http://variety.com/2014/digital/news/expendables-3-illegally-downloaded-5-millio n-times-but-still-
isnt-top-hit-for-pirates-1201285179/
Piractwo nie sprzyja zarobkowi w boXoffice...
Prawdziwy fan by poszedł na film niezależnie od kategorii, czy to R,PG-13 czy PG.
Taka prawda... gdyby nie te kopie a jest już 5 mln pobrań(gratulacje) to byłby niezły wynik na koniec
WorldWide.... Ex4 może nie być, szkoda.
To zaraz, bo czegoś tu nie rozumiem. Kontynuacje takich produkcji powinno się robić dla fanów, a tu nagle fani mają ratować film, który zupełnie odjechał od tego na co liczyli? Mi też trochę szkoda twórców, że nie zarobią tyle ile mogli zarobić gdyby nie było przecieku, ale po ogłoszeniu pg-13 nie zamierzałem iść na to do kina. Obiecywali Chana, Cage'a, R-kę, akcję rodem z Raidu, więcej dramatyzmu, słowem: cuda obiecywali. Spełnili tyle obietnic co nasz premier.
Jeśli Ex4 ma wyglądać podobnie to niech zostaną przy trylogii. Wszystko się kiedyś kończy, więc Expy też powinny póki jeszcze jakoś trzymają fason.
A i jeszcze jedno. Jeśli wydadzą wersję rozszerzoną na DVD z R-ką i większą rolą starej ekipy, w tym scena walki Jeta, to kupię ją, bo to będzie coś co chciałem obejrzeć.
Możesz mi wytłumaczyć. Jak można być fanem filmów akcji ? Bo to dla mnie nie jest normalne .
Ja kocham kino z gatunku : Reka ,głowa ,mózg na ścianie ,flaki na kabanie .I nie mam z tym żadnego problemu a ty masz ?
Problemu nie mam, ale dla mnie to jest co najmniej dziwne i niezrozumiałe. W tych filmach zupełnie o nic nie chodzi a fabuła pratycznie nie istnieje .
I nie do końca się zgodzę że w tych filmach o nic nie chodzi ? Wręcz przeciwnie ,pierwsze filmy akcji miały w latach 80 znaczenie propagandowe : Filmy Arniego ,Sylwka i Chucka pokazywały i piętnowały komunistyczny ,ludobójczy system jaki panował w krajach komunistycznych i ZSRR .Podnosiły morale amerykańskiego społeczeństwa załamanego poważnie w latach 70 po aferze Watergate ,kryzysu amerykańskich zakładników w Teheranie czy przegranej wojnie w Wietnamie .Plakaty Rambo wisiały praktycznie przy każdym punkcie amerykańskiej jednostki rekrutacyjnej do wojska .Ludzie już mieli dość złych zakończeń ,chcieli filmy dobre ,lekkie ,rozrywkowe i z dobrym zakończeniem .A to kino akcji im dawało .Lata 80 w Ameryce to były KOZACKIE CZASY .NIE MA JAK TO FAJERWERKI NA BOŻE NARODZENIE XD : https://www.youtube.com/watch?v=ITEod2_WHoU
Sory Kasiu ,to miało być do pana Smalczyk .Pomyliłem adres ale Ok .Mam nadzieje że to przeczyta .
UWAGA DO WSZYSTKICH: Nie reagować na posty smalczyka130, to troll i to jeden z gigantów Filmwebu pod tym względem. Widocznie znudziła mu się daremna obrona Kac Wawy (albo Samojłowicz przestał go opłacać). W każdym razie - NIE GADAĆ Z NIM!
,,Chodzi o ostrą wyrzynkę ,, Żeby ją oglądać ,podziwiać i fascynować się nią ,tak jak ja to robię już 20 lat .... Tu masz dobry przykład : https://www.youtube.com/watch?v=1KXkERymcvs
Ja nie rozumiem jak takie coś można oglądać, nawet nie wiem czy za pieniądze dałbym radę takie coś obejrzeć .