PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://stopklatka.pl/wiadomosci/-/134921082,-niezniszczalni-3-walka-z-piratami-w -usa?

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Ja mam podobnie ,solidna kopanina to jest to !!!

użytkownik usunięty
bradock

To znaczy porównywanie Denzela i Stevena to jeno z większych grzechów, których nawet chrzest by nie zmył.

Racja.

użytkownik usunięty
granat5

Mam też nadzieje, ze wszystkie ciosy były jego.

Wiem, że Denzel przygotowując się do roli boksera (film Huragan) ćwiczył przez prawie rok boks.

użytkownik usunięty
granat5

Ciekawe czy Ortiz trenowal rok aktorstwo.

A jeszcze. Denzel Washington na potrzeby tego filmu (Księga ocalenia) był szkolony w sztukach walki przez Dana Inosanto, protegowanego Bruce'a Lee.

użytkownik usunięty
granat5

Washington gdyby zagrał w Expendables 4 to by pomyślał ,, ja pie@dole, kiedyś grałem w takich filmach, z Hackmanem, Hanksem, a tutaj....''.

Albo Dzień Próby. To jest coś. :D

użytkownik usunięty
granat5

Albo Undisputed 2. A nie to nie on tam grał.

ocenił(a) film na 6

A dlaczego nie miały być jego ? Ja nie zwracam uwagi na dublerów i te inne mankamenty w filmach akcji .Jeśli nawet dublerzy są to i tak ich nie rozpoznasz w filmie .Wiesz że w filmie ,,Ostry poker w małym Tokio ,, podczas akcji w łażni gdy Dolph leży na podłodze a w tym samym momeńcie pada na niego ogromny japończyk z nożem ,to podobno nie jest to Dolph tylko jego dubler .Ja tego nie wiedziałem ,tylko kumpel mi mówił .Ktoś inny zaś mi mówił że jak Seagal łamie renkę w Hard to kill podczas walki na ranczu w domu to widać że ta renkę którą łamie jest od manekina a nie od tego gościa co się bije Seagal .W filmach kinowych o tyle jest dobrze że tam sekwencje walk i cheografia pojedynków zawszę stojały na wysokim poziomie ,w przeciwieństwie do budżetówek .Ale nie zawszę tak było ,są budżetówki gdzie jest dość dobra cheografia walk i wykonanie np ,,Pazury Tygrysa ,, : http://www.youtube.com/watch?v=rTqO6oM2hsU

użytkownik usunięty
bradock

A no to wiem, że od manekina. Drugiego takiego łamacza nie ma.

ocenił(a) film na 6

Tu nie chodzi o porównywanie ich tylko o stwierdzenie faktu .Najlepsi aktorzy kina akcji lat 90 to :
Schwarzenegger ,Stallone ,Seagal ,Van Damme ,Wills .A po 2000 roku kto tworzy najlepsze kino akcji ?
Statham ,Diesel ,The Rock ,a ostatnio inspiruje Neeson i właśnie Denzel .Chcą też wciągnoć w tą zabawę
Costnera i Butlera .Taka prawda .

ocenił(a) film na 8
bradock

Siema Bradock :)

Statham i Diesel załapali się jeszcze na okres,kiedy na rasowe filmy akcji było większe zapotrzebowanie.
Jakby zaczynali dzisiaj,raczej by się nie wybili.A dlaczego ? Nie oszukujmy się,ale tak samo jak Arni,Sylwek i inni,Statham i Diesel nie są dobrymi aktorami.Teraz filmy z ich udziałem ( stare i nowe ),oglądamy raczej z sentymentu.Często są to też kontynuacje filmów,które pojawiły się już jakiś czas temu.
Jakby dopiero dzisiaj nagrali "Komando" czy "Rambo" to raczej dostałyby miano gniotów...
Obecnie filmy akcji przekształcają się bardziej w kino sensacyjne/kryminalne,z bardziej skomplikowaną fabuła.Dodatkowo sam "twardy" wygląd już nie wystarcza,trzeba także dobrze grać...
Wierzę zatem w Toma Hardy i Gerard'a Butlera.
Nie wiem czy widziałeś tą scenę.Co powiesz o Tomie ? Twardziel czy nie ? Zobacz także na jego mimikę twarzy...

http://youtu.be/PES3mb5iivw

ocenił(a) film na 6
simon3333

Witam Simona .No wszystko się zgadza co napisałeś .Mnie najbardziej boli to że obecne filmy akcji właśnie przekształcają się bardziej w kino sensacyjno /kryminalne z bardziej skomplikowaną fabułą .To są dobre filmy ale już nie dają takie kopa w twarz podczas projekcji jak ,,Komando ,, ,,Rambo ,, ,,Podwójne Uderzenie ,, ,,Szukając Sprawiedliwości ,, czy ,,Samotny Wilk McQuade ,, Szkoda .Z nowszych filmów w takim staromodnym stylu to chyba był ,,Olimp w ogniu ,, i ,,Protektor ,, z Stathamem,, A Tom Hardy to spoko gość ,muszę się zainteresować tym aktorem bardziej .......

ocenił(a) film na 6
bradock

Jesteśmy zagrożeni płaceniem kary ?

ocenił(a) film na 6
simon3333

A co sądzisz o tym Simon : http://www.instalki.pl/aktualnosci/internet/15774-niezniszczalni-3-wezwanie-do-z aplaty.html

ocenił(a) film na 8
bradock

Czytalem to na innej stronie.Martwic sie prawdopodobnie musza tylko mieszkancy Ameryki,ktorzy sciagali z torrentow...

Wiesz,ze jeszcze nie widzialem Niezinszczalni 3 ?
Czekam na Blu-ray i R-ke,chociaz po komentarzach nie oczekuje nic specjalnego...