A gdyby powstała nasza wersja "Niezniszczalnych" kogo widzielibyście w głównych rolach. Oczywiście nie byłoby takich fajerwerków jak w amerykańskich filmach, jednak myślę że przy odpowiednim scenariuszu taki film byłby udany. Moje typy to: Bogusław Linda, Marek Kondrat, Cezary Pazura, Radosław Pazura, Tadeusz Huk, Edward Linde-Lubaszenko, Tomasz Dedek.
Chyba mnie podpuszczasz
http://www.fakt.pl/Nowa-twarz-w-Teleexpressie,artykuly,137159,1.html
Właśnie ,ciekawie jak to bedzie teraz w polskiej polityce bez Tuska ? Jak z jednością i sprawnym zarządzeniem PO bez Donalda Tuska i straszeniem wyborców przez Tuska Pisem ? W PolsatNews mówili że Ewa Kopacz bedzię rządził Polską a w razie problemów bedzię telefonować do Brukseli .Platforma Obywatelska zawsze była lojalna Tuskowi i tym razem też tak bedzię .
Nie ale dzięki za polecenie .Własnie raz po raz lubię coś obejrzeć nowego ,świeżego by być na bieżąco w kinie .Teraz przed chwilą skończyłem oglądać ,,Żelazne Anioły ,,-kino akcji z Hongkongu pełne strzelanin ,sekwencji kopanych i przemocy w wydaniu radosnym czyli to czego oczekujemy od kina akcji .
Zobaczyłem przed chwilą zwiastun tego filmu ,no zapowiada się dobre kino akcji .Napewno ciekawie bedzie .
Kumpel mi polecał, a na FW pisza, ze to uboższa wersja Bourne'a. Na pewno obadam.
Mariusz Pudzianowski - jedyny konkret do polskiej edycji Niezniszczalnych i nikt jeszcze go nie wymienił.
Moje typy to Bogusław Linda, Tomasz Dedek, Paweł Wilczak, Maciej Stuhr, Tomasz Kot, Adam Ferency, Andrzej Grabowski, Bartosz Opania, Robert Burneika, Janusz Gajos, Borys Szyc, Mirosław Zbrojewicz, Edward Linde, Tomasz Oświeciński, Marcin Dorociński, Jan Englert, Marek Kondrat, Paweł Małaszyński, Marian Dziędziel, Paweł Domagała, Tomasz Karolak,