Legendarny aktor Sir Sean Connery odrzucił ofertę Sylvestra Stallone.
http://www.expendablespremiere.com/1/post/2012/12/sean-connery-turns-down-offer- to-appear-in-the-expendables-3.html
Ale wiesz, przynajmniej Sly i West zachowali się przyzwoicie zapraszając go do zagrania w filmie. Nie są samolubami.
W sumie dobrze się zachowali ale nie wiem czy jest sens mieszania do Niezniszczalnych 3 aktorów grających Bondów ? .Co prawda Bond to też rozrywkowe kino sensacyjno -przygodowe ale stanowiący jak gdyby osobny gatunek filmowy czyli tzw Bonder .Oby komuś nie jeszcze do głowy nie przyszło zatrudnić do Niezniszczalnych 3 Michaela Keatona i Vala Kilmera .To była by dopiero Czapa
Eastwood to przeszedł na emeryturę po filmie Gran Torino (nawet tam jako dziadek był twardy). W tym roku na jeden film wrócił chyba jednorazowo więc raczej szans nie ma, jeszcze ten wiek.
Jak pokazalem kumplowi liste ewentualnych aktorow, to spytal gdzie Pat Morita (ironicznie)
Tak więc nie ma co się nastawiać na jego udział. Może obecność Rourka zrekompensuje ich brak.
W sumie tak ,i to jest najlepsze rozwiążanie dla nich i dla nas .Nic ,trzeba Rogera na mówić na wystep .
Nie wiem .Patrzyłem na jego stronę na filmweb to coś tam kreci w 2012 roku .Natomiast kiedyś Van Damme namówił go swojego ,,Quest ,,Jednak po latach Roger w swojej autobiografi napisał że ze swoich filmów najmniej mile wspomina właśnie kręcenie ,,Questa .Jednak by jak by znależli ciekawą rolę to kto wie ...
W Quest, to go pamiętam.
Co do jego występu w Ex3, to myślę, że odrzuciłby tak jak Connery. Ale co, nie ma co gdybać.
Jak by Roger był młodszy np jak w swoim ostatnim Bondzie ,,Zabójczy Widok ,, i zagrał by w Niezniszczalnych 3 to ale była by jazda !!! http://www.youtube.com/watch?v=3r6yKGuT3Vo
Dostałaś wczoraj moją recenzje tego filmu co wczoraj ogladałem z Billym Blaksem i Roddy Pipperem ? Dzisiaj obejrzałem drugą cześć tego filmu ,właściwie inny film ale z tymi samym aktorami .I naprawdę świetne kino akcji .Dałem mocną 8 .http://www.youtube.com/watch?v=gkxyfbkDOPE
Tak ale jakby to wygladalo. Zagrać, żeby sie pokazać to dla mnie nic. Podkreślam dla mnie. Rozumiem, ze to ma być hołd, tylko ja chce prawdziwych walk jak w The Raid
i tak w takich Niezniszczalnych 2 miałeś walk jak kot napłakał. Liczysz że w trójce będzie ich o wiele więcej bo ja wątpię?
Nie wiem co sądzić skoro Connery na pewno nie zagra, a Moore też mało prawdopodobny. Nie wiem czy te postacie są potrzebne, bo wiadomo też że czym więcej aktorów tym mniej miejsca dla innych. Żeby nie przeładować za dużo ilością.
No dokładnie. Hołd hołdem, tylko też trzeba zadbać, żeby teb film jakoś wyglądał
Po za tym to ma być hołd dla kina akcji lat 80/90 .A w tym okresie gwiazdami tego gatunku byli :
1 Stallone
2 Schwarzenegger
3 Eastwood
4 Bronson
5 Norris
6 Seagal
7 Van Damme
8 Lundgren
9 Wills
10 Gibson
11 Ford
Mniejszymi ale jednak z tej epoki byli Hauer ,Dudikoff ,Russel ,Cage itp Nie licząc VHS -owców typu Blanks ,Rothrock ,Lamas ,Don ,,The Dragon Wilson ,, Nie wiem po co pchać się w inne kannony gatunku ,czy innych aktorów
Przez Bondy Connery czy Moore już stali się tak jakby ikonami kina akcji można tak powiedzieć, a wszystko to przez popularność bondów. ;)
Ja bym do tego rankingu dodał Snipesa, Chana i Petera Wellera reszta ok.
" Nie wiem po co pchać się w inne kannony gatunku ,czy innych aktorów "
To jasne by więcej zarobić. :)
Masz racje ,zapomniałem jeszcze o Snipsie ,Chanie i Peter Weller . Co do Bondów też masz racje .Pamietam kiedyś czytalem w gazecie wywiad z Brosnanem jak startował do Goldeneye i dzenikarka pytała się go czy dzisiejsza młodzierz (Rok 1995 ) bedzie potrafiła odróżnić filmy o Bondzie od filmów z Schwarzeneggerem i Van Dammem a Brosnan powiedział :Mimo wszystko mam nadzieje że tak .Ciekawe czy tak na poważnie na udział w Niezniszczalnych 3 dostali Craig albo Cruise ?
Nie, to nie to co myślisz. On zacznie Cię podrywać.Z wojti_venom już próbował, ale ten woli dziewczyny.
No miał już w cholerę/ma tych ofert ale chyba już jednak w niczym do końca życia nie zagra, trzyma gość słowo.
Tam pisze, że jest na emeryturze i że nie chce już się angażować w nic. Niech sobie żyje spokojnie.
Widocznie wie, że zagrał wszystko to, co miał zagrać, a teraz należy się relaks.
To niech teraz dawają Brosana ,Pierce Brosnana ! http://www.youtube.com/watch?v=uQbzNX5Cnrg
Trzymam, trzymam, ale tu też mam nikłe nadzieje.
PS. Słyszałam, że jesteś fanem ''Kasztaniaków''.