda? Czy ktokolwiek tego pilnuje, przestrzega? Na seansie po sali biegały 6 letnie dzieci, a jakieś cygany na końcu przyszli z może 2-letnim dzieckiem. Nie jestem żadnym strażnikiem moralności, ale bez przesady, tym bardziej, że tłumacz polski był nadgorliwy i wręcz prostacki. Po angielsku nie pada ani jedno przekleństwo tymczasem w napisach same ch**e, k***y i generalnie tłumaczenie dla troglodytów z IQ puszki od śledzi. Lubię przekleństwa, ale tutaj to było takie coś, na co amerykanie mają nazwę OVERKILL.

użytkownik usunięty
ukasz944

Zdecydowanie. Jak napisałem wcześniej, padający wrogowie bez wylewającej się krwi wyglądają po prostu komicznie.

użytkownik usunięty

Za to w dwójce miałeś wylewającą się krew.

ocenił(a) film na 4
ukasz944

Nie, no coś ty?