PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Legendarny aktor Sir Sean Connery odrzucił ofertę Sylvestra Stallone.

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2012/12/sean-connery-turns-down-offer- to-appear-in-the-expendables-3.html

karoman4

to było prawie pewne domyślałem się Raz już powiedział że nie zagra w niczym więcej

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Ale wiesz, przynajmniej Sly i West zachowali się przyzwoicie zapraszając go do zagrania w filmie. Nie są samolubami.

ocenił(a) film na 6
karoman4

W sumie dobrze się zachowali ale nie wiem czy jest sens mieszania do Niezniszczalnych 3 aktorów grających Bondów ? .Co prawda Bond to też rozrywkowe kino sensacyjno -przygodowe ale stanowiący jak gdyby osobny gatunek filmowy czyli tzw Bonder .Oby komuś nie jeszcze do głowy nie przyszło zatrudnić do Niezniszczalnych 3 Michaela Keatona i Vala Kilmera .To była by dopiero Czapa

użytkownik usunięty
bradock

Widać chcą tych największych aktorów co grali w znanych filmach sensacyjnych.

ocenił(a) film na 4

Brudnego Harry'ego też chcą. Coś czuję, że Eastwood też odmówi zagrania.

użytkownik usunięty
karoman4

Eastwood to przeszedł na emeryturę po filmie Gran Torino (nawet tam jako dziadek był twardy). W tym roku na jeden film wrócił chyba jednorazowo więc raczej szans nie ma, jeszcze ten wiek.

użytkownik usunięty

Jak pokazalem kumplowi liste ewentualnych aktorow, to spytal gdzie Pat Morita (ironicznie)

ocenił(a) film na 4

Tak więc nie ma co się nastawiać na jego udział. Może obecność Rourka zrekompensuje ich brak.

ocenił(a) film na 6

W sumie tak ,i to jest najlepsze rozwiążanie dla nich i dla nas .Nic ,trzeba Rogera na mówić na wystep .

ocenił(a) film na 4
bradock

Myślisz, że Moore zgodziłby się na występ w Ex3?

ocenił(a) film na 6
karoman4

Nie wiem .Patrzyłem na jego stronę na filmweb to coś tam kreci w 2012 roku .Natomiast kiedyś Van Damme namówił go swojego ,,Quest ,,Jednak po latach Roger w swojej autobiografi napisał że ze swoich filmów najmniej mile wspomina właśnie kręcenie ,,Questa .Jednak by jak by znależli ciekawą rolę to kto wie ...

ocenił(a) film na 4
bradock

W Quest, to go pamiętam.
Co do jego występu w Ex3, to myślę, że odrzuciłby tak jak Connery. Ale co, nie ma co gdybać.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Jak by Roger był młodszy np jak w swoim ostatnim Bondzie ,,Zabójczy Widok ,, i zagrał by w Niezniszczalnych 3 to ale była by jazda !!! http://www.youtube.com/watch?v=3r6yKGuT3Vo

ocenił(a) film na 4
bradock

No cóż, teraz to możemy pomarzyć. ;-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dostałaś wczoraj moją recenzje tego filmu co wczoraj ogladałem z Billym Blaksem i Roddy Pipperem ? Dzisiaj obejrzałem drugą cześć tego filmu ,właściwie inny film ale z tymi samym aktorami .I naprawdę świetne kino akcji .Dałem mocną 8 .http://www.youtube.com/watch?v=gkxyfbkDOPE

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=gkxyfbkDOPE

ocenił(a) film na 4
bradock

Tak, widziałam to. Czytałam, że to kolejny, świetny duet.

użytkownik usunięty
bradock

Tylko gdyby grali Moore, Connery itd to znowu by nie bylo miejsca na walki

ocenił(a) film na 6

Przecież oni też umią się bić .http://www.youtube.com/watch?v=hLcXO8eCPV8

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=hLcXO8eCPV8

użytkownik usunięty
bradock

Tak ale jakby to wygladalo. Zagrać, żeby sie pokazać to dla mnie nic. Podkreślam dla mnie. Rozumiem, ze to ma być hołd, tylko ja chce prawdziwych walk jak w The Raid

użytkownik usunięty

i tak w takich Niezniszczalnych 2 miałeś walk jak kot napłakał. Liczysz że w trójce będzie ich o wiele więcej bo ja wątpię?

użytkownik usunięty

Ale zgodzisz sie, ze angaze Moore'a czy Connery'go sa bez sensu tak?

użytkownik usunięty

Nie wiem co sądzić skoro Connery na pewno nie zagra, a Moore też mało prawdopodobny. Nie wiem czy te postacie są potrzebne, bo wiadomo też że czym więcej aktorów tym mniej miejsca dla innych. Żeby nie przeładować za dużo ilością.

użytkownik usunięty

No dokładnie. Hołd hołdem, tylko też trzeba zadbać, żeby teb film jakoś wyglądał

ocenił(a) film na 6

Po za tym to ma być hołd dla kina akcji lat 80/90 .A w tym okresie gwiazdami tego gatunku byli :
1 Stallone
2 Schwarzenegger
3 Eastwood
4 Bronson
5 Norris
6 Seagal
7 Van Damme
8 Lundgren
9 Wills
10 Gibson
11 Ford
Mniejszymi ale jednak z tej epoki byli Hauer ,Dudikoff ,Russel ,Cage itp Nie licząc VHS -owców typu Blanks ,Rothrock ,Lamas ,Don ,,The Dragon Wilson ,, Nie wiem po co pchać się w inne kannony gatunku ,czy innych aktorów

użytkownik usunięty
bradock

Przez Bondy Connery czy Moore już stali się tak jakby ikonami kina akcji można tak powiedzieć, a wszystko to przez popularność bondów. ;)

Ja bym do tego rankingu dodał Snipesa, Chana i Petera Wellera reszta ok.

" Nie wiem po co pchać się w inne kannony gatunku ,czy innych aktorów "

To jasne by więcej zarobić. :)

ocenił(a) film na 6

Masz racje ,zapomniałem jeszcze o Snipsie ,Chanie i Peter Weller . Co do Bondów też masz racje .Pamietam kiedyś czytalem w gazecie wywiad z Brosnanem jak startował do Goldeneye i dzenikarka pytała się go czy dzisiejsza młodzierz (Rok 1995 ) bedzie potrafiła odróżnić filmy o Bondzie od filmów z Schwarzeneggerem i Van Dammem a Brosnan powiedział :Mimo wszystko mam nadzieje że tak .Ciekawe czy tak na poważnie na udział w Niezniszczalnych 3 dostali Craig albo Cruise ?

ocenił(a) film na 4

Hej, to nie na temat, ale ostrzegam Cie przed chomikiem51495.

użytkownik usunięty
karoman4

Co z nim?

użytkownik usunięty
karoman4

lokalizacja Lublin. Czyżby to .....

ocenił(a) film na 4

Nie, to nie to co myślisz. On zacznie Cię podrywać.Z wojti_venom już próbował, ale ten woli dziewczyny.

użytkownik usunięty
karoman4

Czyli to ped-man? Chyba go wypier@ole ze znajomych

ocenił(a) film na 4

No co Ty, tyle siedzisz na inne i nie wiedziałeś, że to jest a gay?

użytkownik usunięty
karoman4

Nie wiedziałem, już usuwam

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

No miał już w cholerę/ma tych ofert ale chyba już jednak w niczym do końca życia nie zagra, trzyma gość słowo.

no przynajmniej jest słowny a kasy mu nie brak

ocenił(a) film na 4

Tam pisze, że jest na emeryturze i że nie chce już się angażować w nic. Niech sobie żyje spokojnie.

użytkownik usunięty
karoman4

Mimo wszystko ma stos propozycji kuszących, ale i tak twardo postanowił.

ocenił(a) film na 4

Widocznie wie, że zagrał wszystko to, co miał zagrać, a teraz należy się relaks.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

To niech teraz dawają Brosana ,Pierce Brosnana ! http://www.youtube.com/watch?v=uQbzNX5Cnrg

ocenił(a) film na 4
karoman4

Szkoda. Trzymajmy kciuki za Clinta Eastwooda :P

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Trzymam, trzymam, ale tu też mam nikłe nadzieje.

PS. Słyszałam, że jesteś fanem ''Kasztaniaków''.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Kasztaniaków O_o... albo nie rozumiem, albo to nie o mnie ;p

użytkownik usunięty
Dentarg

Myslalem, ze trzymasz kciuki za Azjatów

ocenił(a) film na 4

Wprowadziłeś mnie w błąd.

użytkownik usunięty
karoman4

W jaki sposób?

ocenił(a) film na 4

No z tymi, że Dentarg jest specjalistą od Kasztaniaków. Ale wybaczam tę omyłkę.

użytkownik usunięty
karoman4

Ja tak pisałem? Kiedy?

ocenił(a) film na 4

U cho.mika na tym temacie o latach 90-tych. Ale ok było - minęło.