PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.youtube.com/watch?v=srcpzyiczn0

nowe ujecie wydają się fajne

użytkownik usunięty
matrix142

Faktycznie. Mel na bank bedzie ciekawszy od JCVD.

ocenił(a) film na 8

W spocie smuci tylko na samym końcu na dole napis pg.-13

użytkownik usunięty
matrix142

Żal mi Sly'a w tym aspekcie.

użytkownik usunięty

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Poprzednia część w Stanach nie przebiła 100 mln $. Oby się jednak nie przejechali.

użytkownik usunięty

Jak to mówia u nas: oboczymy.

ocenił(a) film na 4

Chyba raczej: obaczym.

użytkownik usunięty
Dentarg

Zależy skąd jesteś. U siebie słyszałem ,,oboczymy''.

ocenił(a) film na 5

Po co rozsiewasz głupoty po internecie. Trochę mózgu życzę. http://www.the-numbers.com/movie/Expendables-II-The#tab=summary

użytkownik usunięty
Milionowski

Nie przebiła 100 mln $ na etapie dystrybucji kinowej w USA, a kategoria wiekowa (PG-13 lub R) ma znaczenie dla dystrybucji kinowej. Z produkcji wielu filmów zrezygnowano, bo nie szło ich sensownie przerobić z R na PG-13, więc morda tam.

Z kin w USA studio filmowe ma 55% przychodów. Przy 85 mln $ faktyczny zarobek był poniżej 50 mln $, reszta kasy została w kinach.

55 %? Myślałem, że 50 %, ale dobrze wiedzieć. ;)

ocenił(a) film na 5

no super, szkoda tylko, że liczy sie ile ogólnie na świecie się sprzedało, bo przecież z tego też są dochody, więc "raczej" są na plusie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
matrix142

No. Ten spot jest nieco lepszy od poprzednich. Coś nowego przynajmniej.
Bez choćby kilkunastu ujęć z R-ką to będzie zupełnie inny film.

Dentarg

Wow raz chyba pochwaliłeś.

ocenił(a) film na 4
granat5

Na pewno nie raz. Pochwaliłem też Gibsona, wspólną scenę akcji Jeta i Arnolda oraz Crewsa z minigunem. Może też coś jeszcze, ale jakoś teraz nie pamiętam.
Piszesz jakbym był jakimś hejterem Ex3, a tak wbrew pozorom nie jest ;). Jak coś mi się podoba to chwalę, a jak nie podoba, to marudzę. Zwykłe wyrażanie swojej opinii.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Ale trzeba tez pamiętać o tym że nie wszystkie filmy akcji w PG -13 tak samo ,,Kastrują ,, Bo dla mnie jest różnica duża pomiedzy np ,,Lockout ,, a ,,Marine ,, Oba w PG -13 ,z tym że temu pierwszemu jeśli chodzi o przemoc ,płyność ,dynamiczność akcji było bliżej do filmu chyba z kategorią PG -7 a drugiemu bliżej do R -ki .Jeśli ,,Niezniszczalni 3 ,, byli kręceni początkowo w R -kę to aż tak żlę nie powino być .Tyle w tej sprawie odemnie .

ocenił(a) film na 7
bradock

R-ka nie ma wpływu na akcję, ale na to jak jest pokazana (krew, rany, cycki, wulgaryzmy)

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

No właśnie ,ale wydaje mi się że w niektórych filmach w PG -13 Przemoc ,Akcja jest lepiej ujęta ,bliższa R -ki a W ,,Lockout ,, nie było to dobrze pokazane ,w jednej scenie ten główny dowódca tych przestepców na kośmicznym wiezieniu wbił kolesiowi nóż a było to tak pokazane że możemy się jedynie domyślić ,ani noża nie pokazali jak do chodzi do przeciwnika .A są filmy gdzie lepiej jest to zmontowane ,nawet w PG -13 .

ocenił(a) film na 10

Obaj będą świetni, a raczej są. JCVD również był super.

użytkownik usunięty
arnie47

Tak, ale wiesz Gortat może być wyższy od Lampe a i tak się powie, że jest niższy no nie?

użytkownik usunięty

Tzn niższy od Gortata.

ocenił(a) film na 6

Witam tu wszystkich po dłuższej mojej nieobecności . A co do filmu ,to ciekawę czy Mel nawiążę swoją grą aktorską ,mimiką twarzty ,charyzmą ,imagę do któryś swoich filmów ? Czy bedzię drugim Riggsem ? To było by coś !!!

użytkownik usunięty
bradock

Może nastawi sobie bark.

ocenił(a) film na 6

O to było by coś .

użytkownik usunięty
bradock

Pojedynek Snipesa z Jai White'm to było by coś.

ocenił(a) film na 6

Dwóch Czarnych Gladiatorów .Może w 4 cześci doczekamy się tego !

użytkownik usunięty
bradock

Watpie. To powinno miec miejsce teraz, albo i w jedynce nawet zamiast Crewsa i Austina.

ocenił(a) film na 6

Tak .

JCVD sprawdził się jako bardziej "fizyczny" przeciwnik dla Sylwestra, Mel na pewno wykaże się bardziej przebiegłością i sprytem no i oczywiście aktorstwem.

użytkownik usunięty
Turkisz80

To w czwórce powinien być ktoś silny bez umiejętności aktorskich. Myślimy o tym samym?

Pudzianowski? :) Zobaczymy jak się sprawy z Gibsonem potoczą. Może przeżyje i powróci.

użytkownik usunięty
Turkisz80

W sumie Gibson przeżył już dekapitację, wiec kto wie.

matrix142

Piękne zdjęcie :) http://photos.vanityfair.com/2014/07/11/53c0281dd547558a0d736589_expendables-cas t-vanity-fair-ss01.jpg

użytkownik usunięty
Turkisz80

Zagadka na dziś: o czym rozmawia Lundgren z Powellem?

Żartowali z butów Arnolda :)

użytkownik usunięty
Turkisz80

Albo grzywy Lutza.

Tu jest cała sesja. http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/expendables-3-cast-photos?mbid=social_fac ebook#/slide/1

użytkownik usunięty
Turkisz80

Dwa spostrzeżenia. Na zdjęciu drugim możemy zauważyć, że chuć Banderasa daje o sobie znać, natomiast na trzecim, że Ford na pewno miałby o czym rozmawiać z Ortizem.

Sądząc po zdjęciu nr. 8 nic z jego podjazdów nie wyszło :) Co do Forda to pewnie spodobał mu się jego kolczyk :)

użytkownik usunięty
Turkisz80

Banderas jest nieźle zakręcony.

ocenił(a) film na 7
matrix142

http://www.youtube.com/watch?v=aRct7w3jYew
Kilka nowych ujęć. Pzdr.

użytkownik usunięty
Shockwave_91

Jak słysze ,,old generation shows young generation'' to srać mi się chce. Ortiz niech wraca do boksowania innych młotków.

Ostatnio to jego boksują. xD

użytkownik usunięty
granat5

To nawet lepiej.