PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.youtube.com/watch?v=DSnwqzm0PcM

użytkownik usunięty
greggmm

czy ja tam slyszalem Diesel? Achh byloby kapitalnie

ocenił(a) film na 6

Van Damme wspomina o Dieselu i The Rocku,ale według niego najlepszym czarnym charakterem w EX 3 byłby Seagal.

ocenił(a) film na 8
greggmm

to jest ciekawe że van damme nic złego na temat seagala nie mówi po tym jak seagal tak go w wywiadach i publicznie obrażał. może obydwoje panowie dorośli i zagrają w ex3. van damme wspominał coś że jakby powrócił w ex3 to jako brat vilaina

użytkownik usunięty
Expendable91

Czyli zrobią jednak najgorszą rzecz jaka mogą z wątkiem rzekomego brata bliźniaka vilaina. Strasznie to będzie naciągane bo każdy będzie widział że to i to to Van Damme. A czarnym charakterem powinien być ktoś inny.

ocenił(a) film na 4

Brat bliźniak Vilaina ma być dobrą postacią. Z tego co mi wiadomo to drugi Van Damme ma się przyłączyć do ekipy Stallone'a.
Głównym złym będzie najprawdopodobniej Steven Seagal, chociaż na głównego to on mi nie pasuje ;)

użytkownik usunięty
Dentarg

sorry ale dla mnie to byłoby zbyt naiwne i głupie z tym bliźniakiem. A mogli nie uśmiercać Van Damma w 2 części.

ocenił(a) film na 4

Nie no, to też by było naiwne... i co, nagle wielki zbrodniarz, który zabił Billiego, ma się zmienić? Stallone ma go przygarnąć do ekipy zamiast zabić? Bezsens. Musieliby całą dwójkę inaczej zrobić, Van Damme'a nie kreować na aż tak złą postać, lecz za dużo gdybania by to rozważać.
Wydaje mi się, że motyw z bliźniakiem, który nienawidził brata (np.: Villain mógł zamordować ich rodziców), byłby najbardziej w tej sytuacji odpowiedni.
Zresztą tak jak pisał Expendable91 - nie wiadomo, czy Van Damme zagra w Ex3.

użytkownik usunięty
Dentarg

W takim bądź razie nie powinien zagrać. W sumie w EX 3 ma być Cage, może Clint, Ford, Seagal to jest z czego wybierać na czarny charakter.

ocenił(a) film na 8

ale przecież nigdzie nie jest napisane że van damme zagra w ex3. tylko po prostu reporterka zadała mu takie pytanie więc odpowiedział

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Bo Van Damme, to jest człowiek z honorem, klasą i kulturą. Uprzejmość, to podstawa. On coś gadał, że ''to są bzdury'', pewnie w sensie tej wojny między nimi. W sumie trochę czasu minęło od tego incydentu u Sly'a, więc może jest coś, o czym nie wiemy i zbytnio wiedzieć nie musimy. Mam na myśli to, że może przeprosili się i ... aj w co ja wierzę ;-p Ale byłoby zaskoczenie dla fanów, gdyby się okazało, że JCVD i Seagal staną po tej samej stronie lufy w filmie.

użytkownik usunięty
karoman4

nawet jesli sie nie pogodzili jeszcze to Van Damme mu sprzeda 360 kick i bedzie w porzadku

ocenił(a) film na 4

Powiedz jak długo można się kłócić z drugą osobą? Przecież obaj panowie nie są już młodzi i lepiej takie sprawy pozałatwiać, póki można.

użytkownik usunięty
karoman4

moze powinni zrobic o nich jeden z odcinkow Ukrytej prawdy itp

ocenił(a) film na 4

Moim zdaniem powinni podać sobie rękę na zgodę. to nie są mali chłopcy, żeby się gniewać. Nie muszą się od razu kochać i odwiedzać z ciastem w ręku, ale powinni pokazać, że każdy spór można zażegnać. To są dorośli ludzi, więc powinni pokazać się z dorosłej strony.

użytkownik usunięty
karoman4

zgadzam sie zwlaszcza, ze Seagal jest troche mniejsza gwiazda kina akcji niz Villain

ocenił(a) film na 4

Ja już pomijam fakt, kto jest większy, kto mniejszy. Chodzi o zwykłą ludzką przyzwoitość.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Mogliby zagrać obaj, Seagal i Van Damme, w jednej scenie. Fajnie by było gdyby się przekomarzali nawiązując do tego przykrego incydentu wiele lat temu :P
Dla mnie większe zaskoczenie byłoby gdyby film zapowiadał walkę Van Damme'a z Seagalem. To by oznaczało, że jeden z nich zgodził się na porażkę O_O

ocenił(a) film na 4
Dentarg

A jak podczas realizacji tych scen, obu panów poniosą emocję i wezmą na serio tę walkę?

ocenił(a) film na 4
karoman4

To przynajmniej scena będzie realistyczna i wygra lepszy ;)

ocenił(a) film na 4
Dentarg

O i nikt pod tym względem nie będzie niedopieszczony, bo realizm jako taki będzie.

greggmm

to już ktoś chyba dawał na forum ex2 ale nie jestem pewien

Byłoby zajebiście gdyby oboje zgrali w EX3

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Expendable91 to zapodał na forum Ex2. Przed premierą to było.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Wszystko na to wskazuje ze JCVD i SS zagrają razem w EX 3.W każdym wysokobudżetowym filmie chodzi o to żeby zarobił on jak najwięcej kasy,a udział w nim tych Panów to gwarantuje.

użytkownik usunięty
greggmm

wątpie że to wypali

ocenił(a) film na 8

stallone już cudów dokonał kompletując taką obsade

z jednej strony fajnie jakby zagrali z drugiej troche to naciągane by było, chyba że by van damme inaczej ucharakteryzowali np dali mu długie włosy jak w nieuchwytnym celu albo replikancie

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Zostawią go łysego i bedzie dwóch łysych w filmie. Zagra brata bliźniaka pana Churcha.

ocenił(a) film na 8
karoman4

i taka opaska na oko jaką mają piraci

ocenił(a) film na 4
Expendable91

To idąc tą ściezką niech dadzą mu hak piracki zamiast dłoni.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Nie idźcie tą ścieżką :)

ocenił(a) film na 4
greggmm

No właśnie, bo dojdziemy do ślepego zaułku.
Ale troszkę fantazji nie zaszkodzi ;-)

użytkownik usunięty
greggmm

Najlepiej, jakby Seagal był skłóconym z Sylwkiem i ekipą byłym agentem/komandosem/policjantem (niepotrzebne skreślić), który jednak w ostatniej chwili decyduje się pomóc chłopakom.

ocenił(a) film na 8

Nie van damme i seagal powinni być po złej stronie ale na przykład segal ma ogromną armię van damme i sly są jego wrogami którzy na jakiś czas zawiązują pokój i wpadają zabić segala a potem po załatwieniu sprawy kończą wojnę między sobą.