PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73940
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Trailer kolejnej częsci

użytkownik usunięty

powinien mieć tak jak w jedynce takie tło i hit murowany http://www.youtube.com/watch?v=Qw-6cGntqEY

ocenił(a) film na 6
granat5

A jeszcze wracając na chwilę do filmu ,,Gunman ,, to twoim zdaniem to będzie kino akcji na poważnie ,rozsądne ,inteligentne kino sensacyjne jak ,,Tożsamość Bourne'a ,, ,,Uprowadzona ,, lub ,,Safe House ,, czy raczej ,,Wstydliwa rozrywka na zasadzie widziałem ale nikomu się nie przyznam ,, i filmy tupu ,,Niezniszczalni ,, ,,Olimp w ogniu ,, czy The Punisher : War Zone ,,

bradock

Bardziej jak Uprowadzona, bo od tego samego reżysera.

ocenił(a) film na 6
granat5

Ok ,dzięki .Właśnie tak myślałem że coś w stylu ,,Uprowadzonej ,, A wiec nic ,Granat czekamy na Gunmana !

Zobacz mój temat o Skin Trade.

Czekam na walkę Statham vs Diesel.

użytkownik usunięty
granat5

Ja tez. Statham ma ciezko, bo z dwoma bedzie sie tlukl i obaj maja wieksza mase.

Ciekawe ile walk będzie.

użytkownik usunięty
granat5

Ronda w hotelu plus dwie dżejsonówki.

Tony Jaaa

użytkownik usunięty
granat5

On przegra z Walkerem hehe.

ocenił(a) film na 6

Walki mogą być dobre ,na pewno przy takie obsadzie przyłożą się do choreografii walk ,ale znowu nie nastawiajcie się wielkie show ,film ma kategorie PG -13 ,wiec brutalność ,ostrość scen sekwencji z walk np Raidu nie będzie albo z takiej sceny : http://www.youtube.com/watch?v=mnYpmxTDp-Q

ocenił(a) film na 6

Heniu : A jak by doszło do realnej walki : ,,The Rock ,, vs Adkins to na kogo byś postawił ?

użytkownik usunięty
bradock

Zdecydowanie Adkins.

ocenił(a) film na 6

Ja też .Adkins szybkością i techniką by zajechał Rocka ....

użytkownik usunięty
bradock

Tony Jaa ma technike, ale nie dałby rady Nathanowi Jonesowi. Adkins jest wyższy i bardziej nabity, więc mialby duzo wieksze szanse.

ocenił(a) film na 6

A ten Nath Jones to rzeczywiście kawał byka ,dobrze że mi Heniu go przedstawiłeś ,bo ani go nie znałem xD .Ja właśnie lubie takie walki typu średnio zbudowany twardziel ale znający wyśmienicie sztuki walki kontra Olbrzym /Siłacz .Fajny kontras w kinie ,np Walka Franka Castle z Tym Olbrzymi Ruskim w ,,The Punisher ,,

użytkownik usunięty
bradock

Z Potępionego nie kojarzysz?

ocenił(a) film na 6

Nie oglądałem tego ale zobaczę jak polecacie ,teraz muszę kilka klasyków nadrobić ,min ,,Obcego ,, .Może nawet dziś .Ty lubisz ,,Obcego ,, ? Jak obejrzę to dam znać ,jak mi się podobał ten film .

użytkownik usunięty
bradock

Obcy to mój top 5.

bradock

Na pewno go widziałeś w Obrońcy z Tony Jaa.

ocenił(a) film na 6
granat5

Z Tony Jaa tylko widziałem ,,Ong -Bak ,,

bradock

Aa ok.

Nathan Jones w Mad Maxie zagrał jako Rictus Erectus.

użytkownik usunięty
granat5

Melus Gibsonus.

The Rock to by udawał, że się bije. :D

użytkownik usunięty
granat5

The Rock vs Nathan Jones i pozamiatane.

The Rock vs Steve Austin - no ale takie "walki" już były.

użytkownik usunięty
granat5

Chan vs The Rock i Chan wygrywa.

Albo Hogan.

użytkownik usunięty
granat5

Albo ten co grał Chewbacce.

Ja proponuję Mariusza Pudzillę.

użytkownik usunięty
granat5

Ale pan Mariusz nie ma 221 cm.

Pan Mariusz ma siła.

użytkownik usunięty
granat5

Nie, bo zaraz zaczną sie tajsony i inni badziewiarze.,

Lepszy Majk Tajson od Viktora Ortodonty.

ocenił(a) film na 6
granat5

Ha ,ha ,ha xD .

ocenił(a) film na 6

Nie mów że nie lubisz Tysona i nie doceniasz go ? Przecież ten Człowiek BYŁ MORDERCĄ W RINGU w latach 1986 -1990 .Ja za żadne pieniądze w życiu bym z nim nie zawalczył .Wejść do niego do ringu ,to tak jak wejść do klatki wściekłego lwa .Myślę że Adkins ,Chan też by nie wesli ,chyba żeby chcieli popełnić samobójstwo xD : http://www.youtube.com/watch?v=3kDWerFF7I0

użytkownik usunięty
bradock

Badziewiarz w sensie występu w filmach akcji.

ocenił(a) film na 6

Aha ,To Ok Heniu .Ja też jestem przeciwny angażowaniu sportowców do tej seri ,ponoć Tysona chcieli do 2 cześci ,takie były plotki .... A teraz mówi się dużo o zaangażowaniu Mannego P ,Arni i Sylwek byli u niego w szatni po walce i ponoć złożyli mu ofertę .Manny ma to przemyśleć i przeanalizować i jak by co to dać znać Sylwkowi .Pierce Brosnan też jest branny pod uwagę do tej seri ,rozmawiał już z Lenerem ,The Rock też dostał propozycje ,i Hulk Hogan .

użytkownik usunięty
bradock

Gdy zagra ten syfek z Filipin to daje od razu -5 do oceny.

ocenił(a) film na 6
granat5

Z tych wielkich olbrzymów Hollywood to chyba największe wrażenie robił Profesor Toru Tanaka ,prawdziwe monstrum i niesamowicie silne .Zagrał w kilku świetnych klasykach kina akcji typu ,,Oko za Oko ,, ,,Zaginiony w akcji 2 : Początek ,Uciekinier ,Odział Specjalny czy ,,Niezawodna Obrona ,, To jest ku*r*wa idealna postać czy osoba do zagrania w ,,Exp4 ,, a nie jakieś Cienkie Filipińczyki czy modeliki z ,,Zmierzchu ,, Toru Tanaka : Moc Destrukcji !!! : http://www.youtube.com/watch?v=5zZr7xsrifM

bradock

Toru Tanaka nie może zagrać.

ocenił(a) film na 6
granat5

Właśnie tak podejrzewałem że nie żyje ... Zapomniałem wogóle że on jeszcze grał w ,,Czarny Deszcz ,, i ,,Bohater ostatniej akcji ,, Ale pewnie jak był żył to i tak Sylwek by go nie wzioł .... Mam takie wrażenie że ta seria od 2 cześci jest bardziej realizowana do ogólnej masowej widowni która ogląda akcyjniaki sporadycznie ,od świętnie .Na pewno to nie jest seria dla ludzi tzw Bywalców Ośiedlowych Wypożyczalni ,czy TZW Maniac Action Movies .Zbyt duże pięniądze wchodzę w grę ...

bradock

Gdyby żył miałby dzisiaj 85 lat. Nie przesadzajmy z tyloma dziadkami.

ocenił(a) film na 4
bradock

A Profesor Tanaka jeszcze żyje?

ocenił(a) film na 6
karoman4

Nie Kasiu .

bradock

http://www.youtube.com/watch?v=hEJnMQG9ev8

Kolejny zwiastun Mad Maxa. Dużo akcji.

ocenił(a) film na 6
granat5

Świetne !!! Dzięki Granat .

ocenił(a) film na 6
granat5

Granat !!! : Wielka strata dla kina ,zmarł Robert Z' Dar ,-Ja jestem w szoku !!!

bradock

Słyszałem.