PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Patrzcie na te nazwiska - to będzie szok!!! I ich liczbę!

Czy to jednak potwierdzone?! Bo jak tak to zaczynam odliczanie do tej WYIEBANEJ ZADYMY heheheheh

Izabelka_filmweb

OMG o najważniejszym z wrazenia zapomniałem - o linku;)

http://www.imdb.com/list/lljsVCfiYTI/

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Armand Assante? To może jeszcze Jim Carrey, te ich śmiechowe obsady by sobie darowali.

Assante jest spoko - fajnie zagrał złego "Judge Dredd" z Sylvkiem i Johna Gottiego.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Brakuje mi tu Crowdera

ocenił(a) film na 6
Izabelka_filmweb

Wątpię żeby oni wszyscy razem zagrali .To chyba jakiś żart ...Aczkolwek cześć tych aktorów z tej listy zagra pewnie zagra .

bradock

raczej na pewno nie - 54 nazwiska? Ciężko byłoby wszystkich upchać - a gwiazdy tego formatu raczej nie chciałyby grać 5minutowych ogonów. Ale najwazniejsze jest to że pojawiaja sie nazwiska tych wielkich i do tej pory nieobecnych. Brakuje tylko Gibsona, Wincotta, "Dragona"Wilsona, Huesa i Bradleya;)

ocenił(a) film na 7
bradock

ja liczę, ze uda im sie zaangażować Banderasa

Izabelka_filmweb

Oczywiście, że nie. To nie jest żadna oficjalna lista tylko nazwijmy to "wymarzona obsada" tego użytkownika, który ją zamieścił. Co nie zmienia oczywiście faktu, że część tych aktorów na pewno się pojawi w III części.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Przecież to lista pewnego użytkownika który chciałby żeby ci aktorzy zagrali.

Nie, to robocza i planowana wersja wg reżysera Simona Westa.

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Ale ktoś sobie zaszalał. Taka lista nazwisk wystarczy na co najmniej dwie kolejne części. Van Damme i Austin, to oczywiście mieliby role braci bliźniaków mszczących się za swych braci. (To jeszcze dołóżmy Gary'ego Danielsa, który też zagra brata bliźniaka ). Norris znowu na epizod? Wątpię, żeby się zgodził. Jak wiemy miał długą przerwę w graniu, a teraz szykuje nowy film i lepiej, żeby skupił na nim swoją uwagę. Ale co tam, nie ma co gdybać póki nie wyjdzie oficjalna, potwierdzona informacja na temat obsady.

karoman4

Widac że ktos wie kto powinien zagrać. Cieszę sie że nie zapomniano o Jasoni Scoctie Lee, synu legendarnego Bruce'a. Donnie Yen byłby świetny jako brat Jeta Li albo jego mroczny odpowiednik w "złej ekipie" z któym Li walczyłby na końcu. Jackie rewelacyjny jako ojciec Jeta by był. Clint mógłby zagrać dawnego "mentora" Sylvka który uczył go sztuki wojaczki i zabijania;)
Gary Busey na pewno tylko jako czarny charakter - ta paskudna morda idealna by była jako szef złych. Travolta i Cage - hmmm, gdyby nie te role w kilu projektach Johna Woo to ci obaj raczej nawet nie byliby przez moment przewidziania do takiego filmu. ale ze fajnie zagrali obaj w "Face/off" więc daliby radę.
ex Wrestlerzy:
Goldberg,Hulk Hogan,The Rock - jak najbardziej, jako mięśniackie tło, to samo mógłby zagrać diesel. Po co tam jednak znowu Austin i JCVD? Już grali, niech zrobią miejsce innym. Cynthia rothrock i Miechelle Yeoh mogłyby zagrać , z kobiet brakuje M.Rodriguez,S.Weaver i k.Kinmont żony L.lamasa którego pominięto w tej liście.
No i jest zapomniany Dudikoff czyli Amerykański ninja.

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Jackie nie pasuje na ojca Jeta, bo jest tylko 9 lat starszy od niego. Travoltę i Cage'a ja też nie widzę w tym. Michael Douglas to tu stawiam wielki znak zapytania ,,?''.

karoman4

Douglas ostatnio na psy schodzi, podobnie i Cage więc kto wie czy nie uda sie go dokooptować do filmu z którym na pewno wcześniej nikt go nie kojarzył.

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Douglasa to rozumiem, bo miał problemy zdrowotne, więc można mu wybaczyć tę niedyspozycję aktorską.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Cage pasuje swego czasu nakręcił kilka fajnych filmów sensacyjnych: Lot Skazańców, Bez Twarzy, Twierdza itp.

ocenił(a) film na 6

I jeszcze fajny był ,,Pan życia i śmierci .http://www.youtube.com/watch?v=yQXhn7Ltr0I Tak Cake musi być bez żadnego Ale ,to nie ulega żadnych wątpliwości

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=yQXhn7Ltr0I

użytkownik usunięty
bradock

No oglądałem ten film grał tam handlarza bronią.

To nowe Stolen było całkiem fajne jak na film akcji.
http://www.youtube.com/watch?v=rpMxOjUjweA

Jeszcze jakieś kilka filmów z nim ma wyjść.

karoman4

Chan i Yen jako bracia Li heheheeh.

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Może być, z tym że Chan będzie tym dobrym bratem, a Yen złym.

karoman4

Jeszcze Many Pakiao LOL;)

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Kristanna Loken?! Na prawdę kogoś zdrowo rąbło. Na jej miejsce zapraszam Lindę Hamilton.

karoman4

Terminatrix heheheeh, no i zabójcza Rayne z "BloodRayne".

użytkownik usunięty
karoman4

"Cage'a ja też nie widzę w tym"

Gdybyś wczoraj obejrzała Bez Twarzy nie byłoby marudzenia. :)

ocenił(a) film na 4

Wiem, wiem. ;-)

"Bez twarzy" , "Twierdza" , "Ostatnie zlecenie" , "Con Air" - jest tego trochę.

ocenił(a) film na 4

Obejrzyj sobie ,,Czyniący cuda'' z Chanem. Dobrze dopracowane i szybkie walki.

użytkownik usunięty
karoman4

dzięki za polecenie. ;)

ocenił(a) film na 4

Nie ma za co. Oglądałam wczoraj i było fajne.

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Swoją drogą, ciekawe kiedy ujawnią obsadę do ,,trójki''.

karoman4

Jeszcze mają spooooooro czasu, podejrzewam że dopiero budżet zbierają a tym będą martwić sie na końcu

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

W międzyczasie i tak będzie co oglądać. ;-)

karoman4

W sumie nie mogę się doczekać kiedy rozpoczną zdjęcia, podejrzewam że najpóżniej jesienią przyszłego roku.

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

No to sobie poczekamy.

karoman4

No bo skoro premiera jest planowana jak analogicznie w poprzednich częściach na lato 2014 to jesień chyba jest optymalnym terminem. W międzyczasie Polska wygra mundial w Brazylii - to będzie piękne lato. Oby dożyć.

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

Mowisz, ze wygramy?

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Myślisz, że spełni się Twoje proroctwo? Ale pamiętaj, że jak przegramy, to wina spadnie na Ciebie, bo się okaże, że zrobiłeś tak, jak nasi politycy - obiecanki - cacanki.

karoman4

Pożyjemy,zobaczymy, wiara jeszcze nikogo nie zabiła.

Izabelka_filmweb

Thorze, widzisz i nie grzmisz...

Izabelka_filmweb

Jeszcze Billy Blanks i Bolo Yeung by sie przydali