http://www.fightsport.pl/newsy/1410-steven-seagal-randy-couture-wie-gdzie-mnie-s zukac
Niezłą szopkę odstawiają Couture i Seagal.Z całym szacunkiem dla Stevena,ale w wieku 60 lat nie miałby większych szans w prawdziwej walce z tak doświadczonym i sporo młodszym fighterem jak Randy.Ponad rok temu Randy Couture został zmieciony z octagonu przez Lyoto Machidae,którego do tego pojedynku przygotowywał także Seagal.Pewnie dlatego Randy chciałby się teraz odegrać na Stevenie.
Teraz pytanie czy Seagal bedzie chciał grać razem z Couture w Niezniszczalnych 3 jak już teraz do siebie sapią ?
A może dlatego do siebie sapią,bo obaj zagrają w Niezniszczalnych 3 w którym to filmie stoczą ze sobą pojedynek więc już teraz robią dla reklamy wokół tego szum.Tak by było najlepiej,bo przecież byli i pewnie dalej są dobrymi kumplami.
Możliwe !!! Bo Van Damme i Lundgren też w 1992 roku udawali że się nie lubią i prawie by się pobili na czerwonym dywanie w Can .Fajnie by było jak by wreścię ten zabijaka z kucykiem zagrał w Niezniszczalnych 3
Mysle, ze nawet w obecnej formie zalatwilby go bez problemu.
Wkoncu Lyoto zalatwil Couture ciosen nauczonym przez Seagala.
Steven nie nauczył Lyoto tego ciosu,bo trudno sobie wyobrazić że Machida posiadacz czarnego pasa w Shōtōkan nie umiałby wykonać frontalnego wysokiego kopnięcia.Steven po prostu zasugerował Lyoto że właśnie ten cios może być najlepszą bronią na Randy Couturea i razem trenowali to uderzenie.Jak się okazało wskazówki Stevena były świetne i Randy stracił przytomność w łaśnie po tym uderzeniu,którego Lyoto wcześniej nie stosował.
Jak już to pisał greggmm - zwykła szopka. Robią ją pewnie tylko po to by zareklamować Seagala w Ex3. Moim zdaniem, fani Seagala powinni już zacierać ręce, bo taki news zwiększa szanse, że Steven zagra w Ex3.
Pewnie chciałeś napisać "Wy". I nie, ja wcale nie czekam na występ Seagala. Właściwie to o ile chłop porządnie nie poćwiczy (tak z pół roku) to jego otyły bebech będzie mi przeszkadzał na ekranie.
Napisałem tylko, że prawdopodobnie po to jest ta cała szopka z jego "pojedynkiem" z Couture. Pewnie dopiero w teaserze wyskoczą jak gumka z majtek, że Seagal zagra, a póki co będą same plotki. Sam pewnie pamiętasz te zagrywki z PG-13.
Podobno Seagal ma zagrać z innym zawodnikiem MMA Antonio Silvą w jakimś filmie więc prędzej tam go zobaczymy. :)
Z tego newsa wynikać mogą tylko dwie rzeczy : rzeczyiście Couture wyzwał Seagal na pojedynek i ten przyjoł wyzwanie ,wiec już sapią do siepie ,wiec mogą mieć już trudnośći adaptacyjne na planie Niezniszczalnych 3 albo urządzają ustawioną szopkę mającą na celu już promowanie Seagala w Niezniszczalnych 3 . Jak bedzie przekonamy się wkrótce
Właściwie to tylko Schwarz nie jest w formie. Reszta trzyma się naprawdę dobrze. Namów Seagala żeby poćwiczył. Jeśli on, w obecnym stanie, zagra główny czarny charakter i będzie walczył na koniec filmu ze Stallonem to będzie to wyglądać śmiesznie... otyły twardziel vs nakoksowany twardziel.
Każdy z Expów ćwiczył do tych filmów. Steven też powinien ;)
schwarz wyglada przyzwoicie niczego sobie,co do seagala to rzeczywiscie powinien sylvek postawic mu warunek ze jezeli chce wystapic to musi potrenowac,jak chociazby w filmie wygrac ze smiercia.
Dobrze wiedzieć :)
Widziałem kilku fanów (głównie Seagala) z którymi praktycznie nie da się pisać.
Damianho chyba nie chcesz powiedzieć, ze Seagal ćwiczył do "wygrać ze śmiercią" bo ciężko mi w to uwierzyć, bo był w tamtych czasach szczupły.
Stallone dobrze sie trzyma?!
Cala morda nabotoksowana, miesnie tez nie sa wycwiczobe, tylko wypompowane jakims tez botoksem.
Gsyby nie te operacje,to bys go juz nie poznal.
dangeris prosze. nie trolluj już więcej bo znowu będe zmuszony zgłaszać twoje komentarze i ostatecznie bana znowy dostaniesz
to tylko dla szumu ale już zacieram rączki bo liczę że seagal jednak będzie w ex3 :)
Albo nie potwierdzą. :) Taka prawda że szum wokół Seagala na tym forum zamienia się już w fanatyzm. :)
Jeszcze się przeliczycie. :) Występ Seagala jest tak prawdopodobny jak Bond pochodzenia Polskiego. :)
Co tak się denrewujesz ? Napisałem przecież ze jak potwierdzą jego obsadę w Niezniszczalnych 3 .Póki co na razie nic jeszcze nie wiadomo ale na pewno Seagal ma o wiele wieksze szanse zagrania w tym filmie niż Bond polskiego pochodzenia .