1. Steven Seagal- 17 głosów
2. Wesley Snipes - 16 głosów
3. Jackie Chan - 9 głosów
4. Mel Gibson - 8 głosów
5. Clint Eastwood - 6 głosów
5. Kurt Russell - 6 głosów
5. Samuel L. Jackson - 6 głosów
8. John Travolta - 5 głosów
8. Michael Jai White - 5 głosów
8. Liam Neeson - 5 głosów
11. Nicolas Cage - 4 głosy
11. Danny Trejo - 4 głosy
13. Bolo Yeung - 3 głosy
13. Tony Jaa - 3 głosy
13. Robert De Niro - 3 głosy
13. Michael Dudikoff - 3 głosy
13. Dwayne Johnson (The Rock) - 3 głosy
18. Donnie Yen - 2 głosy
18. Vin Diesel - 2 głosy
20. Tom Berenger - 1 głos
20. Donald Sutherland - 1 głos
20. Peter Weller - 1 głos
20. Mark Vincent - 1 głos
20. Charlie Sheen - 1 głos
20. Denzel Washington - 1 głos
20. Danny Glover - 1 głos
20. Tommy Lee Jones - 1 głos
20. Cynthia Rothrock - 1 głos
20. Ryan Reynolds - 1 głos
20. Hulk Hogan - 1 głos
20. John Cena - 1 głos
20. Lance Henriksen -1 głos
20. Pierce Brosnan - 1 głos
20. Will Smith - 1 głos
20. Steve Buscemi - 1 głos
20. Michael Madsen - 1 głos
20. Sasha Mitchel - 1 głos
Według głosowania najbardziej chcecie widzieć Stevena Seagala w Niezniszczalnych 3. Zgromadził on 17 głosów, a tuż za nim czarnoskóry aktor Wesley Snipes który tylko o jeden głos przegrał. 3 miejsce dla Jackiego Chana zgromadził on 9 głosów co i tak mnie cieszy. :)
U mnie przy liczeniu wyszło 9 głosów. Może dlatego u ciebie 10 bo ActionMan_filmaniak dwa razy głosował z czego drugi raz to mała poprawka była. Pierwszego więc nie liczyłem tak my ustalili. :)
Dziwne, że Eastwood przegrał na głosy z Seagalem albo Chanem o_O. W każdym razie jakby zagrał Seagal, Snipes i Chan to byłbym zadowolony :)
Pod warunkiem oczywiście, że dodatkowo zagrałaby cała ekipa Ex ze Schwarzeneggerem i Willisem włącznie.
Ja się dziwie że aż tyle Chan głosów zdobył. Ale jednak niektórzy go wciąż lubią i pamiętają o jego filmach. :)
Kiedyś go uwielbiałem, ciekawe pojedynki walki wręcz ze sporą dawką humoru, szkoda, ze nie ma juz takich filmów. Pamietam, że Jackie nazywany był najszybszą pięścią albo reką świata. Scena pojedynku Chana z zakonnikami , czy Amazonkami w Zbroji Boga do dziś pozostaje w mej pamięci.
Wiesz może, czy Zbroja Boga 3 będzie u nas w kinach? Chętnie bym się na to wybrał, bo wstyd przyznać, ale nie byłem na żadnym filmie Chana w kinie :(
A Chan jest spoko. Odwala ciężką robotę przy swoich walkach... takie dopracowanie jak jego, np.: podczas przeciskania się przez wąskie szczebla drabiny kosztują dużo wysiłku, a czasem i bólu. Pamiętam jak w nieudanych scenach jednego z filmów (chyba Godzin Szczytu 3) wyrżnął twarzą w żelazne kraty. Ktoś z ekipy filmującej zapytał:
- Jackie, are you okay?
Na co Jackie:
- Jackie is always okay...
W pełni zasłużył by wystąpić w Ex3. Dla mnie też jest legendą tamtych lat i właściwie to przez niego zacząłem się interesować kung fu :P
Dokładnie, wiele wyczynów kaskaderskich w swoich filmach sam wykonywal, dzisiaj pod względem sprawności można porównać do niego Tony Jaa.
Nie sądzę bo przecież grał też w filmach wojennych a tam raczej z karabinów się przeważnie strzela. :)
He, he, wiem, ale najlepiej mu szlo z walenie z magnum. Poza tym wszyscy, którzy chcą go zobaczyć w Ex3 powolują się na jego rolę w Brudnym Harrym.
Wyobraź sobie taką scenę:
Eastwood i Stallone stoją odwróceni do siebie plecami, otoczeni przez grupę bandziorów. Nagle każdy z bohaterów wyciąga spluwę, Clint wielkie magnum, a Sylwek, swój malutki pistolecik (w sumie to jest rewolwer) i grzeją do napastników, plus jakieś śmieszneteksty na temat wielkości broni.