PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Moim zdaniem, film wiele zyskał na dodaniu postaci Drummera, Harrison Ford ma swój specyficzny urok. Może to tylko moje wrażenie, ale wydaje mi się, że ma on swego rodzaju "życzliwosć", można go polubić od pierwszego ujrzenia w filmie.
Myślę, że teraz wygląda nawet lepiej niż za młodu. Szkoda, że tak mało go było w "Niezniszczalnych 3". Mam nadzieję, że pojawi się w 4 i jego rola zostanie poszerzona.
Myślę, że Drummer najlepiej podsumował film: "dawno się tak dobrze nie bawiłem".

ocenił(a) film na 5
RaiderRex

za mało Arnolda, za mało Jeta Li i czuje jakiś niedosyt Snipes'a. Za to zdecydowanie za dużo Sylwka

ocenił(a) film na 7
Posesivo

Ja mam akurat słabość do Harrisona Forda, bardzo podoba mi się jako aktor i człowiek.

ocenił(a) film na 8
RaiderRex

no forda coś mało a szkoda bo kradł sceny może w 4 będzie więcej go

ocenił(a) film na 7
paul_van_dyk_87

Ta jego ironia i poczucie humoru są świetne, poza tym sprawia wrażenie bardzo sympatycznego człowieka.

ocenił(a) film na 8
RaiderRex

on jak sylwek nie gwiazdorzy coś nie sądzisz?:)

ocenił(a) film na 7
paul_van_dyk_87

Myślę, że był najinteligentniejszą postacią w tym filmie. Używał mózgu, nie tylko pięści.
Chociaż lubię filmy akcji, strzelanki i mordobicie, jak chce obejrzeć obyczajówkę, to
mam ją w rodzinie albo na ulicy. Według mnie, kino ma odrywać od rzeczywistości,
bawić.

ocenił(a) film na 8
RaiderRex

mnie ciekawi w 4 brosman czy też bedzie jak ford używał mózgu czy lal sie jak inni?

ocenił(a) film na 7
paul_van_dyk_87

Harrison Ford jak dla mnie ucieleśnia Amerykanina w najlepszym tego słowa znaczeniu.
No i jeszcze grał prezydent USA, fikcyjnego, bo fikcyjnego, ale jednak.