PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73940
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Trailer kolejnej częsci

użytkownik usunięty

powinien mieć tak jak w jedynce takie tło i hit murowany http://www.youtube.com/watch?v=Qw-6cGntqEY

ocenił(a) film na 4
bradock

Tak właśnie myślałam, że on już nie żyje.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia : Mam mam do ciebie dobrą wiadomość ,nawet bardzo dobrą .Jak lubisz takie dobre filmy wojenne filmy akcji jak ,,Szczury Wojny ,, to obejrzyj sobie ,,Dowódce Plutonu ,, z Dudikoffem ,też fajny film opowiadający o odziale amerykańskiego plutonu który walczy w dżungli z odziałem Wietkongu .Film bardziej skupia się na realiach prawdziwej wojny czyli Pułapki ,Zasadzki ,Podchody ,Patrole ,Strzelaniny ,Ofiary Ludzkie ,Krew itp To jest właśnie kino bardziej w stylu ,,Szczury Wojny ,, niż ,,Rambo 2 ,, czy ,,Zaginiony w akcji ,, Tu taj wszyscy obrywają i nie ma litości ,nie jednoosobowych armii .,,Dowódca Plutonu ,, to kolejny kultowy rozpi*dzi*a*j z słynnej wytwórni Cannom Film !!! http://www.youtube.com/watch?v=XDbEvTid1BE

ocenił(a) film na 4
bradock

Dzięki, Bradock. Zapewne obejrzę to po Twojej recenzji.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia : Co robił James Bond w Mexico City ? Dobrze się bawił !!! My też będziemy już w listopadzie :D http://www.youtube.com/watch?v=LZypnGzx5JI

ocenił(a) film na 6
karoman4

Podobno ten nowy Bond ,jest najbardziej efektowny ,widowiskowy ze wszystkich !!! ( Oby tak było !!! )Tak przynajmiej wynika z recenzji jaką dała ,,Gazeta Wyborcza ,, ale nie dało się tutaj mi jej wstawić na filmweb .Za to daje ci Kasiu kolejny Telewizyjny Zwiastun bijący brawurą i rozmachem :D http://www.youtube.com/watch?v=9NunA1GCdNY

ocenił(a) film na 4
bradock

Dzięki Bradock. Mam przynajmniej nadzieję, że ten film będzie lepszy od trzeciej części Expendables.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia : A jak tam ? Idziesz na wybory ? Będziesz na kogość głosować ? Oglądałaś te dwie debaty w telewizji ? Masz jakiegość faworyta ? Ja jestem lewicowcem gospodarczym ,wiec idę na Pis głosować ,natomiast bardzo uważnie obserwuje ruchy na Lewicy ,Zjednoczonej Lewicy ,jest też Partia Razem ,który jej przedstawiciel dobrze wypadł ,może nawet najlepiej .

ocenił(a) film na 4
bradock

Nie oglądałam debaty, bo wystarczyła mi sama kampania wyborcza i to wszystko o czym mówiły Ewcia z Beatką. Gdakały jedna za drugą jak kury w kurniku.
A na wybory nie idę, bo to jest jak wybieranie mniejszego zła. No kutwa, to już nie ma w naszym kraju innych partii, tylko ludzie widzą Po i Pis? Nie ma w czym wybierać, bo tylko te dwie partie są uwielbiane. Ludzie psioczą na nich, że nas okradają i rujnują nasz kraj. Tak więc skąd obie te partie mają zawsze tyle poparcia? Tak im się te tyłki poprzyklejały do stołków w Sejmie, że nie są wstanie wyobrazić sobie, że przestają rządzić, a na ich miejsce przyjdą inne partie, z młodymi, kreatywnymi ludźmi, którzy wprowadziliby do polskiej polityki coś nowego i świeżego. I nie mów Bradock, że nie mam racji. Spójrz na fotel prezydenta: najpierw był człowiek z PISu (Kaczyński), potem z Po (Komorek) i teraz znowu mamy gościa z PISu (Andrzejek). Czy tak już będzie zawsze?

ocenił(a) film na 6
karoman4

No w sumie masz racje Kasiu ,na razie Od Po i Pisu się nie uwolnimy ,może kiedyś ten Petru ,Nowacka i Kukiz wybiją się na prawdziwych liderów ,kto wie ...

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia ,Kasia : A mam do ciebie takie pytanie w sprawie Bonda ? Bo kiedyś cię pytałem o taką sprawą : Co jest lepsze pod względem akcji : Bondy typu ,,W obliczu śmierci ,, czy np ,,Szklana Pułapka ,, I ty mi odpisałaś że pod względem akcji to zwykłe filmy typu ,,Szklana Pułapka ,, ale napisałaś mi że Bondy są o tyle lepsze od innych filmów że tam są zawarte dwa gatunki filmowe typu ,,Kryminał ,, ,,Szpiegowski ,, itp Dobrze mówię ? W nagrodę daje kolejny minizwiastun :) http://www.youtube.com/watch?v=WxuKBYNWmY0

ocenił(a) film na 4
bradock

Chyba coś takiego pisałam. W sumie nadal podtrzymuję to zdanie, bo według mnie nie ma w tym nieprawdy. Co nie zmienia faktu, że oba filmy są zayebiste. ;)

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia : Muszę ci się pochwalić ,dziś widziałem znakomitą komedyjkę z lat 80 ,,Drużyna Marzeń ,, z Michaelem Keatonem .Film opowiada o czterech pacjentach zakładu psychiatrycznego ,których pewnego dnia zabiera ich terapeuta ,lekarz -psychiatra ,Doktor Weitzman na mecz futbolowy .Podczas podróży na ten mecz ,niespodziewanie ich opiekun z szpitala staje się ofiarą wypadku ,przez to ci czterej pacjenci zostają bez opiekuna i muszą sami sobie radzić w miejskiej dżungli .W miedzy czasie wplątują się jeszcze w aferę kryminalną .Mi film osobiście przypadł do gustu ,śmieszny ,ciekawy ,lekki ,przyjemny i dobrzy aktorzy .Jest to kino które ,żeby zrobić dobrą komedie nie musi się opierać na ćpaniu ,chlaniu i sexie .Wystarczy fajny i ciekawy pomysł i dobrzy aktorzy .Takiego kina jak ,,Drużyna marzeń ,, już się po prostu nie kręci !!! ,,Czterech kompletnych wariatów w miejskiej dżungli ,to trzeba po prostu zobaczyć ,, :D http://www.youtube.com/watch?v=ZFeyf3NwHPc

ocenił(a) film na 4
bradock

O, ten opis brzmi zachęcająco. Trzeba się oderwać od stresujących rzeczy, od polityki, gdzie już wiadomo, że pisowcy dobrali się do koryta. I trzeba oglądać komedyjki, na poprawę nastroju.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Żeby się odstresować od polityki i Pisu to dobra jest ta komedia :D http://www.youtube.com/watch?v=1XSVftO757k

ocenił(a) film na 4
bradock

Fajna zapowiedź. Ten klown wygląda trochę jak Joker.

karoman4

http://www.filmweb.pl/article/Poeta+przemocy-114374

ocenił(a) film na 4
granat5

Dzięki Granat! Zawsze jest miło poczytać o maestrze Woo. ^-^

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia !!! Mam dobrą wiadomość !!! Bez względu na to jakim filmem akcji okaże się ,,Londyn w ogniu ,, to mogę ci polecić dziś wspaniały Rarytas Kina Akcji pod tytułem ,,Renegaci ,, z 1989 roku .Film opowiada o tym jak młody policjant z Filadelfii i Indianin ścigają razem handlarzy diamentów .Ten film to takie typowe ,,Buddy Movie,, charakterystyczne dla kina akcji lat 80 .W tym filmie jest wszystko ,absolutnie wszystko co jest potrzebne dla dobrej sensacji czyli dwóch odmiennych ,charyzmatycznych ,charakterystycznych bohaterów ,szalona ,prawdziwa akcja w której mamy min napady na jubilera ,karkołomne pościgi ,strzelaniny ,eksplozje ,bójki ,krew ,przemoc ,przekleństwa ,one -linery i ten cudowny klimat lat 80 ,który wylewa się tutaj strumieniami !!! Oglądając dziś ,,Renegatów ,, bawiłem się wybornie i uświadomiłem sobie jak nigdy dotąd że tamte staromodne kina akcji było po prostu NIE ZWYCIĘŻONE !!! ,,Król jest tylko jeden ,, !!! Mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi i rozumiesz mnie i moją fascynacje tamtą epoką :D A film ,,Renegaci ,, to prostu pychota ,taki B -klasowy Smakołyk ,gorąco polecam : http://www.youtube.com/watch?v=MU_DJa_kiAU

ocenił(a) film na 6
granat5

Granat : A co wogóle ze z ,,Spectre ,, ??? Idziesz na to do kina ??? Wiesz że ,,Spectre ,, bije w Polsce Rekordy Popularności ??? Najbardziej Kasowy Bond obejrzany w Polskich Kinach !!! : http://www.thenews.pl/1/11/Artykul/228674,Spectre-breaks-franchise-records-in-Po land

ocenił(a) film na 6
karoman4

Coś ciekawego o istocie ,esencji Bonda do poczytania dla Kasi ,Granata i innych :D http://www.filmweb.pl/film/Spectre-2015-654406/discussion/Te+dwa+zdania+w+ustach +ludzi+nie+bedacych+fanami+Bonda+zawsze+mnie+irytuj%C4%85+.,2698662

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia : A co sądzisz o nowym zwiastunie ,,Londyn w ogniu ,, ? Jakie wrażenia ? Oczekiwania ,nadzieje ,obawy itp ? My z Granatem i Simonem nie możemy tego przeżyć że w tym filmie dali tak słabe efekty specjalne !!! Mamy 21 wiek ,zaawansowaną technologie ,cyfryzacje a oni tutaj walnęli taką kichą w postaci kiepskich CGI !!! No jak tak można ??? Kto za to odpowie ??? Jestem pełen smutku i rozgoryczenia ,bo wiązałem akurat z ,,Londynem w ogniu ,, duże nadzieje ,tylko z tym filmem .Miał być dopełnieniem mojej ulubionej trylogii kina akcji po 2000 roku .Mam nadzieje ,że przynajmiej przeciwnik Butlera będzie dobry : ,,Barkawi ,, -i jak głoszą plotki to ma być czarny charakter mocno powiązany z Irlandzką Armią Republikańską ,jeśli to prawda to chyba jest najlepszy pomysł dla fanów kina akcji lat 80 !!! A tutaj zwiastun ,jeśli nie widziałaś : http://www.youtube.com/watch?v=3AsOdX7NcJs

ocenił(a) film na 4
bradock

Powiem tak jak Morgan Freeman na końcu traileru:
"Oh my god!" ale efekciarskie kino się zapowiada. Wydaje mi się, że poprzednia część aż taka nie była, ale nie oceniam, póki nie obejrzę.

A ataki terrorystyczne są na czasie. Sorry, za ten dobór słów, ale filmy akcji często o tym opowiadają, bo niestety coraz częściej się to zdarza. A moda na taką tematykę przyszła chyba po 2001 roku. Jak myślisz, Bradock?

karoman4

Ten CGI helikopter na końcu to mistrzostwo. :D :D

ocenił(a) film na 6
granat5

Wydaje mi się że ,,Londyn w ogniu ,, zapłaci cenę za sukces kasowy ,,Olimp w ogniu ,, (166 mln ) Teraz to już będzie zwykła łapanka widzów na fali popularności ,,Olimp w ogniu ,, Zbyt dużo jest tych Efektów Komputerowych w tym filmie .Dużo tych CGI ,plus jakiś cienki jak siki węża reżyser tego filmu i chyba będzie PG -13 ,bo nie widać ani kropli krwi !!! Choć z drugiej strony nie oceniajmy filmu jak go nie obejrzymy ,pamiętam te nasze zachwyty nad ,,Gunmanem ,, że to będzie coś !!! Że reżyser od ,,Uprowadzonej ,, że R -ka będzie ,że Akcja w Hiszpanii itp a potem wyszła z tego dymiąca kupa .Zresztą podobnie było też z ,,Niezniszczalnymi 3 ,, gdzie każdy się zachwycał tym zwiastunem były Achy ,Ochy ,Najemnik zakładał temat że Te PG -13 odejdzie w siną dal ,że to ściema itp A potem realia tego filmu inaczej zweryfikowały ten poziom filmu .Jak na razie niestety zwiastun ,,Londyn w ogniu ,, bez rewelacji :)

bradock

W Olimpie tez było dużo efektów komputerowych. Chyba nie będzie PG-13, bo widać po słabym CGI, że budżet nie powala.

ocenił(a) film na 6
granat5

Ale tu jest znacznie więcej ,tak jak Kasia Powiedziała .Film może mieć PG -13 ,,Kryptonim U.N.C.L.E ,, miał budżet 75 mln dolarów i miał PG -13 ,budżet ,,Londyn w ogniu ,, też jest podobny w tych granicach ...Ale zobaczymy ...

ocenił(a) film na 4
bradock

Nie martw się. Do Francji na razie nie pojadą, by kręcić filmy akcji.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Niestety te zamachy w Francji zrobią dobrą reklamę ,,Londyn w ogniu ,, NIESAMOWITE !!! Cykl ,,Olimp w ogniu & Londyn w ogniu ,, znowu wyprzedził rzeczywistość !!! .Kilka miesięcy przed wejściem do kin ,,Olimpu w ogniu ,, Prezydent Korei Północnej ,wygrażał pięścią i straszył Amerykę i Kore Południową a teraz znowu zamachy terrorystyczne w Francji ,Cho*le*ra ,3 cześć nie powinna bez względu na wszystko powstać ,bo jeszcze nie wiadomo co tam scenarzyści wymyślą ,a potem to się sprawdzi .....

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia ,Granat ,Simon : Dosyć tego ,,Olimpowania ,, :D Mam do was ciekawa propozycje ,prosto z spiżarni VHS (Trzeba to obczaić ) : http://www.youtube.com/watch?v=bl-iB4WAB0o

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia , jak tam wogóle czujesz się po wyborach parlamentarnych w Polsce ? Dziś było zaprzysiężenie nowego rządu Beaty Szydło i jej ministrów .Jakie wrażenia po spektakularnej wygranej ,,Zjednoczonej Prawicy ,, ? Jakie masz oczekiwania ,żądania ,prośby ,nadzieje a także leki ,obawy z nowym rozdaniem w Polskiej Polityce ? Jak dla mnie ,na dzień dzisiejszy Pis to wymarzona partia ,superpartia -Narodowo -Socjalistyczno -Kościelna ,stawiającą mocno na sprawy pro społeczne ,socjalne ,obywatelskie i poruszająca takie tematy jak obrona słabszych ,biedniejszych ,obrona polskich rodzin ,głodujących ,bezdomnych ,niepełnosprawnych a także ochrona przedsięmbiorców przed niesprawiedliwą machiną biurokratyczną .Nie wiem jak będzie w realu to realizowane i jakie to będzie efektywne ,skuteczne ale sama myśl o tej koncepcji ,strategii daje mi ogromny komfort psychiczny .Naprawdę .

bradock

Wprawdzie do mnie tego nie pisałeś więc nie powinienem się odzywać, jednakże muszę zadać pytanie.

To co napisałeś to tak na poważnie, czy jaja sobie robisz?

ocenił(a) film na 4
granat5

Jeśli chodzi Ci o to, co Bradock napisał o Francji, to po części zgodzę się z nim. Tak, to jest straszna tragedia, co się wydarzyło tam, sama miałam czkawkę po tym, ale wśród osób współczujących, znajdą się jacyś wyjadacze pieniędzy, którzy będą kombinować, aby zarobić na tragedii. WTC zostało zniszczone i ile filmów do tej pory powstało o tej tematyce?

A co do naszej polityki, to nie wiem. Nie będzie dobrze, ale niech spróbują swoich sił.

ocenił(a) film na 6
granat5

Pisałem na poważnie to ale może faktycznie masz racje ,Granat ,trochę zagalopowałem się z tym uwielbieniem i zachwytem nad Pisem .Ale dzisiaj Prezydent Duda wrencając nominacje ministrom i ich mianując mówił właśnie o tym o problemach i zagadnieniach które ma Prawo i Sprawiedliwość się z nimi mierzyć .Oni mają rządzić a nie tak jak Po -trzymało władze dla władzy .Podejmowali takie decyzje które nie były dobre dla Polaków ,tylko dobre z punktu sondażów .Niby za rządów Pisu ma się to zmienić .

ocenił(a) film na 4
bradock

Bradock, to prawdziwy test dla prawdziwych fanów Bonda. Odpowiedziałam na wszystkie pytania i miałam 86% i tylko dwa błędy. Rąbnęłam się na pytaniu trzecim i dziewiątym.

http://www.filmweb.pl/quiz

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dzięki Kasiu ,za ten Test .Już go rozwiązałem i zaskoczenia dla mnie nie ma ,100 procent pewnych odpowiedzi .Ale faktycznie ,pytanie 3 i 9 było jedne z trudniejszych ale udało mi się . Dla mnie ten test nie był trudny ponieważ w latach w 1995 -2006 byłem wręcz maniakiem Bonda ,fanatykiem tej postaci .Czytałem wszystko o tej postaci co mi wpadło w ręce ,kupowałem nawet książki o Bondzie ,gazety ,czasopisma ,biografię Connerego ,kasety VHS ,nagrywałem nawet z telewizji na VHS filmy dokumentalne o Bondzie ,Connerym ,Moore itp Absolutnie wszystko o tej postaci starałem się dowiedzieć i wiedziałem .Natomiast od czasu Craiga ,szczególnie od ,,Quantum of Solace ,, jakość zaczełem tracić zainteresowanie tą postacią ,kultem .Coś jak teraz nasz znajomy Enki .Przezuciłem się na zwykłe rasowe akcyjniaki .A dla ciebie Kasiu czym jest Bond ? Zwykłym rasowym filmem sensacyjnym czy jakąś magiczną bajką ? Jak traktujesz tą postać i ten specyficzny film ?

ocenił(a) film na 4
bradock

Ooo to gratuluję! xD

No na pewno Bond nie jest zwykłym filmem akcji ze zwykłym bohaterem. Od Bondów oczekuję szpiegostwa, nuty tajemnic i zagadek no i trochę sensacji, by oglądanie było przyjemniejsze. Na bank fabuła musi wciągnąć i w ogóle klimat taki szpiegowski, jakieś niesamowite gadżety godne Agenta Jej Królewskiej Mości. I tka, te filmy są trochę jak bajka, bo czasami zdarzają się w nich rzeczy, o których nawet filozofom się nie śniło. Aczkolwiek zestaw ten bardzo mi się podoba.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ok ,dzięki Kasiu za wyjaśnienie .Ja też czasami lubi obejrzeć sobie Bonda ,chyba niedługo obejrzę sobie ponownie nieoficjalnego Bonda czyli ,,Nigdy nie mów nigdy ,, -Remake ,,Operacji Piorun ,, Bo lubię ,,Operacje Piorun ,, a w ,,Nigdy nie mów nigdy ,, gra fajna obsada min Connery ,Basinger ,Carrera itp

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia ,kochana a ty wiesz że ja jeszcze nie widziałem ,,China o Brien 2 ,, ? Jak to możliwe ??? :D ,,China Brien ,, - Twarda ,Waleczna ,Seksowna Cynthia Rothrock i Richard Norton -Te dżinsy ,katana i ostre lanie się po pysku .To jest to co Miśki Lubią Najbardziej :D http://www.youtube.com/watch?v=OHArm5uKJsA

ocenił(a) film na 4
bradock

O, to nadrób szybciutko zaległości. Ja jeszcze nadal mam "Pazury tygrysa 2" do obejrzenia.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kiedyś bardzo lubiłem Bonda ale po 2006 roku doszłem do wniosku że ,,herosi kina akcji lat 80 ,, są najlepsi . W dobie dzisiejszych filmów akcji ,efekciarskich ,przeładowanych CGI ,rwanym montażem ,z filmami z dużą poprawnością polityczną ,robioną głównie dla dzieci (PG -13 ) jeszcze bardziej doceniam staromodnych twardzieli ,facetów z jajami z żelaza ,z ikrą i z charakterem którzy dla osiągnięcia swoich szlachetnych celów nie boją się działać na granicy prawa lub poza prawem !!! Tacy ,, Samotni Kowboje Lat 80 ,, którzy imponowali zarówno kobietom ,jak i mężczyznom w erze VHS Tak jak tutaj mój ukochany holenderski mistrz :) http://www.youtube.com/watch?v=R6WCwSw7IOk

ocenił(a) film na 4
bradock

Wiadomo, nie można wiecznie oglądać tego samego, bo może sie znudzić. Trzeba sobie urozmaicać seanse różnymi gatunkami.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kasia !!! Obejrzałem przed chwilą ,,Ukrytego ,, i naprawdę REWELACJA !!! Znakomita opowieść o kosmicie przybywającym na ziemie ,który wnika w ludzkie ciała ,zagnieżdza się w nich i steruje nimi .W pościg za nim podąża drugi kosmita ,który podszywa się pod agenta FBI ,oraz zwykły policjant .Fabuła może nie zbyt wyszukana ,prosta jak budowa cepa ale za to wykonanie !!! Po prostu poezja !!! Cały czas się coś dzieje ,dużo strzelanin ,pościgów ,trupów ,po za tym fantastyczny klimat lat 80 !!! Który aż wylewa się litrami !!! No i muzyka lat 80 ,humor ,cięte teksty itp Po prostu rozrywka na maksymalnym poziomie !!! Boże jak ja kocham te stare ramotki z Ery VHS !!! Chyba nikt tego nie jest w stanie zrozumieć i doświadczyć !!! http://www.youtube.com/watch?v=xl4Jo253GAw

ocenił(a) film na 4
bradock

O K.U.R.W.A.JAŚNISTA! BRADOCK TO BYŁ TEN FILM, KTÓREGO SZUKAŁAM! TO BYŁO TO, TO BYŁO TO, TO BYŁO TO!
Kiedyś Ci opisywałam fragment filmu, który zapamiętałam z dzieciństwa, a Ty zasugerowałeś, że to może być film "Coś" z Russellem. Ale teraz obejrzałam trailer i potem znalazłam taki dłuższy od tego filmu "Ukryty" i to jest ten film! xD Dzięki! Nie wiem, jak to robisz, ale udało CI się! ;D

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dzięki Kasiu !!! Ja mam jakiś wrodzony talent do wyszukiwania starych zapomnianych ramotek VHS :) Po prostu dużo czytam ,przeglądam w necie strony z starymi filmami ,aktorami ,czytam wpisy użytkowników co dają komentarze ,analizuje ,wyszukuje ,nurkuje też w inne strony z dawnymi filmami i jakość docieram .Jestem po prostu WOJOWNIKIEM VHS !!! He ,he .

ocenił(a) film na 4
bradock

No i dobrze! Chwała Ci za to!

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dzięki Kasiu !!! Ale to jeszcze nie koniec !!! Znajdę jeszcze inne ,,Klejnoty z epoki VHS ,, Ja dopiero zaczynam !!! :D

ocenił(a) film na 4
bradock

Właśnie zasysam "Ukrytego" z chomiczka. xD

ocenił(a) film na 6
karoman4

A czyta mój ulubiony lektor : Stanisław Olejniczak ( Ten od mody na sukces xD )

ocenił(a) film na 4
bradock

Dokładnie! To jego głos był, jak sprawdzałam w podglądzie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

A pamiętaj że dobry lektor to 12 zawodnik .Taka prawda .