Kiedy będzie dokładnie wiadomo, kto na 100% wystąpi? Kiedy obsada będzie już pewna?
Dobre pytanie. Podejrzewam, ze nie bedziesz musial nawet patrzec, kiedy bedzie potwierdzona, bo zobaczysz miliony trolli w tym temacie
Trochę się dziwnie czuję. Jak tu przyszłam, jak dołączyłam do Waszych dyskusji jeszcze na forum Ex2 to wrzało, co chwilę jakieś newsy z planu, a to wywiadów pełno i plakaty. A teraz cisza, nic nie wiadomo, jakieś pojedyncze pogłoski gdzieś trafią do mediów. Wiadomo, to początki, planują, obmyślają, piszą, a nam pozostało tylko czekać cierpliwie na jakiekolwiek wieści. ;-)
Dopiero za rok ,albo za półroku ruszy produkcja .2013 rok . Teraz jest sezon martwy
Wiem, wiem.
A wiesz, że dziś Linda Hamilton ma urodziny? Boże, jak ten czas leci nieubłaganie.
Nie ,Nie Wiem .Ja już żyje tylko nowym Bondem Skyfall ,i tym co tam się w tym filmie wydarzy .Po Niezniszczalnych 2 najbardziej wyczekiwany film akcji tego roku ,ba ostatnich kilku lat ! Bedzie rozpierdo*l w kinie http://www.youtube.com/watch?v=LGRnzg3mDSg&feature=relmfu
Wiem ,też idę na nią do kina .Na pierwszej cześci Uprowadzonej też byłem w kinie i świetnie się bawiłem na tym filmie .Ale jednak zapewne w Skyfall bedzie wiencej akcji i to z zwiekszym rozmachem .Ale Uprowadzona 2 tez ok .Grzechem było by pominać taki sensacyjniak
Również dziękuje.
Ja teraz też oglądam symbol, przepraszam, ikonę kina akcji ;-)
A ja tylko na 10 sezon (ostatni już chyba) serialu Red Dwarf. Z filmów na nic nie czekam. Bitwa pod Wiedniem to jakaś lipa chyba będzie, a Die Hard 5... zobaczy się, ale juz 4 była ostro przesadzona. Wolałem bardziej ludzkiego McClane'a, który pod koniec filmu ledwo człapał na poranionych stopach.
W czwórce za bardzo postawiono na efekty, za mało na realizm i smak. Jedynie Bruce Willis ratuje film swoim poczuciem humoru ;)
No tak, jeszcze The Tomb. Trzeba będzie obejrzeć. Schwarz dobrze w tym filmie wygląda z tą siwą brodą. Pasuje mu :P
Ja jak pierwszy raz zobaczyłam zdjęcie z jego charakteryzacją do filmu, to nie mogłam go poznać.
Aleś Ty w gorącej wodzie kąpany.Slallone dopiero co stracił syna I póki co obsada EX 3 nie jest dla niego aż tak ważna..
Spoko ,każdy ma swoich faworytów i trzyma za nich kciuki żeby się pojawili w 3 cześci .Lecz jedno jest pewne ,Bez Stefana Mewy historia kina akcji była by nie pełna .Ci co pamietają te czasy wiedzą o czym mówie .http://www.youtube.com/watch?v=kxTX0GxE9IU
No, przyznam, że jakość filmów wtedy za dobra nie była. Też jako mały bajki oglądałem w tej jakości na przykład Tarzan czy Król Lew. Myślę, e na chwilę obecną są Ci te bajki doskonale znane, choć pewny nie jestem. Czy Seagal wystąpi czy nie, to już jest zależne od niego i po części od tego, kto będzie wyierał obsadę. Z tego co przeczytałem dużo osób go chce w ostatniej części Niezniszczalnych.
Pamiętam że na tym VHS tytuł filmu był przetłumaczony bardzo dobrze "Oblężenie". Stare dobre czasy.
Komentarz spod tego filmiku: ,,Zdarta kaseta, zanieczyszczona głowica, dźwięk mono i do du*py a człowiek siedział przed pudłem i oglądał ;D to był klimat... dzisiejsza młodzież tego nie pamięta :) ''
Oj tak, to były czasy, prawda bradock. ;-)
O tak Kasiu ,to były czasy !!! .Wtedy łykało się co kolwiek co było na VHS !!!.Sensacje ,Komedie ,S-F ,Horrory czesto klasy B,C ,a także inne filmy które nie były przeznaczone do widzów niepełnoletnich .
Ja kiedyś pamiętam, że była u nas w domu kaseta VHS z filmem ,,Jezus z Nazaretu''. Ja sobie włączam tą kasetę, a tam ,,Lody na patyku'' w wersji nieocenzurowanej ;-D Czasami tak robiono, że nagrywało się film na kasetę z innym dennym filmem. To były niespodzianki piratów.
A jak !!! Nieraż kombinowaliśmy z kuzynem jak obejrzeć ten ,,Zakażany Film ,, żeby nas jego rodzice nie nakryli .
Jak ja to dobrze pamiętam.Czasem się udało czasem nie,ale zawsze się próbowało:)