PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Trzecia część Niezniszczalnych jak najbardziej udana. Tylko odrobinę gorsza od poprzednich, pewnie przez słabszą fabułę i młodzików w obsadzie, ale za to Banderas nieźle podniósł poziom swoimi tekstami i w ogóle he;) Stara ekipa TWARDZIELI wciąż na szczycie jak dla mnie, nadal najlepsi. Oni się nigdy nie zestarzeją, choć Ford trochę już był tu zdziadziały, ale jakoś dał radę;)
Końcowa rozwałka-coś niesamowitego, kunszt gatunku. Jest klimat i rozrywka poprzednich części, a to jest najważniejsze. Już nie mogę się doczekać czwórki.
Dobrze, że jeszcze potrafią zrobić dobry film akcji w starym stylu i kapitalnej klasycznej obsadzie "niezłomnych"

użytkownik usunięty
sss_111

Banderas uratował ten film. :P Bez niego bym zasnął na tym filmie. A w czasie ostatniej walki w Turkmenistanie tylko czekałem jak pokażą Banderasa.

ocenił(a) film na 5

No zgadzam się. Dodanie Banderasa do składu dało wiele. Nie no, końcowa rozwałka-kapitalna;)

użytkownik usunięty
sss_111

W sumie do momentu tej rozwałki, to film był średni. :P

ocenił(a) film na 5

Mnie tam nie podobał się tylko motyw młodzików. Trochę zepsuł klimat, a tak to było świetnie;)
A kiedy Harrison Ford pojawił się w tym mundurze kiedy lecieli śmigłowcem to wszyscy w kinie zaczęli sie śmiać, ja w sumie też, bo mnie to rozwaliło. Śmiesznie wyglądał;D No bo od reszty jest on już jednak starszy. Ale postrzelać mu za bardzo nie dali heh;D

sss_111

Dobry troll. XD

http://www.rottentomatoes.com/m/the_expendables_3/

http://www.metacritic.com/movie/the-expendables-3

ocenił(a) film na 5
DeGreZet

Kogo nazywasz trollem?

sss_111

...

Troll - skrót od trolling - robienie sobie z czegoś jaj - dobry troll - udany żart. Chryste paniu... Myśl trochę. ;__;

ocenił(a) film na 5
DeGreZet

A kto tu sobie robi z czegoś jaja? Proszę się wyrażać jaśniej, bo trochę mało konstruktywne są te zdania.

ocenił(a) film na 7
sss_111

troszke gorsza część od poprzednich, ale sa dwa plusy maly za W. Snipesa (poczatek filmu i kilka udanych scen) i duzy dla Banderasa, rozruszal film. Reszta na swoim poziomie, klania sie klasyczne kino akcji z lat 80-tych.