...Na swiecie... Worldwide: $38,700,115. Narazie powoli nabiera rozpedu i jest duzo mniej kasy
na koncie niz w poprzednich czesciach... Jestem ciekaw czy za okolo 2 mies. film dojedzie do
200 mln.dolarow czy moze duzo mniej zarobi... CZAS POKAZE...
Ten film głównie zarobi na dvd i blu ray. Pójdź sobie do jakiegoś wiekszego sklepu to przeważnie jeśli są filmy akcji to głównie Nieziszczalni i Rambo IV i widząc to przechodząca rodzina, w której sie oglądało takie filmy nie przejdzie obojetnie obok takich filmów i je kupi. Wiem po sobie bo u mnie tak jest i mojego znajomego też, jego syn sie lubuje w starych filmach akcji, na których dorastał jego ojciec( a niezniszczalnych i rambo uwielbia) i jeden od drugiego sie tym zaraził.
Natomiast są filmy, które tylko są wydawane na dvd, ale praktycznie takich filmów nie ma np wyobrażasz sobie, żeby będąc w Media Markcie kupić jakiś film z segalem, albo van dammem? raczej nie, przeważnie każdy siega po takie filmy jak Niezniszczalni bo to może oglądać każdy od lat pięciu do stu pięciu i jest to kultowe dobrze nagrane, dobrze sie sprzedaje w sklepach
Ciekawe czy jak film poniesie klęskę to bedzię kolejna cześć ? A ponoć przed premierą zapowiadali że bedzię ,,Ex4 ,, z The Rockiem
w roli złego .No i kiedy dowiemy się jakiś konkretnych informacji co dalej z tą serią ? Reaktywować czy kończyć ten spektakl .
Raczej wyjdą na plus
Rock w roli złego raczej mi nie pasuje
Bardziej Travolta
I niech znowu nie próbuja angażować Seana Connerego on ma Alzheimera
Jeżeli wyjdą na lekki plus to tylko dzięki nieocenzurowanej wersji filmu na dvd i bluray. Inna sprawa, że nie wiadomo czy to wydanie pojawi się u nas. Chciałbym, żeby wersja kinowa została całkowicie pominięta i na obu nośnikach znalazła się jedynie wersja rozszerzona. No ale wiemy jak jest z naszym wspaniałym dystrybutorem.
Sprubój u nas zrobić taki film
Linda Lubaszenko Jakus Olbrychski Radosław Pazura Lubos
Ze starej gwardii kultowych aktorow lat 80tych bardzo w roli 'ZLEGO' by pasowal DeNIRO lub R.HAUER. Szkoda ze ani jeden z nich nie jest brany pod uwage bo potrafia grac 'przerazajace, zle i demoniczne postacie' a taki by swietnie wypadl w roli szefa 'ZLEJ GRUPY'...
Masz stare info już zarobił $40,323,201 milionów :D , jedno jest pewne że ten wyciek na 100% się odbiję na tym filmie. Jak pobiją jedynkę która zarobiła 275 milionów to będzie sukces, a jak pobiją dwójkę która zarobiła 311 milionów to już będzie ogromny sukces. Patrząc pod kątem że wcześniej był wyciek.
TY TEZ MASZ STARE INFORMACJE... EX3 zarobil obecnie $41,408,158 a EX1 zarobil na swiecie nie 275 mln.dolarow a $274,470,394 a EX2 nie zarobil 311 mln. lecz $305,428,192. Patrzac w jak slimaczym tepie film ten zarabia to chyba cud sprawi ze za3ma sie na 200 mln.zysku na swiecie...