PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2012/09/dont-expect-clint-eastwood-in- expendables-3.html z tego co zrozumiałem lerner miał dla niego role czarnego charaktera. eastwood twierdzi że jeszcze mu nie zaoferowano bezpośrednio roli, scenariusza ani nie widział filmu ex1 i ex2. mała nadzieja jest że po obejrzeniu filmu i przeczytaniu scenariusza się zgodzi

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Szczerze mówiąc, ja się tego spodziewałam, że on odmówi.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Szkoda, choć może jeszcze się zgodzi na małe cameo. Podobno Eastwood ma poczucie humoru, więc jest jeszcze nadzieja ;p
To jedno z trzech nazwisk dla których wybrałbym się na trójkę do kina. Oprócz Eastwooda nie widzę filmu bez Willisa i Schwarzeneggera, ale Ci dwaj powinni wystąpić... prawda?

ocenił(a) film na 4
Dentarg

W sumie, podobnie było z Li. Też nie chciał wystąpić w Ex2, ale Sly go przekonał i się nam pokazała ,,mniejszość''. Może i tym razem sprawy przybiorą pozytywny obrót.

użytkownik usunięty
Expendable91

No nie, Clint Eastwood jako czarny charakter?! Chyba ich pogięło. Ale nie chciałbym też, żeby był po prostu Niezniszczalnym. Ja bym raczej go widział w roli takiego mentora Niezniszczalnych, kogoś w rodzaju ich mistrza, który ewentualnie mógłby tu i ówdzie wkroczyć do akcji i rzucić parę twardych gadek. Bo pamiętajmy, że Clint Eastwood to nie jest zwykły gwiazdor kina akcji. To jest cały rozdział w historii kina, to jest niezwykła osobowość, która chodzi zawsze własnymi drogami i nie boi się mieć własnego zdania. To on kiedyś wyznaczał standarty męskości (a nie jakiś goguś pokroju Brada Pitta) i to on utorował drogę do ról, za które pokochaliśmy Sylwka i resztę.

ocenił(a) film na 4

Mógłby zagrać tak jak Rourke'a w Ex1 i wygłosić jakiś pouczający monolog.

ocenił(a) film na 4

Popieram

lepiej czarny charakter niż wcale

ocenił(a) film na 8
prof_mateusz27

doczytałem że informacja nie jest pewna ponieważ clintowi nikt oficjalnie nie złożył propozycji ani nie wie dokładnie o czym film jest bo jeszcze nie widział i nie czytał scenariusza, ewentualnie jako reżyser

ocenił(a) film na 9
Expendable91

Jak już kiedyś mówiłem wcale by nie pasował, bez obrazy! sztywno gra, ostatni dobry film - Gran Torino. Zresztą zrobił się z niego burak teraz, głosuję za żydem romneyem...

użytkownik usunięty
2008einstein2009

Co z tego na kogo głosuje. Mnie nie obchodzą jego poglądy polityczne.

2008einstein2009

jesli gibson by zagral to by napewno nie pasowal bo clint i gibson to 2 przeciwienstwa

eastwood wspiera zydow a gibson ich obraza
eastwood nie pije a gibson chetnie bije zone i chleje

wiec moze dobrze sie stalo ze nie zagra bo by mogli sie nie dogadac

Expendable91

w tym wieku........to bylo pewne.